Florin Ianovici – Jurnal de misiune Frankfurt, 20-21 septembrie, 2014

Ce e NOU la PAGINA Florin Ianovici

Photo credit Florin Ianovici – Biserica Elim din Frankfurt

Jurnal de misiune
Frankfurt, 20-21 septembrie, 2014

Am petrecut două zile binecuvântate, sâmbătă și duminică la biserica Elim din Frankfurt păstorită de Gavril Salanța.

Sâmbătă seara de la ora 18, sala bisericii a fost arhiplină. După mesajul rostit o mulțime de oameni au pășit la altar pentru a primi din partea Domnului iertare, putere, sprijin.

Duminică dimineața am continuat părtășia în prezența unui Dumnezeu care ne dorește cu gelozie pentru Sine. Din nou biserica s-a umplut până la refuz. După slujbă am avut o masă de dragoste cu cei ce îl iubesc pe Domnul. Am trait momente frumoase pline de har. Au fost împreună cu noi și prezbiterul Ștefan Tosa care se ocupă de a doua biserică din Frankfurt, Centrul Creștin, precum și credincioșii acestei biserici.

După amiază am slujit în biserica fraților romi păstorită de fratele Mielu. Domnul a fost cu noi și i-am simțit prezența.

Nu e ușor să trăiești printre străini. Germania este o țară care este socotită rece și distantă. Credincioșii români luptă să țină sus Cuvântul vieții. E nevoie să fie sprijiniți în rugăciune.

Pastorul Salanța m-a dus să văd o biserică extraordinar de frumoasă care din lipsă de credincioși s-a închis. Peste tot în Germania se întâmplă acest lucru pe când bisericile românești se înmulțesc cu ajutorul Duhului Sfânt. Îmi spunea pastorul cu emoție în glas:,,Dacă Dumnezeu ne ajută vom cumpăra această biserică și, de Crăciun, o vom inaugura…!’’. Știu că Dumnezeu îi va ajuta pentru că dragostea de Dumnezeu dă la o parte orice piatră, fie ea și de mormânt…!

Mă pregătesc să revin în țară! Domnul să binecuvânteze călătoria până la capăt. Sunt bucuros pentru cinstea pe care Dumnezeu mi-a dat-o, aceea de a-I sluji!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: