Motive de îngrijorare în Polonia: Activitate militară “fără precedent” a Rusiei în Marea Baltică

Photo credit www.nbcnews.com

O activitate intensa din partea Rusiei in ultima vreme. Vezi si aceste articole –

Photo credit http://www.bbc.com/ Locatia diferitelor interceptari

Motive de îngrijorare în Polonia:
Activitate militară “fără precedent”
a Rusiei în Marea Baltică

Ministrul polonez al Apărării, Tomasz Siemoniak, s-a declarat joi “îngrijorat” în legătură cu activitatea militară “fără precedent” a Rusiei înregistrată în ultimele zile în zona Mării Baltice.

“De câteva zile, se înregistrează o activitate fără precedent a ruşilor, atât în ceea ce priveşte flota, cât şi aviaţia, în zona Mării Baltice şi în regiunea Kaliningrad. Acest lucru ne îngrijorează. NATO are în vedere pregătirea unei reacţii”, a declarat ministrul, pentru postul de televiziune privat TVN24, citat de Mediafax.

Un purtător de cuvânt al NATO a declarat că luni au fost interceptate peste 30 de aeronave ruse de diferite tipuri – bombardiere, avioane de vânătoare şi avioane de transport, “în zona Mării Baltice şi în largul coastelor Norvegiei”.

În cursul acestui an, au fost înregistrate 400 de cazuri de interceptări ale unor avioane ruse în apropierea ţărilor NATO.

Citeste mai mult aici – http://www.caleaeuropeana.ro/motive-de-ingrijorare-in-polonia-activitate-militara-fara-precedent-a-rusiei-in-marea-baltica/

Avioane F-16 interceptate in zona Marii Baltice

VIDEO by defensie

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: