Israel, Islam si Armaghedon si Zilele Sfarsitului in Profetie

Valea Armagedonului de vede de pe muntele Carmel

Valea Armaghedonului – vedere de pe Muntele Carmel. Photo credit youtube

Documentar istoric, include cruciadele catolice in Ierusalim.

VEZI Si – VIDEO – Totul este gata pentru construirea Noului Templu la Ierusalim

VIDEO by Avadani Stefan

6 comentarii (+add yours?)

 1. Traian
  dec. 30, 2014 @ 04:17:56

  Documentarul crestin ” ISRAEL , ISLAM si Armaghedon … Zilele Sfarsitului in Profetie ” este excelent . Prezinta adevarul biblic exact cum ne este prezentat pe paginile Scripturii .

  TOATE documentarele crestine realizate cu participarea apologetului si scriitorului crestin american , dr. DAVE HUNT , sunt excelente . El a fost printre primii apologeti crestini contemporani care au prevazut profetic , cu peste 3 decenii in urma , si au DOCUMENTAT ulterior inceperea Marii Apostazii ( prezisa de Biblie in vremurile din urma ) a crestinismului contemporan , menita sa paveze drumul lui Anticrist in viitorul se pare apropiat .
  El a vazut profetic si a documentat patrunderea doctrinelor oculte si practicilor shamanice din New Age in miscarea Penticostal-Carismatica , iar mai apoi ( mai recent ) a misticismului ocult catolic ( contemplative spirituality ) intre evanghelicii baptisti si protestanti . Toate acestea pentru a realiza si facilita ECUMENISMUL RADICAL pentru creerea unei religii (spiritualitati ) comune la nivel mondial care sa-l venereze pe Anticrist ( conform cu Apoc. 13 ) .
  Cartea lui Dave Hunt , SEDUCEREA CRESTINATATII , ar trebuii sa fie un must-read pentru orice crestin de azi care vrea sa-si cultive DISCERNAMANTUL SPIRITUAL .

  • rodi
   dec. 30, 2014 @ 07:20:34

   Multumim pentru toate referintele. Am aflat mai multe resurse ale lui Chuck Smith de la un alt cititor/prieten al blogului si chiar am postat articole din acele resurse si dupa sarbatori vom posta din nou articole din cartile scrise de Chuck Smith, un mare om a lui Dumnezeu. Cat despre Dave Hunt, stiti cumva daca are resurse traduse in Limba Romana? Nu prea imi fac timp sa citesc in L. Engleza pt ca majoritatea cititorilor nostri sunt romani si atunci lucrez doar cu materiale scrise in L. Romana.

 2. Traian
  dec. 30, 2014 @ 04:32:57

  Deasemenea cartea de apologetica a pastorului penticostal american Chuck Smith , „Charisma vs. CharisMANIA” este deasemenea un must-read pentru cei care vor sa aibe DISCERNAMANT SPIRITUAL in aceste vremuri confuze spiritual . Cartea este o CRITICA BIBLICA necesationista ( absolut necesara ) a principalelor doctrine eretice si practici aberante ( NEBIBLICE ) din miscarea Penticostal-Carismatica contemporana .

  Deasemenea pe blogul de apologetica http://www.thebereancall.org infiintat de dr. DAVE HUNT si T.A.MacMahon veti putea sa accesati o larga si bine documentata informatie despre orice subiect de apologetica evanghelica REALA .

  CAPUL SUS , MARANATA !

 3. Traian
  dec. 30, 2014 @ 04:39:21

  Atat Dave Hunt cat si Chuck Smith ( intemeietorul bisericilor penticostale Calvary Chapel ) au crezut in continuitatea darurilor Duhului Sfant si dupa terminarea perioadei apostolice . Ei erau NE-cesationisti !

 4. Trackback: Actul de parteneriat strategic dintre Statele Unite si Israel | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: