Florin Ianovici – Merg la vot

Nota: Desi, ca cetateni romani si americani,  noi ne exersam dreptul (chiar privilegiul) de-a vota, noi nu am fi postat nimic (articole) despre votare in aceasta toamna daca nu se intampla incidentul de la Houston, unde cativa  pastori au fost somati ca sa-si prezinte predicile lor si toata corespondenta privata (ceea ce este de fapt o cerere ilegala, din cauza legilor confidentialitatii intre pastor si enorias) la primarita lesbiana a orasului. Citind detaliile acestui caz ne-am dat seama ca aceasta primarita a fost aleasa pe 3 termeni intr-un oras in care sunt majoritatea crestini evanghelici, dar care nu ‘s-au sinchisit sa voteze’. Vezi aici detaliile numerelor de vot pentru pozitia primaritei. in comentariile de la aceasta postare – Mai mulți pastori din Houston (SUA) au fost somați de conducerea orașului să prezinte la tribunal copii după predicile lor

Aici, postarea postarea Pastorului Florin Ianovici, Duminica 2 Noiembrie, 2014:

Merg la vot!

Nu am o obligație doar pentru faptul că m-am născut pe pământul românesc cât, mai ales, pentru viitorul acestui pământ. Și intenționez să fiu responsabil.

Știu că se fac socoteli mizându-se pe inerția și lehamitea românilor. Știu că se fac socoteli mizându-se pe sărăcia și disperarea unora care vor vota cu ochii închiși. Dar eu mă rog ca Dumnezeu să strice socotelile mișelești și să rezolve El ecuația alegerilor. Și vreau să fiu parte din această ecuație.

Votul meu contează. Pentru mine, pentru conștiința mea și pentru demnitatea de a putea spune: ,,Doamne facă-Se voia Ta’’! Dacă nu merg la vot se va face doar voia lor…!

Aici, în Spania unde mă aflu, voi merge cu cei credincioși după biserică să votăm.

Binecuvântează Doamne România!

Florin Ianovici (Facebook)

Ce e NOU la PAGINA Florin Ianovici

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: