Video – Tensiunea dintre un Membru al Knesetului care urca sus pe Muntele Templului si reactia musulmanilor in data de Elul 19, 5774/ 14 Septembrie 2014

Citeste si

Photo credit jreuter.hubpages.com

Daniel Stanger, Tour Manager la Nazaret village, ne informeaza:

Asta s-a intamplat in timp ce noi cu grupul Sanctus Pro Deo eram pe Muntele Templului, le-am auzit strigatele, nu stiam ca e vorba de un ministru! Domnul ne-a pazit, Slavit sa Ii fie numele!

Moshe Feiglin, Membru din Knesetul Israelian, este filmat de musulmani in timp ce se urca la Muntele Templului, unde este programat sa mearga o data pe luna. Organizatiile musulmane care sunt asociate si finantate de Miscarea Islamica din Israel si Hamas, fotografiaza, filmeaza si publica pe reteaua sociala, pe fiecare evreu care se urca la Muntele Templului aparent cu intentia de a intimida pe evreii care vin sa se inchine.

Moshe Feiglin poate fi vazut in acest video clip apropiindu-se si apoi urcandu-se la Rama – pe cea mai inalta platforma pe care este asezata Cupola Stancii. (Ca membru al Knesetului si reprezentant oficial al Guvernului Israelian, lui Moshe  i s-a acordat aprobare rabinica de a intra in aceasta zona, care in momentul de fata nu este accesibila de alti evrei. Cupola Stancii este amplasata exact pe locul Templului Sfant. Moshe este vazut plecand de pe Muntele Tempului in timp ce sta indreptat cu fata inspre Templul Sfant, ca semn de respect si reverenta pentru Dumnezeu.

Musulmanii pot fi auziti urland allahu achbar (Alah este Mare), din nou, cu intentia de a intimida pe inchinatorii evrei.

VIDEO by The Temple Institute

ENGLISH

Knesset Member Moshe Feiglin on his scheduled monthly ascent to the Temple Mount, as filmed by Muslims. Muslim organizations associated with and funded by the Islamic Movement of Israel and Hamas photograph, film and post on social media every Jew who ascends the Temple Mount, apparently with the intention of intimidating the Jewish worshipers.

Moshe Feiglin can be seen in these video clips approaching and then ascending the Rama – the heightened platform upon which the Dome of the Rock currently stands. (As a Member of Knesset and official representative of the government of Israel Moshe has been granted rabbinical approval for entering this area, which is currently not approachable by other Jews,) The Dome of the Rock is built upon the precise location of the Holy Temple. Moshe is then seen exiting the Temple Mount while still facing the place of the Holy Temple, a sign of respect and reverence for G-d.

Muslims can be heard screaming allahu achbar, again, with the intention of intimidating Jewish worshipers.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: