Mesaj de dincolo: refacerea relatiilor – Ghita Dicoi

Mesaj de dincolo: refacerea relatiilor –

Ghita Dicoi

Pastorul Ghita Dicoi, Biserica „Flacara Inchinarii” Alba Iulia. Marturia Pastorului Ghita Dicoi la minutul 6:40, despre accidentul in care a murit.

TheWeddingSupperA fost un mesaj profetic, ca deja s-a dus vestea: „A murit Ghita. ” Si a fost un mesaj profetic pentru biserica: „N-a murit si nici u va muri. dimpotriva, insanatosirea lui va fi mult mai grabnica decat cred oamenii. Acuma el este in cer si vorbeste cu ingerii.” Asa a fost mesajul si exact asa era. Eu am plecat in cer si asa a fost, pentru ca in 17 decembrie s-a intamplat asta, au fost 4 ani de la accident. Tot Luni ar fi trebuit sa ne intalnim aici (la conferinta in Brasov). Luni, in 17 a fost accidentul. Am fosr rupt de tot si nu va imaginati ca in 31 decembire eram in biserica. Si de atunci, in fiecare zi, sunt la biserica si dimineata si seara.

Este un privilegiu sa fiu astazi cu voi si sa vorbim despre inchinare din perspectiva Scripturilor, asa cum o interpretez eu. Sigur, lucrurile sunt discutabile. Pana atunci sa va spun cum a fost in cer? Daca cuiva ii este frica de moarte, sa nu va mai fie frica de moarte. Eu nu am simtit nicio durere cand am murit. Ca am murit. Din sosea am plecat direct in cer. Dar nicio durere. Asa a facut Dumnezeu ca eu sa nici nu-mi amintesc accidentul. Eu nu stiu nimic. Ghita Ritisan stie cum a fost accidentul; eu nu stiu absolut nimic. Imaginati-va ca si drumul din curtea mea pana la locul accidentului l-am uitat. Stiti ca noi pastorii vorbim cand suntem impreuna in masina. Eu nu mi amintesc absolut nimic, Dumnezeu a vrut ca mintea mea sa fie curata, sa fie stearsa.

Ceea ce stiu este ca din bratele sotiei m-am trezit in bratele Mantuitorului…. (notite din primele 15 min)

Mesajul este ca nu trebuie sa ne temem de moarte pentru ca experienta mea a fost ca peste faptul ca n-am simtit durere, am fost primit de ingeri din sosea. Si cerul parca era casa mea, parca dintotdeauna eram acolo. Ingerul care era, nu numai l-am intalnit, parca era dintotdeuna, il cunosteam, aveam cu el o partasie frumoasa, intr-o alta dimensiune, e adevarat, nu una umana.

VIDEO by Alfa Omega TV

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: