LIVE / In DIRECT + VIDEO de Vineri seara – Pastorul David „Dutu” Miclea – Serviciul de Inmormantare

Vezi Serviciile de Inmormantare, facand click aici http://www.emanuel-church.com/resurse/video si apoi:

Selecteaza – Fri, Dec 12, 2014 Pastor David Miclea Funeral, sau
Selecteaza – Sat, Dec 13, 2014 Pastor David Miclea Funeral (acest video nu este inca disponibil)

David MicleaDavid Miclea  6 Iulie 1954 – 3 Decembrie 2014

Pastorul si blogger-ul David „Dutu” Miclea
a plecat la Domnul!!!

 • Scumpă este înaintea Domnului moartea celor iubiţi de El. – Psalmii 116:15
 • Căci dacă trăim, pentru Domnul trăim; şi dacă murim, pentru Domnul murim. Deci fie că trăim, fie că murim, noi suntem ai Domnului. – Romani 14:8

Cu adanca durere va anuntam ca fratele nostru si Pastorul Asistent al Bisericii Penticostale Emanuel Sacramento a plecat la Domnul Miercuri seara, 3 decembrie 2014. Ne rugam ca Domnul sa mangaie familia indurerata si sa le dea putere sa treaca prin aceasta mare si neprevazuta incercare!

Vezi si –

Sambata 13 decembrie 2014

Poezie recitata de Pastorul Alin Bob din Biserica Emanuel Sacramento, biserica in care a slujit Pastorul David Miclea:

Din zorii zilei mele

de Traian Dorz

Din zorii zilei mele în lanul Tău m-am dus,
culegător de spice, aşa cum Tu mi-ai spus.
Cântau secerătorii, eu îi urmam tăcut,
sfios, şi singuratic, şi lăcrimând, ca Rut.

Prin tot zăduful zilei, sub soarele arzând,
cu fruntea aplecată, m-am ostenit tăcând,
dorind, când vine seara, să-Ţi pot aduce-n prag,
c-o dragoste smerită, toţi snopii strânşi cu drag.

Stăpâne, iată seara se-ntinde peste văi,
pe rând se-ntorc Acasă toţi lucrătorii Tăi.
În urma tuturora, mă-ntorc şi eu tăcut,
sfios, şi singuratic, şi lăcrimând, ca Rut.

Mă ruşinez de rodul puţin agonisit,
dar Tu cunoşti arşiţa prin care m-am trudit.
O, iată vine noaptea, Îţi cer un adăpost,
s-adorm cu cei cu care la munca Ta am fost.

Întinde-Ţi peste mine veşmântul Tău plăcut,
la sfintele-Ţi picioare, s-adorm şi eu, ca Rut.
Iar Mâine Dimineaţă mă scoală fericit,
să-ntâmpin Bucuria spre care-am suferit!

versuri Traian Dorz via http://www.poezie.ro

Photo credit familia David Miclea

5 comentarii (+add yours?)

 1. Alex Pop
  dec. 14, 2014 @ 01:11:12

  La revedere, Dutu!

  Si iata ca inca un om de bine a plecat acasa.
  David „Dutu” Miclea a plecat insa inainte de vreme.
  Asa spunem noi, oamenii, cind cineva se duce acasa inaintea propriilor parinti. Inainte de a incepe sa poarte „hainele grele” ale batrinetii, cu mers mai incet si cu auz mai slab, cu maini tremurande si cu ochi care vad ca prin ceata.

  Dutu n-a apucat sa poarte toiag si nici sa fie o povara pentru altii. Dimpotriva, el a fost un toiag si un sprijin pentru multi, si – asemeni Celui pe care l-a slujit mereu – a invatat sa poarte poverile altora.
  Mai presus de toate, el a fost un slujitor si un propovaduitor al Cuvintului. L-a iubit pe Cristos si a iubit oamenii pe care i-a chemat mereu la pocainta.
  A fost un om simplu, cu un mesaj simplu dar foarte clar: „Aici sintem straini si calatori… Destinatia noastra e cerul… Pregatiti-va si fiti gata in orice moment, caci nu stiti ziua si ceasul in care veti pleca acasa”.
  Si parca pentru a intari mesajul si marturia vietii lui, Dumnezeu ne-a aratat cit adevar era in acel mesaj… luindu-l chiar pe Dutu acasa, chiar daca era inca dinamic, activ si in plina putere.

  I-am admirat pasiunea si dragostea pentru predicarea evangheliei, atit de la amvon cit si in viata de zi cu zi.
  Dutu a fost unul din acei pastori care a inteles si a vazut ce mare oportunitate e spatiul virtual pentru cei care doresc sa raspindeasca adevarul si Vestea Buna dincolo de zidurile unei biserici. Desigur, au fost si sint destui pastori mult mai pregatiti si mai talentati la scris – si la gramatica – dar care nu s-au sinchisit inca sa-si puna talantii in marele negot virtual in care lumea de azi e angrenata. Ne putem oare imagina un Apostol Pavel al zilelor noastre care sa nu profite de imensul avantaj al expedierii unei epistole cu viteza luminii? La mii de biserici deodata? Si nu doar litere ci si sunete? Si nu doar litere si sunete ci si imagini? Imagini vii si miscatoare??
  Dutu a inteles vremurile mai bine decit multi altii. Si fiindca le-a inteles, si dupa moartea lui el inca va putea chema oamenii la Cristos prin ceea ce a scris si a predicat.
  Daca Dutu ar fi avut inca timp sa-si scrie propriul epitaf, sint convins ca si-ar fi folosit si piatra funerara ca sa cheme oamenii la pocainta:

  Tu – ce privesti acum al meu mormint:
  Fii gata AZI – ca maine poti sa mori;
  Traieste pentru cer, caci pe pamint
  Noi sintem doar „Straini si calatori”.

  • rodi
   dec. 14, 2014 @ 01:18:53

   Va multumesc mult pentru aceste cuvinte frumoase. Spunea unul dintre frati la serviciul lui Dutu de inmormantare, ca de ce nu prea obisnuim sa spunem cuvinte frumoase de apreciere semenilor nostri cand sunt inca in viata? Poate ca unii dintre noi suntem generosi si o facem, poate ca altii nu o facem, dar invatam rolul aprecierilor in momente ca si acestea.

   Si, din acest motiv (si altele), as dori sa fac o postare separata cu acest coment, sa mai adaugam inca o piatra de aducere aminte despre cel care a fost pastorul si fratele nostru, David Dutu Miclea. God bless you!
   P.S. am programat postarea pe dimineata. inca odata, multumesc pentru ca v-ati facut timp sa scrieti cuvintele de mai sus prin care sa mangaiati o familie indurerata si o comunitate mare de frati ai fratelui Dutu!

 2. Alex Pop
  dec. 14, 2014 @ 11:55:35

  …Si daca tot vorbim de aprecieri – eu unul aprciez mult ceea ce faceti prin acest blog. Da, trebuia sa spun asta cu mult timp in urma.., nu doar sa vin aici, sa gust, sa ma delectez, sa profit de pe urma muncii si efortului cuiva fara a lasa macar un ‘thank you’. Destul de intirziat acest ‘mea culpa’… dar o fac sincer. si imi recunosc vinovatia de a nu-mi fi exprimat aprecierile la timp pentru un lucru bine facut de semenii mei.
  Anyway, you MUST know that you are blessed, because God made you a blessing for so many!

  • rodi
   dec. 15, 2014 @ 08:13:34

   frate Alex Pop, va multumim din inima pentru aprecierile dvs.! We are so honored, considering the source! God bless you and your family!!! You gave us a huge lift yesterday when we saw your comment, therefore, I think that God in His sovereignty knows exactly when to place such well wishes in someone’s heart, and then uses them for the receiver at a specific time when they most need it! We are indeed blessed!

 3. Trackback: La revedere, Dutu! – Alex Pop | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: