Florin Ianovici – Întâmplare cotidiană

Ar trebui sa facem mai des gestul acesta. Sa ne rugam pentru persoane straine care vedem ca sufera. Dumnezeu le poate vorbi prin noi si rugaciunea noastra poate aduce mangaiere sau poate chiar sa salveze o viata. Postez o intamplare  care am postat-o prima data in 2013 ca sa ne amintim si sa actionam atunci cand Dumnezeu ne va trimite oameni in calea noastra:

 

Photo credit http://www.yanidel.com

Florin Ianovici – Întâmplare cotidiană

Ne-a binecuvantat Dumnezeu cu zile de toamna blande si frumoase!

Georgiana trecea prin fata parcului cand a zarit privirea unei femei care sedea pe o banca. Ceva din aceea privire a facut-o sa se aseze langa ea. A intrebat-o de sanatate. Era vaduva de o luna, cu doi copii mari handicapati, fara nicio bucata de paine, care in 30 de zile trebuia sa paraseasca casa.

Georgiana, avocat de profesie, a rugat-o sa mai intarzie cateva minute intrucat ea se va duce sa scoata bani de la bancomat ca sa ii vina in ajutor. Dar inainte ea a simtit puternic imboldul sa se roage pentru vaduva. I-a cerut permisiunea si s-a rugat. Cuvintele ei izvorate din inima lui Dumnezeu au atins inima acelei fiinte zdrobite de durere.

I-a marturisit ca hotarase sa isi ia viata dar ca aceea rugaciunea si prezenta Georgianei au incredintat-o de faptul ca Dumnezeu nu o va lasa. Luptam acum pentru o rezolvare a acestei situatii…!

Cad frunzele si la fel si mila lui Dumnezeu se revarsa zilnic!

Priviti pomii dar mai ales oamenii. Ei nu trebuie sa moara…!

Florin Ianovici – Toamna 2013

Ce e NOU la PAGINA Florin Ianovici

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: