Cei 12 care ştiu toate secretele neamţului Iohannis: „Dumnezeu mişcă inimile. Se simte omul oamenilor”

Cele mai noi articole”

Cum se traduce numele preşedintelui ales al românilor.
Klaus – „victoria poporului”,
Werner – „războinicul protector”?
Un profesor de limba germană, de la Universitatea din Oradea, a tradus întregul nume al preşedintelui ales al României, Klaus Werner Iohannis. „Neamţul” de la Sibiu pare să aibă un nume predestinat pentru noua funcţie care i-a fost încredinţată de popor.Lectorul univ. dr. Orlando Balaş, profesor de limba germană la Universitatea din Oradea- Ca sintagmă, numele s-ar traduce astfel: „Victoria poporului apărată prin harul lui Dumnezeu”

Citeste mai mult: adev.ro/nf6xc9

 Cei 12 care ştiu toate secretele neamţului Iohannis

Ce spun prietenii / colegii lui Klaus Iohannis despre el?

Martin Bottesch este unul din cei mai apropiaţi oameni ai lui Klaus Iohannis. Fost preşedinte al Consilului Judeţean Sibiu, Bottesch a fost de asemenea coleg de catedră cu Iohannis, la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal”. „Mie îmi pare foarte bine că a devenit preşedintele României, îl cunosc de mult timp şi l-am apreciat întotdeauna pentru corectitudinea sa şi pentru claritatea idelor sale, şi pentru faptul că a făcut întotdeauna ceea ce a spus”, a declarat, pentru Adevărul, Martin Bottesch

Hans Klein – „România s-a deşteptat, nu s-a cântat degeaba. Ştiam de vineri, după ce am văzut demonstraţiile la Cluj am ştiut că aşa o să fie, dacă vreţi să vă spun în limba mea creştină Dumnezeu mişcă inimile. Ne-am rugat ca Dumnezeu să ne arate voia lui. Se va descurca bine domnul Iohannis, fără nicio grabă, liniştit, aşteaptă până vin problemele şi le rezolvă, în conformitate cu Constituţia şi legile în vigoare. Ştie să comunice cu foarte mulţi oameni şi să lucreze cu ei dacă într-adevăr îl acceptă. Poate să lucreze cu oricine, într-adevăr el se simte omul oamenilor, şi asta a dovedit în 14 ani în care a fost la primărie.”, a declarat pentru Adevărul Hans Klein.

Cozar Onuc, fostul profesor de fizică atomică şi nucleară al lui Klaus Iohannis şi fost decan al Facultăţii de Fizică, susţine că profesia de fizician i-a format viitorului preşedinte al României un mod de gândire care îl ajută foarte mult. „Lumea s-a cam săturat de politicieni şi nu mai merge cu poveşti aruncate în vânt şi tot felul de lucruri spuse acum într-un fel şi peste 5 minute modificate cu 180 de grade.

Iohannis, ca fizician, nu poate spune astăzi că un mobil merge de la dreapta la stânga, iar mâine să afirme că de fapt e invers, pentru că însăşi profesia de fizician te obligă să ai o minte structurată şi organizată. Fizicienii au o altă structură mentală, sunt mai serioşi, mai dsiciplinaţi, lucrează cu informaţii exacte.Multă lume aşteaptă ca lucrurile să fie gândite foarte bine şi spunse foarte clar de viitorul preşedinte”, a precizat profesorul. El spune că seriozitatea de sas a lui Iohannis este încă un punct în plus.

Citeste mai mult: adev.ro/nf70fm

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: