Papa Francisc se uneşte din nou cu carismaticii în Roma

Beni Dradici raporteaza despre o conferinta, care a avut loc saptamana trecuta, cu Papa Francisc si fratia catolica carismatica din 14 tari.

Beni Drădici

papacarismatico630md

Vineri 31 Octombrie 2014, papa Francisc i-a primit la Vatican pe reprezentanţii Catholic Fraternity of Charismatic Covenant Communities and Fellowships, care se află în aceste zile în Roma pentru cea de a XVI Conferinţă Internaţională, tema de anul acesta fiind „Lauda şi adorarea carismatică pentru o Nouă Evanghelizare”.

Mişcarea carismatică în cadrul Bisericii Catolice, a început în urmă cu aproximativ 50 de ani şi contrar aşteptărilor, a înregistrat creşteri importante, în special în Statele Unite şi în America Latină. În ultimii ani, datorită succesului înregistrat de aceştia, cât şi de efervescenţa fenomenului penticostal pe plan mondial, liderii de la Vatican au manifestat o deschidere tot mai crescândă asupra acestei mişcări. Papa Francisc, mai mult decât predecesorii lui, şi-a manifestat sprijinul în mod direct faţă de carismatici şi penticostali în general şi faţă de carismaticii catolici în special, fiind prezent la o mare reuniune a acestora ţinută în luna iunie, anul…

Vezi articolul original 738 de cuvinte mai mult

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: