Chemare la rugaciune a Bisericii lui Dumnezeu Asemblies Of God intre15-22 Septembrie – pentru Rusia/Ucraina, Vest Africa si Orientul Mijlociu

Call to Prayer – September 15-22 from Assemblies of God USA on Vimeo.

Dr. George O. Wood, superintendentul Bisericilor Asemblies of God, impreuna cu Dr. Greg M. Mundis director executiv al Misiunii Mondiale, va invita la o saptamana speciala de rugaciune, intre 15-22 Septembrie 2014. Motivul acestei date este pentru ca ei au fost solicitati de Episcopul Edward Grabovenko care conduce Bisericile Asemblies of God din Rusia. El doreste sa ne rugam pentru situatia din Ucraina, pentru pacea lui Dumnezeu, pentru unitatea dintre credinciosi, ca ei sa fie martori vii pentru cei din jurul lor in misiunea de inaintare a Evangheliei lui Isus Christos in acele locuri.

Tododata, este mare nevoie si o cerinta la rugaciune pentru suferintele pe care le indura crestinii din Irak, pentru Numele lui Isus Christos, si pentru Africa de Vest, care este bantuita de boala ebola. In Liberia, patru pastori de la Asemblies of God au murit de aceasta boala, si s-au inchis cinci scoli biblice.  Tot tinutul de acolo este sub norul acestei boli necrutatore. Sunteti invitati cu totii sa veniti cu cereri in rugaciune pentru aceste situatii dificile care sunt in mare nevoie. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: