Rodica & Daniel Negrean – Marturia unui sot, eliberat de vrajitorie si pacat prin rugaciunile si postul sotiei

Daniel Negrean voia sa își părăsească sotia, pe Rodica, și în urma unor lucrări Rodica a aflat ca sotul ei, Daniel, era legat de vrăjitorie cu noua lui prietenă de la servici. Atunci, Rodica, sprijinită de câteva biserici,  a intrat în post și rugăciune pentru familia ei.

Ce faci atunci când relația cu soțul tău se răcește și el pleacă de acasă cu o altă femeie? Rodica Negrean a trecut prin această experiență, dar acum relația cu soțul ei e mai strânsă ca niciodată. Aflați despre modul în care au reușit soții Negrean să elimine prăpastia care era între ei.

VIDEO by Alfa Omega TV

9 comentarii (+add yours?)

 1. vetalidesign
  dec. 20, 2014 @ 11:52:40

  Multumesc mult pentru aceasta marturie. E o mare incurajare pentru mine. De un an trecem si noi printro incercare asemanatoare. Ne-am cunoscut in biserica baptista si sintem casatoriti de sapte ani, avem si doi copii micuti. Sotul meu este implicat intr-o alta relatie. E o lupta mare, cine este indemnat de Duhul rugativa pentru familia noastra, rugativa ca Dumnezeu sa il salveze pe sotul meu si sa il elibereze de aceast patima.

  • rodi
   dec. 20, 2014 @ 14:29:00

   Draga sora,

   ma bucur mult ca ai scris acest comentariu, cand am ascultat marturia, imediat am stiut ca va ajuta mult si va da nadejdea multora care se afla in aceeasi situatie.
   In acelasi timp, imi pare asa de rau sa citesc aceste randuri si sa ma gandesc prin ce zile grele treci. Si, ca, pe deasupra, trebuie sa fii tare in fata celor doi copilasi ai tai. Ne rugam ca Dumnezeu sa deschida ochii sotului tau si sa-i aduca aminte de legamantul sfant al casatoriei care l-a facut si sa se intoarca acasa in mijlocul familiei, care Dumnezeu i-a daruit-o. Iar pe tine, Domnul sa te intareasca si in mijlocul necazului, El sa iti fie mangaierea si bucuria ta.

   Domnul sa-ti tamaduiasca inima si sa-ti lege ranile (Psalm 147:3) si sa-ti rezolve cauza, raspunzandu-ti rugaciunilor tale! God bless you!

 2. vetalidesign
  dec. 20, 2014 @ 18:33:46

  Multumesc mult pentru aceste cuvinte calde sunt un adevarat balzam pentru sufletul meu.

  • rodi
   dec. 20, 2014 @ 22:18:22

   Ma bucur caci macar cuvintele mele te-au mangaiat si am simtit indemnul ca sa impartasesc aceasta poezie care o sora care se roaga mult pentru altii mi-a trimis-o recent si m-a binecuvantat prin ea. Domnul sa te binecuvanteze si pe tine si sa o tii minte aceste cuvinte in zile grele:

   Pun numele Domnului azi peste tine
   si harul divin sa-ti fie inmultit.
   Sa ai biruinta in vremea ce vine,
   si-n calea furtunii sa stai neclintit.

   Pun dragostea Domnului si a Sa putere
   peste viata ta si-al tau camin
   ,si atunci cand smerit, ajutor ii vei cere,
   sa ai rezolvare si pace din plin

   . O garda cereasca sa-ti fie alaturi
   si-un scut protector sa te ocroteasca mereu.
   Iar steagul credintei oricand sa il fluturi
   si oricui sa-i vorbesti de-al tau Dumnezeu !
   ~~~~~ Amin ! ~~~~

   Mult har si pace de la Domnul!!!!!

 3. vetalidesign
  dec. 21, 2014 @ 08:24:44

  Multumesc draga sora, e o poiezie minunata.

  • CONNY
   mart. 18, 2015 @ 16:01:28

   pace ma bucur ca am ascultat marturia dvs …Dumnezeu va iubeste si iata prin marturia dvs cautand un raspuns clar din partea domnului am gasit .Multumesc lui Dumnezeu si voua pt aceasta claritate…am incercat de 2 ani de zile omeneste sa rezolv problema mea care a inceput exact la fel ca a voastra dar nu am reusit nimic Dumnezeu mi a cerut apropiere va rog daca ne puteti ajuta cu ceva DUMNEZEU sa va rasplateasca AMIN
   PS DACA CUNOASTETI GRUPURI PT RUGACIUNE AVEM NEVOIE DE SPRIJIN CA DOMNU SA LUCREZE CAT MAI CURAND AMIN

   • rodi
    mart. 18, 2015 @ 20:14:24

    Conny, imi pare rau sa aud de inca o situatie trista, de data asta in viata ta, dar stim ca diavolul se lupta din rasputeri sa doboare pe cine poate si loveste fara mila in familii.

    Una din optiuni ar fi a contacta pe cineva de la Alfa Omega TV si cred ca te-ar putea indruma inspre o biserica in orasul mai aproape de tine. Numarul lor de telefon este Tel: +40 256 284913

    Dumnezeu sa iti dea mangaiere si putere sa stai aproape de El in toate aceste circumstante dureroase si sa-ti dea bucurii in mijlocul intristarilor tale. Ma rog ca Domnul sa-ti asculte rugaciunea si sa-fie din nou o relatie stransa in familia ta. God bless you!

 4. Trackback: O MINUNE IEȘITĂ DIN COMUN ! Si Alte Marturii de VINDECARE …. | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Marturie Familia Negrean – rezolvarea conflictului si a rupturii din familie in urma infidelitatii | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: