Awana Romania te ajuta sa ai o echipa de lideri slujitori in biserica

Photo credit Awana Romania

Biserica are nevoie de o echipa de slujire! Afla cum si cand poti sa ii pregatesti

Photo credit Awana Romania

Awana Romania este pregatita sa te ajute sa ai o echipa de lideri slujitori in biserica, ca sa poti incepe sau continua o lucrare cu copiii sau adolescentii.


Considerăm o binecuvântare instruirea organizata de Awana cât şi resursele care vor ajuta biserica locală să înceapă sau să continue lucrarea pentru copii şi tineri intr-un mod care da rezultate remarcante de peste 60 de ani.

CE TREBUIE SA STITI?

Instruirea este parte a programului “Awana Seed Planters” al Awana International cu sediul in SUA si este sustinut de o echipa (instructori) dinamica cu multa experienta in lucrarea cu copiii si tinerii. Seminariile teoretice vor fi insotite de demonstratii practice. Totul este gandit si organizat ca liderii sa aiba parte de o instruire completa, atat teoretica, cat si practica.

Photo credit Awana Romania


PERIOADA: 13-16 Noiembrie 2014: Joi (18.00)-Duminica (12.00)

Locatie: Valea Draganului, jud. Cluj

CE COSTURI IMPLICA? – in primul rand:
TIMP. Stim deja ca timpul este cea mai pretioasa resursa a noastra. Aproape patru zile le vom petrece prin a ne: informa, juca, povesti, incuraja si pune in practica ce am invatat. Totul va fi dinamic, spiritual si plin de entuziasm, asa cum trebuie sa fie fiecare Club Biblic Awana.

– in al doilea rand: BANI. Aici avem o veste buna: taxa de participare este sponsorizata la 100 Lei/pers.* pana la 10 Noiembrie 2014, in care este inclusa (taxa de conferinta, kit Awana complet, cazarea si masa la hotel si alte lucruri surpriza).

*Costul real fara sponsorizare este de 550 lei/participant.

– in al treilea rand: DISPONIBILITATE. Patru zile de instruire poate vi se par mult, dar pentru Awana EXCELENTA este primordiala. Dorinta noastra este sa ne instruim cat se poate de bine pentru a face fata provocarii ce ne sta in fata. Din experienta conferinteleor anterioare, participantii si-ar mai fi dorit cateva zile in plus.

CE TREBUIE SA FACI?
Sa vorbesti cu pastorul sau conducatorul bisericii de unde esti membru. Sa ii spui de intentia de a participa la instruire ta si sa ii ceri consimtamantul.

Apoi sa intri aici: http://www.awana.ro/instriere-conferinta/ sa te inscri.

Completeaza campurile afisate in totalitate.
INFO: Sergiu Grigorescu (Misionar Awana România)
Telefon: 0722-679.651 / 0757-656.269
E-mail: office@awana.ro
www.awana.ro Facebook: https://www.facebook.com/awanaromania

awana_romania
CE ESTE AWANA?
Awana este lider mondial in lucrarea cu copiii si tinerii, partenera cu mii de biserici locale, care formeaza copiii sa Il cunoasca, iubeasca si slujeasca pe Isus Cristos.

La nivel mondial este o unealta de evanghelizare si ucenicizare, oferita bisericii locale, intr-un cadru cât mai accesibil. Awana, la nivel internaţional, slujeste peste 22.000 de biserici din 150 tari, evanghelizand si ucenicizand peste 1 milion de copii si tineri anual. In Romania, acest program functionează de peste 20 de ani, avand rezultate semnificative.

Intenţia noastra este să incurajam si sa sustinem cluburile existente si să lansam acest program pentru altii interesati de o lucrare cu impact maxim in biserica locala pentru copii si tineri.

Awana: influenteaza copiii>>echipeaza lideri>>schimba lumea
CUI SE ADRESEAZA AWANA?

Copii  de la 6 la 14 ani

Copiii de azi reprezinta generatia de maine.

Copiii și tinerii sunt tot mai expusi la probleme, nevoi şi provocări  comparativ cu generaţiile anterioare.

Copiii si tineri sunt vulnerabili, deschisi pentru acceptarea unor preocupări distructive: preferarea activităților din lumea virtuală, în detrimentul mișcării fizice,  lipsa cumpătarii în alimentație, etc.

Copii și tinerii au înlocuit în mare parte comunicarea personală,  cu lumea deschisă de internet și TV, nu petrec suficient timp cu părinții, au tendințe agresive, adoptă foarte ușor (non)valorile și modele promovate de mass-media, nu mai consideră necesară realizarea profesională și materială prin învățare și muncă, sunt dominați de dorințe materiale și legate de distracție, sunt superficiali.

Awana reprezinta un program special pentru copii si tineri  prin care pot sa isi dezvolte aptitudini fizice prin competitii sportive, abilitati sociale cum ar fi daruirea, ascultarea sau relationarea cu ceilalti.  Prin sistemul special de recompense, copii vor dobandi un sentiment de realizare si implinire personala care ii va ajuta sa aiba success in diferite domenii in viata.

Promovam principii corecte, bazate pe Biblie, ajutam copiii sa se dezvolte, sa fie mai competitivi, sa invete sa castige corect, sa aiba o mai  bună comunicare cu părinți  și o bună interacționare cu mediul


Echipa Awana Romania
TOTI COPIII SUNT IMPORTANTI PENTRU DUMNEZEU!
Inscriere conferinta Awana Seed Planters, Valea Draganului, Cluj – 2014 – Awana Romania
www.awana.ro

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: