Florin Ianovici – Sa-ti fie frica ca-L dezamagesti pe Dumnezeu

Ianovici in Brisbane 2014Doi copii s-au intalnit, un verisor de la tara si un verisor de la oras. Verisorul de la oras ii spune verisorului de la tara: „Tu te duci la scoala?” „Da,” zice el. „Si ma iei si pe mine?” „Da, te iau.”

La un moment dat au inceput sa mearga spre scoala. Ce n-a stiut verisorul de la oras era ca scoala era putin mai departe spre finalul satului. Trebuia sa treaca prin fata unei paduri. Era iarna. La un moment dat zice verisorul de la oras: „Sunt lupi aici?” Si asta zice: „Da.” Asta face ochii mari. „Ce ai zis? Sunt lupi?” „Da.”

Si zice: „Tie nu ti-e frica sa treci prin fata padurii cu lupi?” „Ba da,” zice el. „Si cum de reusesti sa treci?” „Pai,” zice, „mai frica mi-e de dl invatator decat de lupi. Ca daca nu vin, asa ma smotoceste.”

Ce, nu stii ca in lumea asta sunt lupi? Ce, nu le-ai simtit coltii si ghiarele? Si nu le-ai auzit urletele? Dar, zice Dumnezeu in seara asta: De ei sa-ti fie frica, de lupii astia? Sau sa-ti fie frica ca Il dezamagesti pe cel ce te iubeste.

Sa-ti fie frica ca-L dezamagesti pe Dumnezeu, care sta cu bratele intinse si spune: „Eu merg cu tine in fiecare zi.” Frica rea e sa te temi de lupi. Frica buna e sa te temi ca-L dezamagesti pe Dumnezeul tau.

„Nu vreau, Doamne, vreau sa ma inchin cu tot ce am. Vreau sa ma daruiesc cu tot ce sunt. Vreau sa-Ti apartin Tie, Doamne, cu tot ce am! Ca Tu esti Dumnezeul cu care vreau sa merg. Vreau sa trec pe malul celalalt. Vreau sa ma grabesc unde te grabesti tu. Vreau sa fac, Doamne, ce vrei Tu sa faci. Vreau sa fiu un inchinator a unui Dumnezeu asa cum esti.

Nu mi-L zugraveste mie vecina. Mi-L zugraveste Scriptura. Si vreau sa traiesc potrivit Scripturii, pentru ca in ea gasesc viata. In ea gasesc mangaiere. In ea gasesc ca este acolo  puterea lui Dumnezeu pentru sufletul meu.

Vezi / Citeste mai mult aici…- Mare este Isus

Ce e NOU la PAGINA Florin Ianovici

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: