Celebrarea a 2 ani De La Infiintarea Bisericii Penticostale Peniel Londra UK Sept. 21, 2014 Invitat – Ioan Moldovan

Pozele 1,2,3 Dan Badea, Londra, Poza 4 Screen capture

In data de Septembrie 21, Biserica Peniel din Londra, Pastor Tiberiu Pop,  a sarbatorit aniversarea a 2 ani de la infiintare. Dumnezeu sa-i binecuvanteze cu credinciosie si tarie in predicarea Evangheliei tuturor neamurilor!

Istoricul Bisericii Peniel:

Tiberiu Pop 1 Peniel LondraBiserica Penticostala Peniel a luat fiinta intr-un grup mic de studiu in Hendon din luna Iunie 2012. Pe 2 Septembrie un grup de vreo 10 persoane au inchiriat Scoala Duminicala a Bisericii Salvation Army din Hendon Central, avand un program pe saptamana de la 17:30 pm. Dupa 5 Saptamani sala nu a mai reusit sa cuprinda credinciosii care veneau la programe. Acest lucru a dus la mutarea intalnirilor din sala Scolii Duminicale, in sala mare a Bisericii. In 25 Noiembrie am avut Deschiderea Oficiala a Bisericii, mai apoi in luna Ianuarie a anului 2013 am avut un Botez in Apa. In 17 Martie 2013, Biserica a intrat oficial in Cultul lui Church of God din Anglia. Multumim Domnului ca El ne-a ajutat pana aici si pana acum si ne rugam in continuare ca El sa dea mult progres si multa ungere peste Lucrarea Peniel. (Sursa)

Mesaje: Dumitru Budac – „Fortele Speciale” si Pastorul Ioan Moldovan – Presedintele Comunitatii Bisericilor Penticostale Bihor (Oradea), Luca 6:6-12. Ioan Moldovan este Pastor la Biserica Penticostala Speranta din Oradea si la Biserica Penticostala Muntele Sionului din Alesd.

Urarea Pastorului Ioan Moldovan pentru Biserica Peniel:

Leviticul 6:12-13 –

12 Focul să ardă pe altar şi să nu se stingă deloc: în fiecare dimineaţă, preotul să aprindă lemne pe altar, să aşeze arderea de tot pe ele şi să ardă deasupra grăsimea jertfelor de mulţumire. 13 Focul să ardă necurmat pe altar şi să nu se stingă deloc.

Mesajul Pastorului Ioan Molodvan la minutul 39:00

Biserica Peniel website – http://www.bisericapeniel.co.uk

VIDEO by Biserica Peniel Londra

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: