SECRETUL căsniciei de 25 de ani a lui Klaus și Carmen Iohannis

Citeste mai mult despre aceasta alegere istorica aici –

STIRIPESURSE.RO – Interviu cu Kilian Dörr, prim-preot bisericii Luterane frecventate de Klaus Iohannis. Iohannis a fost membru în consiliul bisericesc timp de 8 ani, din 2003….
VEZI AICIhttps://rodiagnusdei.wordpress.com/2014/11/25/stiripesurse-ro-interviu-cu-kilian-dorr-prim-preot-bisericii-luterane-frecventate-de-klaus-iohannis/

  1. Şi creştinii pot invăţa de la domnul preşedinte Klaus Iohannis
  2. Petru Dugulescu – Rugă pentru naţiune
  3. Florin Ianovici – Felicitări domnule președinte Klaus Johannis! A cui este biruința?
  4. VIDEO – Digi24 – Test de sinceritate – Klaus Iohannis: Ce carte v-a marcat? Biblia
  5. Presedintele Romaniei Klaus Iohannis ESTE Evanghelic Luteran
  6. Cum s-a votat in judetele cu cei mai multi Evanghelici?
  7. Mai multe stiri, + Binecuvântează Doamne, România şi primul ei Preşedinte Evanghelic
  8. Cei 12 care ştiu toate secretele neamţului Iohannis
Klaus si Carmen Iohannis Photo evz.ro

Photo credit evz.ro

Carmen și Klaus Iohannis sunt căsătoriți de peste 25 de ani, spune președintele ales al României.

”Am trecut de pragul de 25 de ani de când suntem căsătoriți și acum cred că pot să spun că arta nu este de a te îndrăgosti, ci de a menține dragostea vie pentru mult timp”

Klaus Iohannis explică faptul că este foarte important ca într-o căsnicie să existe stăruință și dorință de a nu lăsa sentimentele să se răcească. ”Acesta este un lucru pe care trebuie să vrei să să-l faci, însă multă lume nu-l face și nu se străduiește. Și atunci apare această rată fenomenală de divorțuri”, explică Iohannis.

Klaus Iohannis: Dragostea din prima zi trece

Președintele ales al României scrie în cartea sa un pasaj dezamagitor pentru romanticii care cred în iubire eternă ca în prima zi.

”A fi îndrăgostit este o fază care trece, mai devreme sa mai târziu.

Însă, ca să rămâi lângă cineva trebuie să îți dorești să consolidezi familia și să treci peste toate dificultățile. Să treci intenționat, fiindcă să abandonezi e ușor.

Abandonul este cel mai facil lucru, peste tot: la serviciu, și în căsătorie, și în politică”

Citeste mai mult – http://www.evz.ro/casnicie-klaus-iohannis-sotia-carmen.html

Felul in care Carmen contribuie secretului de succes al casatoriei:

Rolul asumat public este unul extrem de discret, aşa cum a fost în cei 14 ani de când Klaus Iohannis conduce oraşul lor natal, Sibiu, aşa cum a fost întreaga viaţă privată, limitată la un cerc restrâns de prieteni. Nu are pagină de Facebook, nu are blog şi, exceptând câteva declaraţii de presă, nu pare dornică să dea interviuri presei.

De altfel, liderul liberal a susţinut că ea este motivul pentru care a decis să rămână în România, în vreme ce părinţii şi sora sa au emigrat în Germania, în anii ,90. Cei doi nu au copii. „Am trecut de pragul celor 25 de ani de când suntem căsătoriţi şi cred că pot să spun că arta nu este de a te îndrăgosti, ci de a menţine dragostea vie pentru mult timp”, spune liberalul, adăugând că soţia este principalul consilier. „M-a sprijinit sută la sută în tot ce am făcut în viaţa mea publică şi politică”, mai spune el, adăugând că este bucuros că poate discuta cu persoana cea mai apropiată, fără să simtă vreo presiune din partea ei în luarea deciziei.

Pe lângă „chimia” invocată în autobiografie, cei doi au împărtăşit aceeaşi profesie- cea de dascăl.

Viaţa lor nu are nimic „spectaculos”, îşi planifică toate concediile, merg împreună peste tot. „Când avem ceva de sărbătorit, o facem simplu, cu câţiva prieteni. Nu am organizat niciodată petreceri fastuoase”, spune Iohannis, adăugând că ies foarte rar în oraş.

Citeste mai mult – http://pentruea.md/article/carmen–sotia-lui-klaus-iohannis-si-viitoarea-first-lady-a-romaniei-8457.html

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: