Botez in Apa la Biserica Emanuel Sibiu – Pastor Nelu Brie 31 August 2014

Pastorul Nelu Brie mesaj – la minutul 1:08:00 (68:00)

VIDEO by Biserica Emanuel Sibiu

4 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: PAGINA – Nelu Brie Predici | agnus dei - english + romanian blog
 2. Aurel Mihet
  oct. 08, 2014 @ 15:48:30

  Am urmarit cu atentie serviciul de botez transmis vidio si la botez cei 2 Pastori au mentionat faptul ca botezul ar fi un legamint. Dupa cite stiu din Sfintele Scripturi exista un singur legamint in NT care este singele legamintului celui nou Mat. 26.28. iar botezul este marturia unui cuget curat 1 Petru 3.21 Exista un alt suport biblic in a sustine ca botezul e legamint ? Multumesc

 3. Avram
  oct. 08, 2014 @ 20:49:52

  Pace frate Mihet,
  Botezul Nou Testamental este considerat ca fiind un legamant facut intre cel ce se boteaza, si Domnul Isus. Atiunci cand persoana care este botezata, intra in apa botezului, pastorul care-l boteazaii pune mai multe intrebari, dar intotdeauna intrebarea principala este cam in felul acesta: ,, …pana cand vrei sa slujesti Domnului!” La care persoana botezata raspunde ca pana la moarte, sau toata viata. Acesta este considerat un legamant si pe baza acestui legamant persoana este botezata. Nu botezul este un legamant ci persoana care se boteaza face un legamant ca va urma pe Domnul Isus Christos toata viata. Dar botezul este asa cum Scriptura il numeste.. „Marturia unui cuget curat.” Asa sunt botezurile in apa in majoritatea Bisericilor Penticostale. Domnul sa va binecuvanteze si pe mai departe!

  • emy
   apr. 14, 2016 @ 02:09:19

   Nu pe baza acestui legamant, ci pe baza marturiei lui……..cugetul curat marturuseste , ne legaminteste…..au schimbat cuvantul lui D-zeu dupa bunul lor plac….

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: