Pastorii umplu biroul primariţei din Houston cu predici

Photo credit Charismanews.com

Traducere Blogul Agnus Dei – Articol de David Brody for CBN News, publicat la http://www.charismanews.com

Citeste si articolul:

Dupa atacul socant si inca proaspat impotriva libertatii religioase din orasul Houston, unde primarita a cerut pastorilor sa-i trimita predicile, exista acum un efort in curs desfasurare al pastorilor din America ca sa trimita voluntar, Biblii si predici Primarului din Houston.

Mike Huckabee a fost acel ce a initiat aceasta si la fel si Eric Metaxas, un autor influent crestin. Metaxas a spus Fisierului Brody ca:  ,,Niciodata in istoria noastra libertatea religioasa nu a fost sfidata cu atata nerusinare. S-a trecut peste o linie rosie foarte groasa. Somatia, ce nu poate avea scuze a Primarului din Houston, ca sa vada si sa verifice predicile pastorilor este o ofensa scandaloasa si socanta pentru toti americanii si pentru libertate in sine. Daca biserica americana nu se ridica sa stea impotriva acestui atac, atunci insemneaza ca nu exista biserica americana.”

Fisierul Brody, a obtinut un video personal al Pastorului Brad Atkins de Powdersville de la Biserica First Baptist din Greenville, Carolina de Sud in care-si trimite predica primarului din Houston.

Sursele relateaza Fisierului Brody ca Pastori din Canada, Australia si Germania, trimit si ei Primarului din Houston Biblii si predici. De asemenea sau planificat evenimente mari in jurul a ceea ce s-a intamplat in Houston. Pe data de 2 Noiembrie consiliul Organizatiei Family Research (Cercetarea Familiei) va tine un eveniment simultan in Houston la o biserica mare de acolo. Printre invitati vor fi Mike Huckabee, Phil Robertson, fratii Benham, Doctorul Ronnie Floyd, si altii. In Carolina de Sud, Alianta Pastorilor din Carolina de Sud prezinta un eveniment intitulat „Luare de Pozitie” care va avea loc in incinta Sediului Parlamentar.

Oamenilor, incepem sa vedem ca pastorii sunt revoltati. Va fi de durata? In comunitatea evanghelica, aceasta este de o importanta critica. Oare turma (crestinii) va raspunde?

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: