FLORIN IANOVICI – Rugați-vă Domnului pentru România, Chemare la o zi de post pentru România

Vezi si –

ROMANIA

Ieremia 29:7 „Urmăriţi binele cetăţii în care v-am dus în robie şi rugaţi-vă Domnului pentru ea, pentru că fericirea voastră atârnă de fericirea ei!”

Ziua aceasta este una de post și rugăciune pentru ca Dumnezeu să își împlinească voia cu privire la alegerile din 16 noiembrie.

Cred că este mai important să consum energia în post și rugaciune decât în direcții care istovesc sufletul și trupul fără folos. Sunt partizanul voii lui Dumnezeu și încrederea deplină este doar în El.

Conștient că suntem în pericol ca națiune, am ales să vă îndemn să vă alăturați rugăciunii pentru izbăvirea națiunii române.

IanoviciAm stat la rând în Arganda del Rey, Spania, pentru a vota și nu am reușit. A durat 5 ore pentru a ajunge să aplici ștamplila pe buletinul de vot. Am văzut ulterior reacțiile celor din diaspora și sufletul meu s-a înfiorat. Am cântărit atitudinea și comentariile premierului Victor Ponta și concluzionez: el nu iubește România și nici românii! Nu poți să arunci cuvinte jignitoare și să disprețuiești oamenii din diaspora. În fond realitatea unei țări guvernate de cei care au ucis orice speranță i-a alungat peste hotare. De aceea Victor Ponta a pierdut încrederea mea.

Îmi pare rău că nu pot vota cu toată inima pe domnul Klaus Johannis dar îl voi vota. Nu îl cunosc și ca în dreptul oricărui om politic aud și de bine și de rău. Dar sunt convins că are calități și argumente pentru a fi președintele nostru. Sibiul este o dovadă în acest sens și mai ales faptul că nu s-a aliat cu oameni compromiși ce conduc formațiuni politice jenante. Nu e carismatic în vorbe dar sper să fie în fapte.

România nu este un joc politic și nici terenul de joacă din curtea școlii unde bat mingea partidele politice. România suntem noi, cei care avem puterea să ne facem auziți și simțiți. Eu, Forin Ianovici, consider că valorez mai mult decât o pomană electorală. De aceea voi aplica apăsat ștampila de vot pe 16 și pentru cei din diaspora care nu o pot face. Voi sunteți azi România frumoasă!

Tămăduiește Doamne România!

Postat de Florin Ianovici

si adaugat aici 11 noiembrie orele 7:47 (Romania):

Scurt comentariu asupra articolului de ieri cu privire la alegerile din Romania:

Florin Ianovici: Apreciez suita de comentarii cu privire la alegerea președintelui României. Este dovada interesului vostru pentru viitorul țării și mă bucur pentru aceasta.

Unora dintre dvs, cum este firesc, nu le-a plăcut faptul că am exprimat un punct de vedere personal motivând faptul că voi influența prin aceasta pe unii alegători. Dar oricât de mult îmi doresc să exprim deschiderea și respectul pentru fiecare interlocutor, trebuie să spun deschis: nu mă simt vinovat de faptul că mi-am exprimat opțiunea.
Am cântărit atent argumentele pro și contra candidați, am evaluat cuvintele și consecvența atitudinilor și faptelor lor, am filtrat informațiile oferite de media și cea ce este mai important am avut o întălnire cu fiecare dintre ei ( cu dl Ponta în cadru restrâns și cu dl Iohannis într-un cadru puțin mai larg). Și într-un final am făcut o alegere pe care am împărășit-o cu cei care au ales de bunăvoie să îmi citească postările.

Dacă comparați intervenția politicului în zona clericilor ortodoxși (cu privire la obligativitatea de a susține ,,ortodoxul” Ponta) cu intervenția mea deschisă, onestă și neechivocă cred că am dreptul să nu mă consider vinovat.

Spre știință argumentez: ,,Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost înregistrat în timp ce ţipa la colegii săi de partid şi-i ameninţa pe directorii de şcoli, pe şefii de deconcentrate, dar şi pe preoţii din judeţ că vor avea de suferit dacă Victor Ponta nu va câştiga prezidenţialele, scrie Gandul. Pe lângă şefii de deconcentrate şi directorii de şcoală, preşedintele PSD Satu Mare susţine că a vorbit cu „preasfinţitul” şi că preoţii se vor implica în campania electorală de partea lui Victor Ponta. În caz contrar, pot să-şi ia adio de la fonduri, iar „preotesele” vor fi date afară. În înregistrarea obţinută de Gândul, Govor îşi asigură colegii că a vorbit cu „preasfinţitul” care a fost „total” de partea PSD şi prezintă cum vor acţiona preoţii în ziua alegerilor.

„Am vorbit cu preasfinţitul, am vorbit cu toţi popii. Exact cum vorbesc cu voi, aşa am vorbit şi cu ei şi am spus la popi în felul următor: băi, oameni buni, s-o terminat. (neinteligibil) Dacă nu vreţi să fiţi de partea noastră, s-aduceţi să votaţi cu domnul Victor Ponta, eu nu vă mai cunosc. La mine la uşa nu mai veniţi. Le-am spus verde în ochi”, spune preşedintele PSD Satu Mare.

„Deci preasfinţitul o fost de partea noastră total. E un om extraordinar. (…) Şi încă ceva, la toţi popii dacă pierdem toate preotesele le dau afară din tot, la revedere. Le-am şi spus. Toţi au venit la mine să le pun preoteasa. S-a terminat. S-a pierdut, pleacă acasă. Meargă la mama dracului, nu mă interesează”, adaugă Govor.

 

PAGINA Florin Ianovici aici

20 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Florin Ianovici – …de data aceasta sunt cu adevarat cateva posibilitati corecte si cinstite ca macar un om sa reprezinte Romania si romanii care cred in Dumnezeu… | agnus dei - english + romanian blog
 2. GEANINA
  nov. 10, 2014 @ 08:36:03

  FRATE IANOVICI ASTA VOIATI SA I INFLUENTATI OAMENI SA VOTEZE PE IOHANNIS ? VOM VEDEA CINE IESE PRESEDINTE SI ATUNCI AFLU DACA ATI VOTAT IN VOIA D LUI!

  • rodi
   nov. 10, 2014 @ 08:46:13

   Draga Geanina,
   nu este logic ce spui.

   Daca te rogi pentru un copil sau sot/sotie/parinte ca Domnul sa-i mantuiasca si ei mor nemantuiti, atunci tu trebuia sa nu te rogi niciodata pentru el/ea pentru ca nu a fost voia Domnului ca sa fie mantuiti?

   Noi avem datoria sa ne rugam, sa ne facem partea noastra- adica sa alegem persoana care este mai aproape de legea lui Dumnezeu si daca castiga sau nu, noi ne-am facut datoria si fata de Dumnezeu si fata de tara in care traim.

   Indiferent pe cine votam, ca si crestini ar trebui sa ne dam parerea prin vot si fiecare crestin voteaza (sa speram) dupa cum il indeamna Duhul Sfant prin propria constiinta.

 3. Geanina Butaru
  nov. 10, 2014 @ 10:17:36

  CE NU ATI INTELES D STRA ESTE CA EU NU AM AFIRMAT CA NU TREBUIE SA NE RUGAM,EU SUNT INAINTEA D LUI PENTRU ACESTE ALEGERI,SPUNEAM DOAR CA EVIDENT INFLUENTEAZA PE CRESTINI ,EU IL IUBESC PE FRATELE IANOVICI SI ASCULT TOATE PREDICILE LUI ,D ZEU SA VA BINECUVANTEZE!

  • rodi
   nov. 10, 2014 @ 10:31:03

   Da, noi va stim si va apreciem, ca de mai mult timp ne cititi blogul, doar nu am inteles clar de ce credeti ca e rau sa influenteze un pastor in privinta votarilor?
   Pastorii sunt pusi in fata ca sa ne sfatuiasca si desigur ca vrem sa stim opinia lor si-i multumim fratelui Ianovici ca ne-a oferit-o. Acum, fiecare are libertatea sa-si voteze constiinta. 🙂
   Domnul sa va binecuvanteze!

 4. blue77max
  nov. 10, 2014 @ 14:40:37

  Nu ma asteptam la asa mesaj din partea d voastra .Sunt deacord cu rugaciunea ,sa binecuvinteze d zeu Romania cu un conducator bun, dar cu acela pe care il alege D zeu on urma rugaciunilor de care ziceti nu cel indicat de d voastra .Daca Va comunicat personal d voastra D zeu ca pentru el trebuie sa votam spuneti ne si noua.

 5. mike
  nov. 10, 2014 @ 20:35:01

  Omul ,povesteste realitatea pe care a trait-o in Spania –( am vorbit cu cineva la Sibiu si era comvins ca lumea a mers la vot doar dupa ora -13- bineinteles indopat cu stirile de la tv-unile lui Ponta–dar iata ca adevarul iasa la iveala ) –si motivul pentru care a luat decizia personala– Sa nu uitam ca Dumnezeu lucreaza prin oameni–doar ruga neprihanitului va fi ascultata.- deci ,atentie credinciosi, Daca Ponta va fi ales ,inseamna ca tara e inca cu spatele la Dumnezeu si mai are de mers prin valea umbrei morti. . God bless Romania!!

 6. Geanina Butaru
  nov. 11, 2014 @ 04:05:49

  FRATILOR CE STIU EU CA PANA LA URMA VA FI CEL PUS DE D ZEU,CA ASA SCRIE N BIBLIE,NOI DOAR SA NE RUGAM SI VOM VEDEA,FITI BINECUVANTATI!

  • mike
   nov. 11, 2014 @ 10:19:09

   Poporul evreu mergind prin pustie, a fost atacat de locuitori bastinasi – Moise si Arron au inarmat poporul dar unul incapatinat nu vroia sa puna mina pe sabie -sustinind –Domnul va avea de grija si ma rog Lui pentru asta- Atunci Mose ii povesteste o intimplare lui Iosua ,, omul in cauza .–Se anunta ploi si viituri mari de ape pe Nil –au venit oamenii si au spus unui incapatinat sa lase casa si sa fuga pe inaltimi ca va veni inundatie–omul,–Domnul va avea de grija – mai tirziu cind apa era la 2 metri omul sa urcat pe acoperis si se ruga –a venit un milos cu barca si la rugat sa intre in luntre – omul a refuzat –Domnul va avea de grija –apa a urcat pina la virful casei – atunci omul a strigat catre Domnul– de ce ma-i parasit !!?? Dumnezeu raspunde – te-am anuntat ca vin puhoae si nu ai ascultat –ti-am trimis o barca si nu te-ai urcat in ea – Eu ti-am dat maini ,picioare si creier ca sa te folosesti de ele. -Atunci Iosua a inteles si a devenit ceace stim cu totii. – E foarte buna rugaciunea dar Dumnezeu ne indeamna sa fim uneltele Lui ascultatoare, prin care El lucreaza . Be blessed.

 7. Marian
  nov. 11, 2014 @ 08:27:53

  Ascultati predicile lui Ianovici, dar va prefaceti ca nu-l intelegeti si-l atacati. Si va mai si rugati…! DIN CAUZA NOASTRA, A POPORULUI DOMNULUI CE SUNTEM, CARE NU SE ROAGA, NU SE SMERESTE, NU CAUTA FATA DOMNULUI, DE ACEA NU E BINECUVANTATA TARA NOASTRA SI SUNTEM LIBERI SA ALEGEM INTRE DOI OAMENI CARE NU-L CUNOSC SI NU-L ASCULTA PE DUMNEZEU.

 8. Marian
  nov. 11, 2014 @ 08:32:37

  Sa-l rastignim pe Ianovici ca ne influienteaza, nu EUL nostru ticalosit care-i adevaratul vinovat de tot necazul si dezastrul care-l traim!?

 9. Geanina Butaru
  nov. 11, 2014 @ 14:07:57

  aveti dreptate cu EUL,observ in felul cum reactionati !

 10. Trackback: Ce e nou la PAGINA Florin Ianovici Predici – Biserica Betel-Crangasi, Bucuresti | agnus dei - english + romanian blog
 11. Cristina
  nov. 12, 2014 @ 02:18:11

  Mike sunt de acord cu ce ai scris. Fie ca Dumnezeu sa binecuvanteze Romania si versetul din 2 Cronici 7: 14 sa se implineasca si in dreptul tarii noastre.

  • mike
   nov. 16, 2014 @ 18:28:36

   God bless you Cristina!!!–Se pare ca- intradevar poporul roman sa smerit si a cautat cu ardoare Fata Domnului, care a dat o mare biruinta.. Dar stim cu totii ca a cistiga un trofeu-titlu e greu -dar al pastra e si mai greu – deci trebue sa raminem in permanenta in ascultare si smerenie ca Dumnezeu sa-si inplineasca si vindecarea tarii.- AMEN!!!

 12. Cristina
  nov. 12, 2014 @ 04:05:47

  „Caci gandurile Mele nu sunt gandurile voastre si caile voastre nu sunt caile Mele, zice Domnul”(Isaia 55:8)

  ,,Caci Eu stiu gandurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, ganduri de pace si nu de nenorocire ,ca sa dau un viitor si o nadezde”(Ieremia 29:11)”

  Georgiana daca ii asculti predicile fratelui Florin chiar in cea recenta (cu Urie hetitul) a spus ca David si-a stabilit singur pedeapsa (nestiind ca e vorba de el) nu Dumnezeu. Nu Dumnezeu a zis sa plateasca cu 4 copii. (2 Samuel 12)

  Faptul ca noi suntem in nu stiu ce situatie nu Il face pe Dumnezeu vinovat, ci noi suntem vinovati. Eterna replica: „Doamne fie-Ti mila de noi”, dar Dumnezeu spune: „Fie-va voua mila de voi si paziti poruncile Mele, caci Eu sunt drept!”

 13. Geanina Butaru
  nov. 12, 2014 @ 09:34:06

  imi pare rau ca trebuie sa va amintesc ca in biblie sta scris ca toate stapanirile sunt puse de d zeu ,noi mergem si votam dar maai departe decide d zeu,la ora asta d zeu stie cine va fi presedinte ca va fi pus de el,d zeu sa va binecuvanteze!

  • rodi
   nov. 12, 2014 @ 09:41:32

   Geanina, cred ca aici era confuzia, ca noi poate am tras concluzia ca ai dat de subinteles in comentariile tale ca noi ca si crestini nu ar trebui sa votam, pentru ca sunt multi frati care cred asta. Multumim pentru clarificare si Dumnezeu sa-si faca lucrarea, ca El are planul Sau unic in guvernarea tuturor popoarelor; noi doar ne facem partea noastra si in rest ne rugam Lui in continuare pentru ajutor!

 14. Trackback: Florin Ianovici – …de data aceasta sunt cu adevarat cateva posibilitati corecte si cinstite ca macar un om sa reprezinte Romania si romanii care cred in Dumnezeu… | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: