Florin Ianovici – Marea sarbatoare a multumirii la Biserica Emanuel Sibiu

Florin Ianovici SibiuIubitii Domnului, as vrea sa va impartasesc in aceasta seara, cat imi da putere Dumnezeu, un gand care ma framanta. Sa stiti ca oamenii au diferite motive pentru care multumesc in viata.

Dar pe mine ma framanta sa stiu cum imi masor viata? Adica, pana la urma si hotul poate fi multumit de ce-a furat si nu stiu daca multumirea aceasta este folositoare pentru viata lui si pentru viitorul lui.

Poate in viata ti-a iesit o afacere… numai tu stii cum ti-a iesit. Dar poti sa spui, uitandu-te la ea: „Ce bine-mi pare si multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat banii astia. La care, Dumnezeu din cer se uita si spune: „Nu-Mi multumi Mie, multumeste-i celuilalt.

De aceea, tot stau si ma gandesc in aceasta seara, la ce sa privesc eu atunci cand e vorba de multumire? Pana la urma, daca ar fi sa te intrebi in aceasta seara in sufletul tau: pentru ce-I multumesti? Ce i-ai spune?

Atat de mult ma framanta gandul acesta: pentru ce-ar trebui sa multumesc in viata? Am vazut-o pe mama, dimineata la biserica si asa de mult m-am bucurat, vazand-o pe cea care mi-a dat viata. Dar stiti care a fost adevarata multumire?

Adevarata multumire a fost aceea ca am vazut-o cu ochii scaldati in lacrimi, in timp ce ne rugam in biserica. Si m-am bucurat atat de mult sa stiu ca mama care m-a facut e cu mine in biserica, multumind lui Dumnezeu. Ce bine e sa poti sa strangi copiii langa tine si sa poti sa spui in aceasta seara: multumesc, Doamne, pentru copiii pe care mi i-ai dat.1:02:56

Mesajul incepe la minutul 56:00 VIDEO by Biserica Emanuel Sibiu

Ce e nou la PAGINA Florin Ianovici

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: