Victor Ponta: Cei ce cred în Dumnezeu sunt buni români şi nu va exista discriminare

Premierul Victor Ponta a adresat, duminică, de la Bistriţa, un mesaj de pace şi convieţuire tuturor cultelor din România, spunând că „toţi cei care cred în Dumnezeu respectă ţara şi legile“ sunt „buni români“ şi că „nu va exista niciodată nicio diferenţiere şi nicio discriminare“.

„Am participat la sfinţirea bisericii greco-catolice de aici, din Bistriţa. Am făcut acest lucru la invitaţia autorităţilor ecleziastice, în primul rând pentru a da un mesaj foarte clar: România este a tuturor românilor, a celor majoritar ortodocşi – aşa cum sunt şi eu -, a celor romano-catolici, a celor greco-catolici, a protestanţilor şi a neoprotestanţilor, a tuturor celor care cred în ceva, care cred într-un Dumnezeu şi în faţa lui Dumnezeu suntem toţi egali. Toţi cei care cred în Dumnezeu, respectă ţara şi legile ţării, sunt buni români şi vreau să fie foarte clar că nu va exista niciodată nicio diferenţiere şi nicio discriminare. Am sprijinit din partea Guvernului foarte multe proiecte atât ale Bisericii Ortodoxe – şi e normal, fiindcă e vorba de o majoritate a populaţiei care e de religie creştin ortodoxă -, dar şi toate celelalte proiecte, romano-catolice, greco-catolice”, a spus Ponta.
El a declarat că anul acesta a participat la evenimentele tuturor cultelor pentru a arăta „foarte clar” că Guvernul României şi el, personal, înţeleg „să trăim toţi în pace, în linişte şi că suntem toţi cu adevărat egali”.
Citeste mai departe aici – http://adevarul.ro

6 comentarii (+add yours?)

 1. Tim Dubhy
  oct. 13, 2014 @ 09:35:51

  faceti-i reclama la nataraul asta care abureste pe romani si se foloseste de pocaiti in campanie, caci nici nu stiti ce rau faceti!

  • rodi
   oct. 13, 2014 @ 11:14:43

   Tim,
   ce rau facem? Victor Ponta a rostit niste cuvinte care nu cred ca s-au mai rostit vreodata din partea unui lider national al Romaniei. Si noi am publicat acele cuvinte (care sunt publicate in ziarele principale), gandindune ca poate o sa asculte si cei din religia majoritara si o sa ia aminte la ceea ce spune Victor Ponta. Cuvintele au putere si dincolo de cuvinte, Dumnezeu stie ce folos ar putea sa aiba in planul Sau pentru Romania speech-ul lui Victor Ponta.

   • Tim Dubhy
    oct. 13, 2014 @ 13:46:40

    ce copila esti….
    si ce usor iti este sa vb cand traiesti in afara Romaniei, si cand nu stii ce vulpoi siret este Ponta..
    cuvintele ce le-a spus el, sunt apa de ploaie, din urma carora spera sa profite, ajutat de putina minte a poacitilor care pot fi prostiti!
    Ce repede se uita cand a lovit in Iohannis ca e luteran, zicand ca el e ortodox! Ce repede!!!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: