Rugaciune pentru pacea Ierusalimului chiar in inima orasului

Turnul Rugaciunii din Ierusalim se vede in partea stanga. Photo credit www.jerusalemprayertower.org

Un progres întâlnit în acest oraș este numărul misiunilor de rugăciune care se roagă pentru pacea Ierusalimului. Una dintre ele tocmai a serbat un an de existență. Israel Prayer Tower din centrul Ierusalimului și-a serbat aniversarea de 1 an.

”Viziunea „Turnului de rugăciune” din Israel este de a aduce împărăția lui Dumnezeu înapoi pe pământ”, a afirmat dr. Paul Dhinakaran.

Dr. Paul Dhinakaran este directorul misiunii Jesus Calls care a înființat ”Turnul de rugăciune”. Acum, după un an, el spune că centrul este pregătit pentru un nou sezon:
”Caut oameni din întreaga lume care să vină și să se roage în ”Turnul de rugăciune” din Israel. De asemenea, caut un loc unde să găzduim persoanele care vin să se roage pentru acest loc.”

”Viziunea noastră este să ne rugăm și să ne închinăm 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, iar Israelul și celelalte națiuni ale lumii se roagă împreună prin acest ”Turn al rugăciunii”’, a afirmat Kobe Ferguson.

”Turnul” slujește națiunile și adunarea locală.

”Au venit aici persoane din Coreea, China, Sri Lanka, India, SUA și toți au fost foarte încântați. De asemenea, adunarea locală are nevoie de un loc unde să se închine și să se roage. Locul acesta va fi deschis pentru toți credincioșii, fiindcă nu este o biserică, ci un loc de rugăciune”, a afirmat dr. Paul Dhinakaran.

Kobe Ferguson conduce „Turnul de rugăciune” din Israel:
”Noi le slujim celor care vin aici. Suntem vizitați și sunați de persoane din întreaga lume. Avem și un centru de apel unde ne rugăm pentru oameni. Noi ne bazăm cu tărie pe învățăturile Scripturii, iar ea ne spune că al Domnului Cuvânt va curge din Ierusalim, iar Legea Sa va curge din Sion. Noi credem că Israelul și Ierusalimul ocupă un loc special în inima lui Dumnezeu, de aceea noi ne rugăm pentru națiuni
și suntem siguri că Dumnezeu va răspunde în mod supranatural.”

Ferguson spunea că „Turnul de rugăciune” din Israel este parte a unei mișcări prospere de rugăciune pentru pacea Ierusalimului.

”Cred că din 1948, Biserica a început să înțeleagă timpul profetic al lui Dumnezeu și planurile Sale pentru Israel.

Cred că oamenii au înțeles dintr-odată Psalmul 122, unde scrie că trebuie să ne rugăm pentru pacea Ierusalimului, că toți care iubesc Israelul vor prospera. Dumnezeu le arată națiunilor lumii că nu vor ajunge departe dacă nu se vor ruga pentru Israel”, a afirmat Kobe Ferguson.

Sperăm că v-ați unit cu noi în rugăciunea pentru pacea Ierusalimului.

Ținând cont de evenimentele recente, e nevoie de rugăciune.
‘Stire difuzata in Jerusalem Dateline 52 – octombrie 2014 – ultimele stiri despre Israel: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despr…

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: