Houston – Cum s-a ajuns aici ? Sunt pastorii de vina? Si ce este Ordinanta diabolica, numita HERO? Cum afecteaza copiii si femeile?

Photo credit www.chron.com

STIRE NOUA!!!! Miercuri seara, primarita Annise Parker a retras somatia in care li s-a cerut unor pastori sa se prezinte la tribunal cu predicile lor si corespondenta privata despre homosexualitate si ordonanta orasului Houston, HERO- vezi detaliile acestei ordonante, care a starnit aceste actiuni, mai jos. (Sursa http://www.washingtontimes.com/news/2014/oct/29)

Citeste articolele precedente despre cazul pastorilor din Houston –

 1. Mai mulți pastori din Houston (SUA) au fost somați de conducerea orașului să prezinte la tribunal copii după predicile lor
 2. Welcome to Amerika – Un pastor din Houston  a fugit de persecutie religioasa din Vietnamul comunist si a reintalnit-o in Houston (SUA)
 3. Pastorii umplu biroul primariţei din Houston cu predici
 4. Intre 500 – 1,000 de Biblii primite de primaria Houston de la pastori din toata tara + multe predici scrise

Photo credit http://www.breitbart.com/

In discutii pe facebook, in privat, si pe blog apar conceptii ca s-ar putea ca pastorii sa fie de vina pentru ca fac discriminare impotriva pacatelor si se tot leaga de homosexualitate dar nu de alte pacate. Ca sa vedem daca au dreptate, trebuie sa mergem chiar la inceput si sa vedem de unde au pornit actiunile pastorilor din Houston. Aici vom explica ordonanta pentru protejarea drepturilor homosexualilor si continutul specific care a rasculat pastorii si publicul orasului Houston impotriva acestei ordonante. Pe scurt, daca un baiat se declara ca el se simte ca e genul femenin, el poate folosi vestiarele feminine si toaleta feminina. Sa dam un exemplu: Liceeni, in multe liceuri, au ore de inot in care nu intra in apa bazinului inainte de a face dus. Acum, baieti/barbati care se declara de gen feminin (chiar daca nu si-au facut operatie ca sa-si schimbe sexul) vor avea dreptul sa se dezbrace  in sala de schimb si si sa faca  dusuri in sala de dusuri ale fetelor. La fel, cand e vorba de salile de sport, barbati declarati (de ei insusi) de genul feminin, au dreptul sa intre in salile vestimentiare ale femeilor. Mai poate o fata/femeie sa se simta protejata de riscul de viol in o asemenea situatie? Traim vremuri cand pedofilii actioneaza chiar si cu restrictiile legilor menite sa protejeze copii, iar cu aceasta lege, un pedofil poate foarte usor sa acceseze noi victime. La fel un violator. Cu aceasta ordonanta in Houston, o lege care e menita sa protejeze drepturile homosexualilor si persoanele transgender deschide  o usa larg pentru crime impotriva copiilor si a femeilor. Sacrificam siguranta copiilor si femeilor prin aceasta ordonanta.

Spre ex. evz.ro a raportat  in data de 16 octombrie 2014 mentioneaza ca legea/ordonanta permite travestiților să depună plângere dacă nu li se permite accesul la toaletă, dar nu discuta implicatiile sus mentionate de noi si care sunt cel mai mare motiv de ingrijorare pentru majoritatea cetatenilor din orasul Houston-

Primăria din Houston, Texas, a emis în luna mai o ordonanță pentru protejarea drepturilor homosexualilor, care s-a lovit de o puternică opoziție din partea bisericii. Mai bine de 400 de pastori au început o campanie de strângere de semnături pentru o Petiție împotriva ordonanței și au făcut plângere la tribunal pentru suspendarea acesteia.

Între altele, ordonanța emisă în mai de primărie permite travestiților să depună plângere dacă nu li se permite accesul la toaletă sau sunt discriminați la angajare sau în mediul casnic.

Pana si Ministrul de Justitie al statului Texas a cerut ca somatia pastorilor sa fie retrasa. Photo credit abc13.com

 HERO – O ordonanta diabolica

Traducere Blogul Agnus Dei – Articolul scris de Bob Price: ‘HOUSTON MAYOR FORCES ALL TO OPEN GIRLS ROOMS TO MEN’ postat pe saitul http://www.breitbart.com/Breitbart-Texas/201

Houston, Texas – Veceurile orasului Houston, la fel si baile, si vestiarele si salile de dusuri publice (inclusiv ale liceurilor in salile de sport) vor fi deschise acum pentru oricine, indiferent de sex, identitate de gen, expresie de gen (masculuin, feminin), sau alta predilectie de comportament de gen. Dupa un vot de 11-6 a Consiliului Orasenesc din Houston, Primarita Annise Parker a realizat lucrul acesta considerandu-l ca fiind o bijuterie a coroanei mandatului ei de primar.

Ordinanta voastra nu protejeaza pe cei mai vulnerabili: copii, femei, batrani !!!! Photo credit http://www.chron.com/

Primarita Parker, prima lesbiana primarita auto proclamata, a spus ca aproband aceasta ordinanta nu a fost cel mai important lucru pe care ea la facut in aceasta functie, potrvit unui articol din Fairfield Citizen, dar este ,, pentru ea personal cel mai semnificativ lucru pe care il va face vreodata ca primar.”

Un membru al Consiliului Orasenesc din Houston, Michael Kubosh, care a votat impotriva acestei ordonante, a spus ca: ,,Aceasta ordinanta va incrimina pe oamenii care vor fi gasiti ca o incalca si amenda va fi de la 500 pana la 5 000 de dolari.”

Kubosh a mai spus ca el a incercat totul pentru a amana sau infrange aceasta ordinanta, dar primarita a controlat intregul proces.

Ordonanta a fost opusa puternic de foarte multi pastori negri, care sunt membri in Consiliul Pastoral din Zona Houston. Peste 150 de pastori conservativi, care reprezinta diverse coalitii, etnice si denominationale, au parasit furiosi sedinta consiliului in semn de protest.

Peste 80 la suta din locuitorii orasului Houston sunt impotriva acestei ordinante. Dupa pasajul ei, aceasta insemneaza ca barbatii si femeile au acces la veceuri comune, bai si dusuri comune, si vestiare comune.

~~~

Traducere Blogul Agnus Dei. Articolul: City of Houston to Pastors: Show Us Your Sermons, postat pe The Gospel Coalition Spotlight

Pastori din orasul Houston se roaga in fata primariei. Photo credit www.houstonpublicmedia.org

Orasul Houston catre Pastori: Aratati-ne predicile

Mai multi Pastori au primit recent somatii in care li se cere sa predea toate comunicatiile – incluzand predici si email-uri trimise membrilor bisericilor lor – in legatura cu o ordinanta controversata a orasului,  pentru o initiativa de strangere de semnaturi impotriva ordonantei, sau impotriva Primaritei orasului Houston, Annise Parker.  Somatiile cer de asemenea sa dea pe fata oricarui fel de comunicatie relatata la homosexualitate sau „identitate de gen.”
In aceasta vara, Consiliul Orasului Houston, cu suportul primaritei Annise Parker, au aprobat  Ordinanta de Drepturi Egale a Orasului Houston (ODEH). ODEH extinde protectia impotriva descriminarii pentru a acoperi si homosexualitatea si transsexualitatea, o pozitie pe care multi rezidenti din localitate, incluzand si unii pastori din acea zona, au opus-o. Ca raspuns, a fost pornita o initiativa a cetatenilor pentru ca Consiliul Orasului sa anuleze aceasta ordinanta, sau sa o puna pe un buletin de vot si oamenii sa decida prin votare.
Cu toate ca aceasta initiativa a fost certificata de Secretarul Orasului, Primarul si Procurorul Orasului au aruncat afara aceasta petitie sustinand ca a fost invalida. Faptul acesta a starnit un proces din partea suporterilor initiativei, numit Woodfill v. Parker. Procurorul Orasului a trimis somatii unui numar de Pastori din Houston, in care se obliga sa arate ce  predica de la amvon si sa li se examineze comunicarile cu membrii bisericilor lor si cu altii, in ceea ce priveste actiunile Consiliului Orasului. Unii din Pastorii care au primit somatii nici macar nu au fost implicati in aceasta initiativa.
Miercuri, Primarita parea sa fie in apararea acestei actiuni. In contul ei de pe Twitter, Primarita Parker a scris: ,,Daca cei cinci Pastori au folosit amvonul pentru politica, atunci avem dreptul sa ne legam de predicile lor. Au fost date instructiuni ca sa se completeze aceasta petitie Anti-ODEH?” Dar dupa ce Alianta de Aparare a Libertatii a depus o motiune intr-un tribunal din Texas pentru a anula somatiile, Parker a emis o declaratie in care se distanteaza de la somatii. Ea a spus ca nici ea si nici Procurorul Orasului nu au examinat documentele inainte de a fi completate si ca ea este de acord ca „documentele originale au fost intinse prea excesiv.” Primarita a spus ca orasul va actiona ca sa restranga domeniul de aplicare a cererii in timpul urmatoarei sedinte de proces.
Stirea subtitrata in L. Romana la minutul 2:00

si inca o nebunie in Texas…

Statul Texas legalizeaza fotografierea femeilor, pana si sub fuste !

O judecatoreasa din Texas, Sharon Keller, a legalizat fotografierea femeilor si sub fuste. Judecatoreasa a decis ca un barbat are dreptul sa faca poza unei femei chiar si sub fusta ei, chiar daca femeia nu accepta aceasta.

Texas legalizes taking pictures up women’s skirts.

8 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Mai mulți pastori din Houston (SUA) au fost somați de conducerea orașului să prezinte la tribunal copii după predicile lor | agnus dei - english + romanian blog
 2. Trackback: Un pastor din Houston care a fugit de persecutia religioasa din Vietnamul comunist si a reintalnit-o in Houston (SUA) Povestea lui Khanh Huynh | agnus dei - english + romanian blog
 3. Trackback: Intre 500 – 1,000 de Biblii primite de primaria Houston de la pastori din toata tara + multe predici scrise | agnus dei - english + romanian blog
 4. Dorian C
  oct. 31, 2014 @ 21:55:05

  Reblogged this on Christ4roNews.

 5. Trackback: Un Pastor in Georgia, Eric Walsh, concediat pentru continutul predicilor rostite in timpul liber | agnus dei - english + romanian blog
 6. Speriosu Tiberius
  ian. 21, 2015 @ 16:26:02

  Asta se intampla cand crestinii stau linistiti in casa si nu sunt responsabili.
  Dumnezeu ne invata ceva aici.

  O sa ne trezim maine poimaine si cu drepturile zoofililor pedofililor de ce sa se mai ascunda saracii de ei au dreptu daca cineva se crede lup e dreptul lui…

  Unde este limita unde libertatea mea intra in conflict direct cu a semenului meu cine are libertate mai multa?

  Putem trai pe acest pamant cu ideea ca oricine se crede orice pe cand in realitate el este el si ea este ea.

 7. Trackback: Update: Sister Kim Davis Este O Eroina Americana + Apel la rugaciune pentru avocatii lui Kim Davis care sunt amenintati cu moartea | agnus dei - english + romanian blog
 8. Trackback: PENTRU ROMANII DIN HOUSTON – Votati NO Propozitia unu! Azi 3 Noembrie 2015! | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: