Geta Iliesi – ‘Femeia biruitoare prin incercarile vietii’ – Conferinta Surorilor la Biserica Betania Dublin

 
Octombrie 10 & 11 2014 

Geta Iliesi Biserica Betania Dublin– a avut loc a 2-a conferinta a femeilor de anul acesta intitulata „Femeia biruitoare prin incercarile vietii” cu prezentarea unei femei tot biruitoare: Geta Iliesi.

Geta Iliesi si-a pierdut sotul si doi copii intr-un accident de masina in anul 2010.

Timisoara Evanghelica: Pastorul Nicu Iliesi impreuna cu 2 dintre copii sai si-au pierdut viata intr-un accident de masina petrecut pe D 7 intre localitatea Conop si Lipova. Pastorul si cei 2 fii se intorceau acasa de la un program la biserica din localitatea Conop, biserica unde Nicu Iliesi era pastor.  Accidentul a avut loc  Miercuri, 12 Mai 2010.

Photo credit www.pasi.ro

Nicu Iliesi, s-a nascut la 26 septembrie 1959, era licentiat in teologie si a predat la Scoala Biblica Christos pentru Romania din Timisoara si era un puternic sustinator al tinerilor evanghelici din Romania. Nicu Iliesi era casatorit cu Geta si aveau impreuna 4 copii: Paul, Alex, Adrian si Astrid.  Alex si Adrian si-au pierdut viata alaturi de tatal sau.

Din surse am aflat ca accidentul s-ar fi produs datorita soselei umede si a neadaptarii vitezei la conditii meteo nefavorabile. Masina in care se afla pastorul a derapat pe contrasens si intrat in coliziune cu un microbuz care se deplasa regulamentar pe partea opusa. Si pasagerii microbuzului au fost raniti, dar sunt in afara orcarui pericol.

Nicu Iliesi era pastorul unei biserici evanghelice din  localitatea Conop de cativa ani.  El a facut parte  din comitetul organizator al cunoscutelor tabere pentru tineri ” Cristos pentru Romania”

Marturii de la mai multe surori –

Cat de mare e Dumnezeul meu

Conferinta Surorilor – Geta Iliesi  Sesiunea 1

Conferinta Surorilor – Geta Iliesi  Sesiunea 2

Conferinta Surorilor – Geta Iliesi  Sesiunea 3

8 comentarii (+add yours?)

 1. donu
  nov. 06, 2014 @ 05:15:47

  UNIREA ACEASTA CU ASA ZISA BISERICA MAMA DUCE LA PIERZANIE, PACTUL CU DIAVOLUL. PUTETI SA VA LUATI GINDUL DE LA MINTUIRE. ESTE O ISELATORIE PE FATA.

 2. vio
  dec. 07, 2014 @ 21:52:19

  nu sunt de acord cu comentariul la comentarium

 3. Avram
  dec. 07, 2014 @ 22:50:36

  vio, poti sa explici la ce te referi?

 4. Trackback: Scumpa este inaintea Domnului moartea copiilor Sai | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Geta Iliesi – Marturie la Biserica Poarta Cerului | agnus dei - english + romanian blog
 6. Trackback: Geta Iliesi – Marturie la Biserica Poarta Cerului, despre trecerea din viata a sotului si cei doi copii | agnus dei - english + romanian blog
 7. Trackback: Geta Iliesi – Marturie despre trecerea din viata a sotului si cei doi copii | Biserica Penticostala Maranata Vulcan
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: