Iulian Calistru – Idolul Penticostalilor

Iulian Calistru Photo Agnus Dei

Iulian Calistru Photo Agnus Dei

Iulian Calistru, din Suceava, predica la o noapte de rugaciune: …. unii chiar predica si zic ca traim o vreme foarte prospera si ca pe biserica o asteapta mari lucruri samd. Eu va spun: potrivit cu cat am inteles din Scriptura, pe biserica o asteapta zile grele si ani grei, tristi si de lupta. Ani, cand vom suspina in casele noastre. Zile, cand va trebui sa fim dati afara din sinagogi. Zile cand va trebui sa stam de partea adevarului, sa fim loviti din toate partile, ca asa a fost lovit Pastorul nostru. Slavit sa fie numele Lui. In toate a dat dovada, a rabdat, a suferit pana la capat, ca sa ne arate noua ca se poate trai pocainta cu ajutorul lui Dumnezeu, nu ocolind oamenii; [ci] spunand adevarul. Si daca trebuie, cand va trebui sa ne coste viata, Dumnezeu sa ne dea putere sa stam in picioare. Dumnezeu sa ne ajute la lucrul acesta.

Lucrurile, in biserica, in adunari, de la o zi la alta se vor inrautati.  De la o zi la alta se vor inmulti oamenii faradelegii si oamenii care calca in picioare Evanghelia. Si foarte multi oameni ai lui Dumnezeu o sa trebuiasca sa sufere. Si tare ma tem, ca de multe ori nu suntem dispusi pentru  aceasta. Ne-am invatat niste pocaiti care nu mai trecem, asa cum au zis oamenii lui Dumnezeu. Oameni care au plans mult pe pamant au numit pamantul acesta valea plangerii. Valea umbrelor mortii, valea lacrimilor, , valea plangerii, valea durerilor. ….

Eu vreau sa spun: nu suntem pregatiti pentru anii care ne stau in fata, pentru ca noi, acum, mai nou, ne-am invatat sa nu mai trecem prin valea plangerii, nu prin valea umbrelor mortii, ci prin valea binecuvantarilor si a prosperitatii, prin valea imbogatirii. Prin valea ‘ca ne merge bine’ si toate-s in regula si nu suntem in stare sa platim pretul care ne sta in fata. Doresc din toata inima ca Cel ce-a stat pe Golgota, intre cer si pamant, batut in cuie, Cel care la timpul si vremea potrivita s-a rugat cu strigate mari si cu lacrimi catre Cel ce putea sa-L izbaveasca. Si fiind ascultat din pricina evlaviei Lui, Cel care Biblia spune ca este marele Pastor al oilor si Marele Preot uns peste Casa lui Dumnezeu, sa se uite aici si sa ne vada ca suntem goi si sa ne dea tarie. Sa ne vada ca ne-am abatut si am venit sa ne marturisim pacatul  si sa ne intoarcem sa umblam pe calea lui Dumnezeu.

Cei ce-au mers inaintea noastra n-au stat pe puterilor lor in picioare. Au stat pe puterea lui Isus. Si noi vrem sa umblam  pe aceasta cale, sa spunem adevarul in adunari. Sa spunem adevarul in casele noastre. Sa spunem adevarul oriunde si oricand, fara sa ascundem ceva, pentru ca vrem sa ramanem cu El. Si in anii grei, cand va trebui sa fim botezati cu foc unii din noi, sa ramanem in picioare pana la sfarsit.

In seara aceasta, am cateva lucruri pe care vreau sa le spun. Cum am spus: putem sa vorbim de evrei, putem sa vorbim de altii, putem, sa ne placa. S-a vorbit aici de inchinarea la idoli. Se vorbeste de ani de zile despre inchinarea la idoli. Si as vrea sa vorbim cate ceva despre idoli. Nu despre idolii ortodocsilor, ca noi dam tare pe ei. Cand e vorba de idoli, le punem lor pe spinare si dam pe ei, ca au icoane samd. Dar, vrem in seara aceasta sa vorbim despre idolii penticostalilor, ca s-au inmultit si-s tare multi. Si tare multe suflete mai ucid idolii astia. Asa cum au zis fratii: noi nu ne dam seama ca ne ucid…..

atentie la minutul 32 – vorbeste despre calculatoare… „ce posibilitati are acesta de-a distruge suflete, televizorul nu avut de cand e el…”

4 comentarii (+add yours?)

  1. Trackback: Iulian Calistru – …Biserica, la ora actuala, e stoarsa de puteri | agnus dei - english + romanian blog
  2. claudiu stan
    dec. 22, 2015 @ 04:34:13

    cum pot sa iau legatura cu iulian calistru !!!!!!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: