In amintirea Pastorului David Miclea…

Fratele Miclea a fost un slujitor minunat, de exceptie. Mi-a cerut ajutor odata cu o problema tehnica si in schimb i-am cerut o parere despre o problema ce ma framanta. Nu o sa-i uit sfatul niciodata, un sfat din partea lui Dumnezeu care mi-a prins foarte bine si mi-a rezolvat o problema si din care am invatat pe viitor. Domnul sa binecuvanteze familia si sa-i mangaie in modul in care numai El poate… Si sa ne ajute sa ne intalnim cu toti frati si surorile noastre care ne-au luat-o inainte…. I will miss seeing his face in the likes he so generously gave on our blog and others.

ENCOURAGE by cornelilioi

Ne rugam ca Dumnezeu sa mangaie, asa cum numai El stie sa o faca, familia pastorului David Miclea din Sacramento CA, care a trecut fulgerator la cele vesnice ieri, 3 Decembrie 2014.

A iubit oamenii si a iubit sa scrie (aproape zilnic, inclusiv ieri, pe cele 6 bloguri personale). Va ramane o memorie vie pentru toti care l-au cunoscut.

Parca presimtind clipele finale pe acest pamant, David scria cu mai putin de 6 saptamani in urma, mai precis pe 19 Octombrie 2014 pe unul din blogurile sale:

AM FOST CINEVA CARE S-A DUS, ŞI ACUMA TRĂIESC CĂ SUNT CINEVA CARE SĂ RĂMÎNĂ …
*Am murit şi moartea mea a fost o favoare pentru mine.
*Am murit îngropînd un trecut păcătos, plin de groază.
*Am murit pentru că eram osindit de dreptatea divină la moarte.
*Am murit că păcatul meu mi-a devenit insuportabil.
*Am murit răstignit, printr-o moarte încetinită ca să…

Vezi articolul original 426 de cuvinte mai mult

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: