Stiri crestine – Mapamond crestin – 6 septembrie 2014 – Raport din Erbil, Iraq si Drumfest

 • 00:00 – O Biserica Kurda si o Biserica Penticostala din Erbil au primit Crestinii, musulmani si mai multi membri din randul minoritatii religioase irakiene Yazidi (toti refugiati)  care au fugit de SIIL.
 • VEZI O poza impresionanta din Erbil aici – Foto – Curajul incredibil al unui crestin din Iraq – te dau lacrimile cand vezi asa ceva!!!!
 • 02:30 – Cea mai mare explozie de Ebola din istorie si liderii din 500 de biserici s-au adunat in capitala Monrovia, Liberia (Africa) pentru 3 zile de post si rugaciune.
 • 04:30 – Vivianna Ruiz – vindecata de cancer (leucemie).
 • 07:20 – Crestin persecutat pentru credinta sa la cofetaria proprie.
 • 11:30 – Fratii Benham (crestini) penalizati si programul lor cancelat la Home and Garden Television pentru crezul lor proviata si profamilie.
 • 15:40 – DRUMFEST 2014 , Augustin Decean, Alin Garlea, Hillsong Londra- numele evenimentului (DRUMFEST) nu vine de la DRUM (din engleza: tobe) ci de la DRUM (aleee, cale, directie)…

DRUMFEST 2014

4Motion, Access, Adoram, Agape, Beck Corlan, Boboc, Cântecul Națiunii, Cristian Cazacu, Cristi Ungur, Cristocentric, Dani Ghiuro, Decean, Dincolo de ziduri, Emil Kindlein, IHOP, Frații Tonea, Not an Idol, Sergiu Margaian, Sunny Tranca, Revers, Skydive, Raza, Viorel Dejeu, The Gentiles și alții…

Citeste mai mult despre DRUMFEST aici – http://alfaomega.tv/stiri/stiri-din-romania/3184-drumfest-2014-un-cantec-nou

VIDEO by

Reclame

2 comentarii (+add yours?)

 1. Cami
  sept. 08, 2014 @ 10:19:27

  Si pe cine se cauta a se deruta cu aceast anunt … ” numele evenimentului (DRUMFEST) nu vine de la DRUM (din engleza: tobe) ci de la DRUM (aleee, cale, directie)…” Am mai crede acst anunt daca denumirea completa ar fi Druminspre cer sau Drumdrept , dar de vreme ce este Drum-(si) FEST ( ceace in romaneste nu are inteles), de ce s-ar folosi un cuvint romanesc si unul in engleza impreuna cand expresia exista deja in englza si exprima exact ceea ce se inceara ( fara success ) sa se ascunda …Fesivalutobei. Unul din principile de baza a crestinului este trairea in adevar, are inseamna si vorbirea adevarului, recunoasterea adevarului a fel si recunoasterea si expunerea minciuni ca un lucru rau . •Nu va mintiti unii pe altii, intrucat v-ati dezbracat de omul cel vechi cu faptele lui, (Col.3:9)
  •Dar, daca aveti in inima voastra pizma amara si un duh de cearta, sa nu va laudati si sa nu mintiti impotriva adevarului. (Iac.3:14)

  • rodi
   sept. 08, 2014 @ 12:52:24

   Cami, nu stim despre drumfest, decat ce am vazut aici in stirile astea de la AlfaOmegaTV. Daca doresti sa comunici cu aceste persoane, poti sa o faci la saitul lor Drumfest.ro
   Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: