Video-Stiri din Rusia si Israel – NATO intercepteaza patru grupuri de Bombardiere nucleare rusești din Europa (31 octombrie 2014) si Ministrul Locuintelor din Israel afirma din nou ca se va construi cel de-al Treilea Templu

Am modifcat putin articolul si am impartit stirile in doua postari –

Vezi stirea #2 despre Israel, aici – Ministrul Locuintelor din Israel afirma din nou ca se va construi cel de-al Treilea Templu

0 NATO-RussiaAirActivityIE103014

VEZI si

NATO intercepteaza patru grupuri

de Bombardiere nucleare rusești din Europa

(31 octombrie 2014) 11 minute

NATO e în alertă din cauza unei activități intense a aviației ruse în spațiul european, inclusiv în Marea Neagră

NATO a anunțat miercuri că a avut mai multe intervenții aeriene în ultimele doupă zile, după ce a depistat o intensă activitate a aviației ruse în spațiul aerian european, inclusiv deasupra Mării Neagre. Nu mai puțin de 20 de avioane militare ruse au survolat spațiul aerian european în numai două zile.

Avioane ale unor țări NATO au decolat din patru locuri diferite pentru a efectua misiuni de interceptare împotriva a patru formații de avioane militare ruse care efectuau „manevre militare semnificative” în spațiile aeriene ale Mării Baltice, Mării Nordului și Mării Negre, a anunțat NATO într-un comunicat.

Manevrele rusești au avut loc marți, 28 octombrie, și miercuri, 29 octombrie.

Aceste intense activități ruse constituie un nivel neobișnuit de activitate aeriană în spațiul european, precizează NATO.

MAREA NEAGRĂ. Avioanele ruse au zburat deasupra Mării Negre chiar în după-amiaza zilei de miercuri. Radarele NATO au detectat și au urmărit patru aeronave care zburau în spațiul internațional de deasupra Mării Negre.

NATO spune că anul acesta a întreprins peste 100 de zboruri rusești, ceea ce reprezintă de trei ori mai mult decât în 2013.

Procedura ridicării avioanelor de la sol și a interceptării este una standard în momentul în care aeronave care nu se identifică se apropie de spațiul aerian al NATO, a precizat Alianța.

Sursa – http://www.digi24.ro/Stiri

Sursa foxnews.com

VIDEOS by SignsofThyComing

Un video clip de 13 minute dintr-un documentar National Geographic –

National Geographic-Se apropie al Treilea Război Mondial

Rusia, SUA si China 2015-2016

World War 3 is coming Russia,USA,China 2015-2016

VIDEO by National Geographic TV

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: