Daca este ceva ce loveste tinerii crestini la ora actuala sunt starurile lumii

Staruri Pitt Tag Heuer

Photo credit www.zerotohundred.com

Daca este ceva ce loveste tinerii la ora actuala sunt starurile lumii; daca isi ia unul un ceas, toti dupa ei. Daca unul isi ia nu stiu ce, toti mergem dupa ei. 

Daca ceva a lovit biserica, dragii mei, la ora actuala, o spun la oricine, este mass media.

Am acasa si eu calculatorul, lucrezi in programare si ma uit cat de simplu este, cu un singur cuvant sa vezi lucruri care parintii mei nu le-au vazut in 30 de ani de casatorie. Si suntem tentati, dragii mei, sa parasim aceste limite.

Ne uitam la starurile lumii si ascultati-ma, tot ceea ce privesti te influenteaza. Pentru aia, Isus Hristos, cand vorbeste in predica aia extraordinara, spune asa: Daca ochiul tau este sanatos, tot trupul tau este sanatos sau plin de lumina.

Daca ar fi sa va fac un test sau daca ar fi sa va fac o evaluare, pentru minre ar fi suficient sa-mi spuneti ce faceti in timpul vostru liber. Dragii mei, adevaratul caracter, sa stiti, nu-i predica mea din fata si va rog frumos sa nu-mi evaluati spiritualitatea dupa predica asta.

Si va rog frumos sa nu evaluati spiritualitatea celor care canta in fata  dupa cantarea din fata. Nu! Astea-s lucruri cu care noi iesim in public. Adevaratul tau caracter si adevaratul meu caracter se vede atunci, in lucrurile care le facem cand nu ne vede nimeni.

Dragii mei, suntem tentati si vom fii tentati sa copiem starurile lumii. Am renuntat si la filmele crestine, va spun, dupa casatorie la aprox. cateva luni de zile. Pentru ca in primul rand am vazut timp mort facut acolo, apoi am vazut si m-am uitat la starurile acelea si le-am citit istoria si am vazut ca aveau 7-8 divorturi si eu imi bagam in casa, eu puneam in casa oameni care aveau un trecut  pe care noi il condamnam si Biblia condamna. Si eu ii aplaudam si mie imi placea cum joaca. Daca este ceva ce loveste tinerii la ora actuala sunt starurile lumii.

Cristi Boariu

Va urma mesajul intreg…

2 comentarii (+add yours?)

 1. Andreea
  oct. 24, 2014 @ 07:08:59

  Asa este, din pacate! Si eu ma uit la filme crestine si de foarte multe ori ma ingrozesc pentru ca in aceste filme apar scene si cuvinte care nu au nicio legatura cu sfintenia si curatia. Domnul sa ne ajute sa discernem la ceea ce ne uitam. Si, intr-adevar, este mult timp pierdut. Personal, trebuie sa recunosc ca pierd f mult timp la calculator. Domnul sa il binecuvinteze pe acest frate si pe cel care a postat!

  Multumesc!

  • rodi
   oct. 24, 2014 @ 07:31:00

   Andreea,
   Dumnezeu sa trezeasca tanara generatie la o credinta vie si ei sa-si dea seama ca tineretea e un dar de la Dumnezeu. Sa-si dea seama ca se pot face atatea lucruri in lucrarea lui Dumnezeu in tinerete. Mai traziu cand devenim preocupati cu intemeierea unei familii, tanjim dupa vremurile tineretii si ne pare rau de timpul pierdut… Dumnezeu sa ne dea intelepciune sa ne cunoastem menirea si chemarea. Dumnezeu sa te binecuvanteze!!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: