Florin Ianovici – Felicitări domnule președinte Klaus Johannis! A cui este biruința?

Citește mai mult despre această alegere istorică aici –

Cele mai noi articole”

 1. SECRETUL căsniciei de 25 de ani a lui Klaus și Carmen Iohannis
 2. VIDEO – Digi24 – Test de sinceritate – Klaus Iohannis: Ce carte v-a marcat? Biblia
 3. CITESTE: Presedintele Romaniei Klaus Iohannis ESTE Evanghelic Luteran
 4. Cum s-a votat in judetele cu cei mai multi Evanghelici?
 5. Mai multe stiri, + Binecuvântează Doamne, România şi primul ei Preşedinte Evanghelic
 6. Cei 12 care ştiu toate secretele neamţului Iohannis
 7. NewsNet Crestin: Pastor Nelu Peia – De ce a câştigat domnul Klaus Iohannis?
Klaus Iohannis

Photo credit Klaus Iohannis Facebook

A cui este biruința?

Proverbele 21:31 „Calul este pregătit pentru ziua bătăliei, dar biruinţa este a Domnului. –”

Florin Ianovici PitestiS-a alergat mult. S-a alergat cam peste tot. De la sacoșa săracului la cuponul pensionarului și până la altarul bisericilor s-a tot alergat. Dar cât de iuți ar fi caii, biruința este a Domnului.

S-a vorbit mult. S-au aruncat cuvinte otravă, cuvinte gunoi, cuvinte lozincarde, cuvinte divorțate de idei. S-au împrăștiat pretutindeni și de oriunde. Dar oricât de multe cuvinte s-au risipit, biruința este a Domnului.

S-a furat mult. S-a furat dreptul de a fi și a rămâne român chiar dacă viața te-a împins dincolo de granițele țării. S-a furat dreptul la decența și demnitatea de a fi tratat democratic și nu cu gaze lacrimogene. Dar oricât de mult s-a furat, biruința este a Domnului.

S-a uneltit mult. De la un capăt al țării la altul s-au schimbat taberele, au dezertat primarii dornici de un os mai bun, au fost chemați la ordine trepădușii ca să iasă ,,cine trebuie’’. Șefi de partide, unii penali alții cu deviații comportamentale, s-au unit în circul numit campanie electorală. Dar oricâte uneltiri au fost, biruința este a Domnului.

Și pentru că biruința este a Domnului voi păstra calea rugăciunii și a postului, calea credinței într-un Dumnezeu care stăpânește peste toți și peste toate. Eu știu a cui este biruința: a Domnului!

Felicitări domnule președinte Klaus Johannis!

Ce e NOU la PAGINA Florin Ianovici

36 comentarii (+add yours?)

 1. mareabritanieevanghelica
  nov. 17, 2014 @ 06:41:55

  Reblogged this on Marea Britanie Evanghelica.

 2. mareabritanieevanghelica
  nov. 17, 2014 @ 06:42:05

  Reblogged this on Marea Britanie Evanghelica.

 3. celceasteaptaziua456
  nov. 17, 2014 @ 07:34:13

  Ai sarit din nou calul domnule pastor.Cei castigatori sunt neprihaniti:ei nu au furat,ei nu au dat pomeni,ei nu au influentat cu nimic,cei care au pierdut sunt anatemizatii:hotii,coruptii,mincinosii,uneltitorii, ei urasc tara si poporul roman,totusi putina decenta nu ti-ar strica si poate onestitate.De la amvon la tribuna politica nu e decat un pas s itu l/ai facut deja.Acoperi partinirea politica cu haina citatelor.Vom vedea putin mai tarziu cine este in eroare.Si chiar te voi opri in strada sa/ti amintesc ,daca te opreai la vreme….

  • rodi
   nov. 17, 2014 @ 07:54:57

   D-le ‘celceasteaptaziua456’,
   dvs. cititi ziarele?

   • celceasteaptaziua456
    nov. 18, 2014 @ 01:35:02

    Nu ce spun ziarele sau media in general ma intereseaza ci trendul actual al pastorilor evanghelici(nu toti,vezi adventistii) care tind sa se implice in politica pe temeiul ca :” vrem binele tarii in care traim” ceeace dupa mine este o mare greseala.Noi nu apartinem acestei lumi ci lumii care va veni.Nu am nimic personal cu nici unul din ei,pe Florin il cunosc personal si/mi pare rau de alunecarea lui desi el zice ca eu sunt in eroare.Vom vedea

    • rodi
     nov. 18, 2014 @ 06:20:26

     Spunea un pastor baptist intr-o predica despre alegeri- era vorba de alegerile lui Pilat cand l-a judecat pe Isus, dar aplicatia se potriveste foarte bine si aici-
     ca NEALEGEREA este o ALEGERE
     Pentru crestini, de ex., sa sutinem un candidat care contribuie la omorul copiilor nenascuti, Dumnezeu ne va cere socoteala, ca si pentru multe altele, cand El ne-a dat harul sa traim zile in care ni se cere parerea prin vot si noi sa stam cu mainile in buzunar este in sine o crima. La fel cu liderii nostri care trebuie sa ne indrume cum sa ne traim viata ca sa putem da socoteala de ea la sfarsit cand ne infatisam inaintea lui Dumnezeu.

     • Lelouch
      nov. 18, 2014 @ 07:56:44

      Eu nu cred ca fr. Florin Ianovici intentioneaza sa intre pe teritoriul politicii, doar a facut o simpla afirmatie si nimic mai mult. Un adevarat crestin ar trebui sa gandeasca la fel: Da, biruinta a fost a Domnului, fiindca a invins un om temator de Dumnezeu, care pentru a castiga alegerile, nu s-a folosit de jigniri, insulte, santaje, minciuni, influenta, inselare, manipulare etc. Pacat ca unii crestini nu pot inteleg asta..

  • Slavesc pe Domnul
   nov. 17, 2014 @ 13:25:01

   Din pacate ai dreptate. Fratele pastor tocmai isi netezeste calea politica in loc sa se ocupe de sufletele pierdute. Pacat de acele suflete care ar trebui salvate si mangaiate de dansul.
   Politica de la amvon nu are nimic de-a face cu Dumnezeu.

   • Lukc
    nov. 17, 2014 @ 16:10:52

    Altu’…cata pripeala mai incape ba oamenilor in judecata voastra vinovata ?? Va simtiti frustrati ca nu a castigat Ponta si incepeti sa aruncati cu piatra in fratele Florin ? Va invit sa-L judecati pe Isus care I- a spus lui Irod, :” …duceti-va de spuneti vulpii aceleia…” … Voi judecatorilor hai incepeti…ca va stiti de minune!!!

   • Em
    nov. 18, 2014 @ 11:14:28

    Fereasca Dumnezeu….ce zice omul si ce intelegeti voi..!!!!

  • Lukc
   nov. 17, 2014 @ 14:59:50

   Ce zi astepti? Ziua cand va fi Ponta presedinte ? „Si chiar te voi opri in strada sa-ti amintesc daca te opreai la vreme…” Ba da parca prorocesti, cu tot cu replica ce ai sa o zici… Ii buna asta !! Asteapta mult si bine !!!

  • Avram Terec
   nov. 18, 2014 @ 08:47:19

   Unii iubesc asta……!
   Presedintele ales a-l Romaniei este constient ca nu este meritul dansului!
   Eu cred ca daca ai fost chemat sa Pastoresti, trebuie sa o faci cu daruire! (acsta este un imperatif Biblic)
   Daca ai fost inaltat in Dragatorii sa o faci cu daruire de sine!
   Iar noi ceilalti suntem chemati sa-i sustinem si pe unii si pe ceilalti in Rugaciune!
   Nici decum sa sarim dintr-o Tabara in alta! Fratilor, fiti intelepti si nu le amestecati!
   Fie ca binecuvantarile lui Dumnezeu sa se asezen peste noi si peste Tara noastra!

 4. Geanina Butaru
  nov. 17, 2014 @ 08:01:27

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUNT UIMITA DE CE MAI E NECESAR ASTFEL DE COMENTARII,TOTUL A FOST PANA LA VOT ,ACUM CA A IESIT CINE ATI VRUT E OK,RAMANE SA NE RUGAM PENTRU TARA SI SA NU MAI FACEM ASTFEL DE AFIRMATII,NU DE ALTA DAR NOI ALTCEVA ASCULTAM IN PREDICILE FR IANOVICI!

 5. Trackback: Cei 12 care ştiu toate secretele neamţului Iohannis: „Dumnezeu mişcă inimile. Se simte omul oamenilor | agnus dei - english + romanian blog
 6. Ariel Paul-Lucian Sipos
  nov. 17, 2014 @ 15:55:47

  Biruinta este a „poporului” care a „strigat” catre Elohim (Dumnezeu), iar El a avut de gand sa-i asculte si sa implineasca planul Sau cu „poporul”. La Proverbele 21:31 “Calul este pregătit pentru ziua bătăliei, dar biruinţa este a Domnului.”, exact asta zice. Nu mai interpretati Scripturile scotand din context metoda Sa de lucru, altfel neglijati intreg Vechiul si Noul Testament, care zice „strigati catre Dumnezeu, ca sa fiti mantuiti (de necaz) si ca sa traiti”. Pace.

 7. Avram
  nov. 17, 2014 @ 17:34:47

  Eu nu cred ca fratele Pastor Ianovici il felicita pe Iohannis pentru ca a devenit noul presedinte al Romaniei, nu pentru scopul de a-si netezi calea politica. A facut doar un gest frumos de apreciere la adresa noului presedinte de care bineanteles ca si dansul se bucura. Dar daca fratele Ianovici sau alti lideri crestini evanghelici (asa cum este si Klaus Iohannis) doresc sa fie lideri in conducerea de guvern acesta nu este un lucru deloc rau, chiar incurajez pe liderii nostri evanghelici sa candideze si sa vreie sa ocupe posturi unde ei pot sa faca diferenta ca crestini. Voua va place sa fiti condusi de niste corupti sau de niste oameni care nu au nimic in comun cu Dumnezeu? In loc sa jigniti pe acesti frati de-ai vostri, este mai bine sa va rugati pentru ei si sa-i sprijiniti, ba chiar sa-i incurajati, Si poate intr-o zi vom auzi de mai multi crestini evanghelici ajungand in conducerea de stat. Va va fi numai de folos!
  God Bless You all!

  • celceasteaptaziua456
   nov. 18, 2014 @ 01:37:52

   daca-i arati unui om ca gresesete,inseamna ca il jignesti,nu? sa/l lasam sa cada in groapa si sa traga si pe altii,ca sa nu cumva sa nu-l jignim

  • celceasteaptaziua456
   nov. 18, 2014 @ 02:57:31

   „un gest frumos”,dle Avram? probabil ca si textele pastorului Ianovici inaimnte de alegeri:”ponta uraste poporul roman,votati Iohanis” sunt tot gesturi frumoasa si nevinovate,inocente chiar,nu? cat despre prezenta evanghelicilor in conducerea institutiilor lumesti,aduceti-va aminte de cuvintele Domnului Isus:”cei pusi in fruntea tarii sunt ca vitele pentru taiere”.

 8. marius
  nov. 17, 2014 @ 18:45:31

  Da, foarte adevarat ca biruinta este a Domnului.Noi toti suntem doar niste oameni dar lui Dumnezeu ii face placere sa lcreze prin oameni.Deci Dumnezeu va fi incantat sa lucre prin persoana domnulu Klaus Johannis,Dumnezeu se implica in politica este consemnat i Biblie,dar noi trebuie sa ne rugam lui Dumnezeu pentru aceasta cauza.Dumnezeu sa binecuvinteze intreg poporul roman si Romania.

 9. Creștinul
  nov. 17, 2014 @ 18:53:34

  Bine spus domnule Păstor. Cei care știți să criticați pe fratele Păstor dacă vă credeți sfinți și fără păcat luați o piatră și aruncați în el. Iar dacă vă credeți păcătoșii luați piatra și bagati-vo în gură.

  • Ariel Paul-Lucian Sipos
   nov. 17, 2014 @ 19:43:16

   Daca atat ai inteles din intamplarea cu Isus si femeia adusa la El de acei oameni, atunci nu cunosti nimic inca. Plus ca „bagati-vo în gură”…e..cum sa zic…scarbos sa zici. Sau?. –- Hai sa facem ce vrem si sa interpretam Scripturile cum vrem, ca dar toti suntem pacatosi declarati de insusi Dumnezeu, nu? Nu mai ramane altceva de facut decat sa ne numim crestini si sa dam invataturi dupa statutul in care ne vedem. –- Eu, la randul meu, voi critica si comenta ce nu vad ca e bine intepretat, ptr ca imi place sa cercetam cu totii adevarul si sa-l aflam. Pace.

 10. Marius.
  nov. 18, 2014 @ 06:23:45

  Amin!

 11. danny ign
  nov. 18, 2014 @ 06:26:19

  Uitati-va in Biblie daca vreti sa invatati de la istorie.
  Cand a mers imparatia lui Israel mai bine, cand a avut un imparat temator de D-zeu, sau un imparat care nu se temea de D-zeu ?
  Sper ca d-l Iohannis sa se teama destul de D-zeu, ca Romanie-i sa-i merga mai bine,

 12. Trackback: Editorial Corneliu Leu – Există semn divin pentru clasa politică? (1) | agnus dei - english + romanian blog
 13. Alone SMS
  nov. 18, 2014 @ 16:47:40

  A cui e biruinta? A retelelor de socializare online. A lui Zuckerberg si a celor care stiu cum sa foloseasca Photoshopul ca sa faca misto de alde Ponta = Mickey Mouse. A celor care au iesit in strada.

  • rodi
   nov. 18, 2014 @ 16:58:13

   Retelele sociale au o latura rea, dar si o latura buna. Nu se mai poate minti si controla populatia prin minciuna. Oricine si oriunde, daca are un telefon mobil, poate filma si arata intregii lumi ADEVARUL care nici o minciuna nu-l mai poate nega.

 14. Jo'Daniel
  nov. 19, 2014 @ 11:27:32

  Doamne ai mila de cei slabi!
  Cat despre Dvs Frate Florin toti știm ca biserica nu are ce cauta in politica dar de Ei depindem sa nu fugim ca Isus in Egipt …. Câinii latră ursul trece Pastore!

  • rodi
   nov. 19, 2014 @ 11:44:50

   Jo’Daniel,
   tu esti evanghelic? nicaieri in Biblie nu scrie nimic de Isus si Egipt. Noi credem in ce ne invata Dumnezeu prin Biblie, nu in inventii apocrife.

 15. aurel mihet
  nov. 19, 2014 @ 12:59:35

  Ca raspuns la intrebarea Fr. Florin A CUI ESTE BIRUINTA ? Cel mai bun raspuns este; DREAPTA DOMNULUI A CASTIGAT BIRUINTA PS. 118.16 si impreuna cu rugaciunele sfintilor care au mijlocit inaintea lui Dumnezeu pentru aceasta. Nimeni nu-si poate asuma nici un merit in aceasta cotitura istorica in viata poporului ROMAN. Singurului Dumnezeu I se cuvine toata multumirea ,cinstea,salva si onoarea . Avertizarea din partea Domnului scrisa in Deut. 8.17 este; Vezi sa nu zici in inima ta: Taria mea si puterea miinelor mele mi-au castigat aceste bogatii ( VICTORIE ) . Sa nu se intimple ca si cu revolutia care dupa catva timp numeni nu a mai vorbit despte interventia lui Dumnezeu in aceea lucrara facuta. Sa nu uitam si sa se transmitem din generatie in generatie ca la aceste alegeri : DREAPTA DOMNULUI A CASTIGAT BIRUINTA si propun ca aceste cuvinte sa ramina mottoul alegeri din aceasta toamna. Prin aceasta vom inalta numele Domnului mai pe sus de orice nume si suveranitatea LUI mai presus de orice domnie si se va sti ca ROMANIA are un Dumnezeu care se implica in toate problemele ei. Sa se stie ca ROMANIA e pazita , ocrotita nu de anumiti sfinti care sint morti ,ci de un Dumnezeu care este viu in veci vecilor. Ps. 127. 1…daca nu pazeste Domnul o cetate ,degeaba vegheaza cel ce o pazeste. Sa ne rugam ca Dumnezeu sa binecuvinteze noul presedinte nou ales cit si poporul ROMAN atit din TARA ,cit si din diaspora. SA nu uitam ca :
  DREAPTA DOMNULUI A CASTIGAT BIRUINTA . Ps. 118. 6. SLAVA LUI

  • rodi
   nov. 19, 2014 @ 14:36:16

   Bun raspuns frate Mihet!

   Imi place ca fratele Ianovici nu numai ca ne ofera raspunsul, dar ne si indeamna la o actiune specifica, adica, noi nu trebuie sa stam nepasatori, ci trebuie sa pastram calea rugaciunii si a postului.
   Scrie in concluzie fratele Ianovici:
   Și pentru că biruința este a Domnului voi păstra calea rugăciunii și a postului, calea credinței într-un Dumnezeu care stăpânește peste toți și peste toate. Eu știu a cui este biruința: a Domnului!

 16. Trackback: Domnule Preşedinte Iohannis şi Stimată Tară, Cel rău a cerut să ne cearnă, pentru că nu lepădăm răul, formalismele, învăţăturile nebiblice, şi nicisursa tuturor relelor, suferinţelor şi crizelor din noi, ca să primim Plinătatea Dumneze
 17. Trackback: Domnule Preşedinte Iohannis şi Stimată Tară, Cel rău a cerut să ne cearnă, pentru că nu lepădăm răul, formalismele, învăţăturile nebiblice, şi nici sursa tuturor relelor, suferinţelor şi crizelor din noi, ca să primim Plinătatea Dumnez
 18. Trackback: SECRETUL căsniciei de 25 de ani a lui Klaus și Carmen Iohannis | agnus dei - english + romanian blog
 19. Trackback: PREȘEDINTELE RUGĂCIUNILOR NOASTRE – Apel către Bisericile din Țară și Diaspora… | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: