Nicolae Geanta – Intoleranta, setea care ucide (interviu la RVE Timisoara cu Ioan Ciobota)

Nicolaie Geanta ciresarii pustanInterviu cu Nicolae Geanta, realizat de Ioan Ciobota (27.11.2014). Predici pentru vremuri grele –http://www.fiti-oameni.ro

(nota ed. Mii de multumiri lui Timotei pentru realizarea acestui fisier audio in video! Dumnezeu sa-ti rasplateasca toata munca si duca mult rod!)

Blogul lui Nicolae Geanta aici – http://nicolaegeanta.blogspot.com

Vezi si –

3 comentarii (+add yours?)

 1. Cristian
  dec. 03, 2014 @ 01:27:16

  Intoleranta se naste din ura fata de aproapele nostru. Va invit sa cercetam Sfanta Scriptura sa ,, vedem ” care sunt acei oameni care nutresc ura fata de aproapele lor. 1) Isus declara in evanghelia dupa ioan 17 ; 21 Ma rog ca ei sa fie una”. ..Intrebarea mea este urmatoarea : credeti cumva ca Isus se roaga s-a rugat cumva pt categoria oamenilor descrisi in ioan 9 ; 41 ? sau pt cei din Geneza 45 ; 12, 13 ? Binenteles pt cei ce au crezut in el dupa ce l-au ,, vazut” pe fratele lor ( semintia lui iacov) , nicidecum pt ce ce L-au ,, vazut” dar in EL NU s-au increzut din pricina urii lor EL Insasi a spus: M -au urit fara temei MEDICINA cea mai buna pt vederea ns se cheama Isus cine se increde in EL NU este orb dar cine nu se increde in EL acela este orb cu adevarat Deci daca Insasi Isus se roaga pt fratii Sai cine sunt eu sa nu ma incred in absolut toate fagaduintele Lui facute pt noi ? Ar insemna sa fiu un biet orb Incredeti-va in EL , incredeti-va in proorocii Sai si veti izbuti totdeauna in toate Privegheati prin rugaciuni in TOT TIMPUL zilelor voastre , intariti-va mainile , genunchii si EL va fi cu noi pana la sfarsit amin!

 2. mike
  dec. 03, 2014 @ 20:38:28

  Intoleranta se naste din ura fata de aproapele nostru– cred ca problema trebue clarificata–si anume, prin diferentierea data de situatie.- Tolerantele trecute de limitele de toleranta duc la doua ipostaze – 1)-dimensiunile prea mari -piesa dusa inapoi pentru finisare la cotele din desen-in toleranta data .-2) cotele piesei mai mici decit limitele minime de toleranta-piesa la lada de rebuturi- In aceasta ipostaza strungarul ma apostrofeaza- ma urasti !! –Eu nu te urasc pe tine ,ci piesa pe care ai facut-o tu.-(Tot asa procedeaza si Dumnezeu -uraste pacatul, nu pe pacatos)- Acum eu am devenit un intolerabil?? La fel cu cei ce pacatuesc, daca le spui ca viata ce o traiesc nu e pe placul Domnului – devii intolerabil?? Trebue sa fim- Fermi in intoleranta- fata de pacat–dar in limita tolerantei, toleranti fata de pacatos.–Cor.-5-(10-11-12)– As dori ca toti sa fim piese( mai mari la cote ) ca astfel -Marele strungar sa ne mai poata slefuii pina la cotele cerute de EL. Altfel riscam sa vizitam lada de rebuturi.

 3. Trackback: Scanerele Domnului – Nicolae.Geantă | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: