Florin Ianovici – Daca noi nu suntem in directia buna, ce sfaturi vom putea da celor de langa noi?

Statie de tren in Milan, Italia Photo credit www.bbc.com

In mod egal este un cuvant care se adreseaza acelora care poate stau si privesc cu oarecare usurinta lucrurile in viata, care poate de la o bucata de vreme vin mai rar la biserica, poate mai mult stau in preajma lucrurilor care nu sunt ale lui Dumnezeu. Si usor, usor, dau celui rau posibilitatea sa-i ia usor si sa-i duca in locurile in care Dumnezeu nu vrea. Si pentru ei, astazi, cuvantul acesta as dori sa fie o trambita de trezire; asa sa ne ajute Domnul.

Ianovici Bis Izbanda

Photo Agnus Dei – Florin Ianovici Biserica Izbanda

Frati si surori, se spune ca un conductor de tren a inceput sa controleze pasagerii si primul lui pasager caruia i-a controlat biletul i-a spus: „Te-ai urcat in trenul gresit.” La care, pasagerul i-a zis: „Nu, pentru ca eu am intrebat-o pe doamna de la informatii  si aici a fost garat trenul si acesta este peronul de la care pleaca.” El a zis: „Nu, biletul tau imi spune  ca tu nu esti in trenul in care trebuie sa fii.”

Si el a spus: „Eu nu stiu ce sa va raspund, dar eu sunt sigur ca am vazut afisat ca de la linia asta pleaca trenul.” Conductorul, surprins, a coborat, ca sa-si dea seama intr-un final ca el urcase in trenul gresit.

Nu-i nimic mai trist pe pamantul  acesta, decat ca aceia care lumineaza sa nu lumineze si cei ce sunt sarea pamantului sa nu fie sarea pamantului. Dumnezeu nu se asteapta ca lumea aceasta sa fie cea care sa raspunda cuvantului Lui, ci asteapta ca noi, pocaitii, sa fim aceia care sa fim in directia buna.

Daca noi nu suntem in directia buna, ce sfaturi vom putea da celor de langa noi? O sa le spunem ceea ce insine noi traim: o eroare; voi nu sunteti in trenul care trebuie. De aceea, as vrea sa mergem in directia care trebuie.

Mai mult aici 

Ce e NOU la PAGINA Florin Ianovici PREDICI

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: