Cerere de rugaciune pentru misionarii amenintati de ISIS

Am citit o alta varianta a acestei scrisori si in plus,  o a doua cerere de rugaciune  la Newsnet Crestin. Va rog cititi si anuntul acesta si rugati-va si pentru misionarii din Irak, care sunt in mare pericol si au nevoie sa-i sustinem in rugaciunile noastre. Va multumim pentru toate rugaciunile inaltate lui Dumnezeu pentru biserica Sa prigonita in aceasta zi internationala a rugaciunii pentru biserica prigonita. Aici este articolul de la Newsnet Crestin:

Photo credit www.cnn.com Refugiu intr-o biserica…

O prietena tocmai a primit un mesaj de la fratele ei, care cerea o ploaie de rugaciuni peste el si familia lui pe care tocmai si-a vazut-o injumatatita. El este misionar, si ISIS tocmai a ocupat orasul unde au ei misiunea. El spune ca ISIS merge din casa in casa la toti crestinii si le cere copiilor din familii ca sa renunte la Cristos. El spune ca inca nici un copil nu a renuntat. Si din aceasta cauza toti au fost ucisi. Dar nu si parintii.

UN s-a retras din zona si toti misionarii sunt pe cont propriu. Sunt dispusi sa lupte pentru familiile lor, chiar daca asta inseamna sa mearga la moarte. Este cuprins de o teama si este foarte greu si sa inceapa o lucrare de intarire spirituala printre familiile care si-au vazut copiii martirizati. Totusi, spune el, stie ca Dumnezeu l-a chemat pentru un motiv anume sa fie voce si maini in acel loc si in acest timp. Cu toate astea, ne implora sa-l pomenim in rugaciunile noastre, pentru curaj, ca sa poata sa isi duca la bun sfarsit misiunea in asemenea circumstante. Si asemenea copiilor, daca va fi chemat ca martir sa poata sa o faca.

Mi-a cerut sa le cer tuturor sa se roage pentru ei. Acesti parinti au reusit sa isi creasca copiii in credinta atat de puternica, incat copiii au ales martirajul. Va rog sa ii inconjurati in pierderea lor cu rugaciunile voastre in speranta si perseverenta.” Am pierdut orasul A… a cazut in fata ISIS, si ei decapiteaza sistematic copiii. Acesta este orasul in care duceam in secret hrana. ISIS a impins frontul B…. (fortele Kurde) si sunt la 10 minute de sediul CRI, unde echipa de misiune lucreaza. Inca cateva mii au fugit spre orasul C… noaptea trecuta.

(Numele oraselor nu sunt pomenite din motive de securitate.) Natiunile Unite (UN) si-au evacuat stafful. Echipa noastra sta pe loc… si vom ramane in continuare. e nevoie de acoperire in rugaciune.” Va rog sa va rugati cu sinceritate pentru izbanda oamenilor din nordul Iraqului de la avantul teribil al ISIS si scopurile lor extremiste islamice pentru convertirea lor sau moartea crestinilor din aceasta regiune. Va rog sa nu ignorati acest e-mail. Nu il trimiteti mai departe decat dupa ce v-ati rugat pentru ei.

Apelul la rugaciune a fost primit prin email de Luciana B. 12 Octombrie 2014

Crestini din Irak au devenit refugiati in alte orase si tari Photo credit www.cbsnews.com

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: