Papa Francisc rescrie istoria catolica afirmand teoria evolutiei

Declaratia facuta de Papa Francisc, imbinand evolutionismul cu creatia lui Dumnezeu, este si mai bizara decat cea a evolutionistilor, mai ales cand spune: „Ni-l putem imagina pe Dumnezeu ca pe un magician cu o baghetă magică prin care face totul. Nu e aşa”,
Citat din articolul ‘Papa Francisc: Big Bang-ul a avut loc, dar a fost şi Dumnezeu implicat’:
.
Papa Francisc a făcut o nouă declaraţie incendiară, care modifică modul în care evoluţionismul e privit în Biserica Catolică. El a spus că evoluţionismul şi Big Bang-ul s-au întâmplat, dar că totul avea nevoie de o mână divină, pentru că lucrurile nu se pot forma din haos.
 .
Papa Francisc a îmbinat în declaraţia sa, făcută în faţa Academiei Pontificale de Ştiinţe, evoluţionismul cu Dumnezeu. Practic, suveranul pontif a spus că evoluţionismul şi Big Bang-ul s-au întâmplat, dar totul a fost voinţa unui zeu suprem.
 .
“Dacă citim despre Creaţie în Geneză, ni-L putem imagina pe Dumnezeu ca pe un magician cu o baghetă magică prin care face totul. Nu e aşa”, a spus Papa Francisc. “

“A creat oamenii şi apoi i-a lăsat să se dezvolte potrivit legilor iterne pe care ni le-a dat fiecăruia, pentru a ne duce la final nevoile şi dorinţele”, a mai spus Papa.

Citeste mai mult: adev.ro/ne5s4y

Sa ne aducem aminte:

11 comentarii (+add yours?)

 1. Cris
  oct. 29, 2014 @ 03:24:11

  As dori sa va pot contacta ( ceva de genul mesaj privat / email)
  Multumesc!

 2. ivanovici sorin
  oct. 29, 2014 @ 06:05:23

  ………Căci s-au strecurat printre voi unii oameni, scrişi demult pentru osânda aceasta, oameni neevlavioşi, care ……… TAGADUIESC pe singurul nostru Stăpân şi Domn, Isus Hristos……Aceştia, batjocoresc ce nu cunosc şi se pierd singuri în ceea ce ştiu din fire, ca dobitoacele fără minte ……. Asta este !! Habemus papa

  • rodi
   oct. 29, 2014 @ 07:38:36

   afirmatiile lui sunt incredibile, crezand in evolutie neaga autoritatea cartii Geneza unde scrie clar cum Dumnezeu l-a creat pe om. Dar si mai incredibil este ca, intr-un fel, zice ca Dumnezeu nu are putere sa creeze omul in starea care el acum o crede avansat a fapturii noastre, cand zice ca noi credem ca „Dumnezeu are o bagheta magica’. Incredibila afirmatie si destul de (scuza expresia) stupida. Desigur, cine ar aluji unui Dumnezeu care nu e atotputernic si care nu l-a putut crea pe om. Si iata cum ii duce pe multi la pierzare… ca teoria evolutiei i-a dus pe foarte multi la necredinta.

 3. Aurel Mihet
  oct. 29, 2014 @ 18:18:24

  Omul aceste nu-l cunoaste pe Dumnezeu si nici scripturile .Teoria evolutei e diametral opusa cu relatarea biblica . din Gen 1.26 unde scrie; Apoi Dumnezeu a zis : „sa facem om dupa chipul si asemanarea Noastra…” fara a mai fi nevoie de evolutie , o perfectionare in timp Pe cind evolutia porneste dela acel bing-bang si ajunge in ultima faza sa devina maimuta si de acolo un ultim pas „OM ” deci reiese clar ca dupa evolutie omul se trage din maimuta,iar dupa creiatie omul e facut de Dumnezeu . Toti care sustin evolutia ,inclisiv PAPA au ca si stramos MAIMUTA. ,iar cei ce sustin creiatia il au pe Dumnezeu Creiatorul. E o adevarata tragedie cind un prelat la acel nivel ,care se pretinde pe scaunul lui Ap.Petru desconsidere Biblia si sa ataseze celor care o neaga si sustin contraru. Despre ei scrie Ap.Petru ( inclusiv celui care se pretinde ca sta pe scaunul lui ) in 2 Petru 2.17, Oameni acestia sint niste fintini fara apa,niste nori alungati de furtuna: lor le este pastrata negura intunericului. 19. Le fagaduiesc slobozenia ,in timp ce ei insasi sint robi ai stricaciuni. ( ai evolutei ) etc. Iata un PAPA care e strain de Dumnezeu si de Cuvintul Lui si vrea sa fie conducatorul unei multimi de crestini Catolici. TRIST DAR ADEVARAT.

  • rodi
   oct. 29, 2014 @ 18:49:46

   Se poate ca si-a pierdut putin din facultatile (mintea) lui sa scoata pe gura cuvintele care le-a scos. Sau s-a simtit ‘inapoiat’ cu crezurile lui in Biblie si creationism, in fata unui consiliu stiintific? Nu stiu, dar cred ca milioane si-au pierdut respect fata de el, nu atat de mult pe motivul ca afirma teoria evolutiei, cat pentru felul in care l-a facut, sau mai bine zis asa a reiesit din cuvintele sale, ca Dumnezeul Atotputernic, in mintea papei, nu a putut sa faca un om, ci a facut o specie de animal mai jos decat un om, care apoi a trebuit sa evolueze. Cum se zice in engleza „Utter nonesense”. Ori ai un Dumnezeu Atotputernic ori nu ai niciun dumnezeu. FOARTE TRIST.. Azi neaga creatia, maine pe Adam, si apoi nu mai e nevoie de Hrstos, ca nu am mostenit niciun pacat de la Adam, daca Adam e un mit. Si asa se autoinsala o gramada de oameni…

 4. Sivan
  oct. 30, 2014 @ 18:30:11

  Aurel Mihet scrie: „” Iata un PAPA care e strain de Dumnezeu si de Cuvintul Lui si vrea sa fie conducatorul unei multimi de crestini „”……….. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi inconjurati marea si pamantul ca sa faceti un tovaras de credinta; si, dupa ce a ajuns tovaras de credinta, faceti din el un (crestin de rit ateu) fiu al gheenei, de doua ori mai rau decat sunteti voi (Mat.23:15) Pare ca se potriveste textul !!!

  • rodi
   oct. 30, 2014 @ 21:39:07

   cam asa face Papa. Dintr-o data nu mai crede ca Dumnezeu are putere sa creeze. Pai, atunci ce mai cauta acolo, in varful piramidei asa zisilor ‘credinciosi’? Credinciosi cui, daca nici nu cred Biblia? Deja isi fac o alta religie sau deja isi dau de fata faptul ca ei dintodeauna au avut o alta religie in afara Bibliei, ca si-au dat puterea sa Il reprezinte pe Dumnezeu pe pamant si asta bazat pe nimic altceva decat puterea lor omeneasca. Poate ca Dumnezeu ii da pe fata, ca cei credinciosi sa se trezeasca si sa-L urmeze pe Hristos si nu pe niste reprezentanti care n-au de-a face cu Hristos. Vremurile sunt interesante. Sa ramanem fideli singurei autoritati autentice – Biblia!!!!

 5. Sivan
  oct. 31, 2014 @ 16:01:07

  Avram si Rodi va felicit pt aniversarea a cel putin 2 ani de slujire in acest mod !! TATAL CERESC sa va rasplateasca.Faceti o lucrare deosebita,Eu si cei pe care mi i-a dat DOMNUL spunem : Multumim frumos !! Fiti sanatosi !

  • rodi
   oct. 31, 2014 @ 19:35:57

   multumim frumos ! Noi o consideram mare binecuvantare oportunitatea de-a ne folosi si pe noi Dumnezeu in aceasta lucrare. In mijlocul lunii Decembrie vom implini 4 ani de cand am inceput aceasta lucrare. Postarea aceea la a doua aniversare a fost foarte populara si vad ca wordpress tot o ataseaza la multe articole, dar e ok, ne bucuram sa ne amintim si de ce-a de-a doua aniversare si sa vedem cat de mult ne-a ajutat Domnul sa avansam si cati frati si surori minunate am intalnit de atunci! Asta e una dintre cele mai mari bucurii ale noastre, interactiunea cu fratii si surorile noastre de pretutindeni! Domnul sa te binecuvanteze si iti multumim ca ne citesti si comentezi !

 6. Trackback: Iosif Țon – despre aberațiile Papei Francisc! | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: