Eram asa de linistiţi in biserică, pană te-ai ridicat tu să predici… Gabi Zagrean

Photo credit jsparkblog.com

Eram asa de linistiţi in biserică,
pană te-ai ridicat tu să predici

Gabi Zagrean povesteste –

Gabi Zagrean Bujac…daca ma duc intr-o casa in care  sunt o multime de copii si le deschid usa si le spun acolo: Am o veste pentru voi, vine tata! Ma gandesc ca rolul meu este unul simplu, frumos, grozav.

Si daca dintr-o data din interiorul camerei vad multimea aceea de copii ca zboara spre usa, manati de o pasiune irezistibila si o dorinta arzatoare sa-l primeasca pe tata. Si eu ma trag putin deoparte si vad deodata contopire si niste imbratisari puternice si lacrimi care curg, zic ca totul este logic si normal.

Dar daca dintr-o data as vedea in casa aceea, cand am strigat „Domnul, Tata, vine,” niste copii care sunt preocupati cu totul altceva, si daca mesajul meu scurt, simplu si la subiect  nu trezeste niste reactii de pasiune, nascuta dintr-o asteptare prelungita, atunci, deodata as avea parte de un soc.

Nu-mi doresc in nici un fel sa stric efervescenta acestei seri sau acestei conventii.

Dar, mi-aduc aminte foarte bine de un prieten, cateva luni in urma, care mi-a zis intr-o luni, dupa duminica: „Eram asa de linistiti, ieri de dimineata, la biserica, cum te-ai ridicat tu sa predici. Nu stiu de ce tu si alti predicatori ca tine nu pricepeti, noi uneori venim la biserica sa ne relaxam, sa ne simtim bine, sa ne bucuram.

Momentul cand toata linistea ne-ai stricat-o este atunci cand tu ai venit si ne-ai spus o gramada mai mare sau mai mica de lucruri care  nu sunt in regula in vietile noastre. Si iti dai seama, ca atunci ne-ai dat  peste cap aproape total.”

VA URMA Predica integrala- Gabi Zagrean –  „Isus, Imparatul care vine pe nori” – A 46-a Conventie a Bisericilor Penticostale Romane SUA / Canada August 31,2014

Vezi si – Gabi Zăgrean –  Pericolul răsturnării valorilor

PAGINA Gabi Zăgrean PREDICI aici

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: