Ioel – Copilasul de trei ani, ars la fata cu jar, pentru Biblia lui, de teroristi islamici

Nota: Iti vine sa plangi si sa strigi la Dumnezeu cand vezi asa ceva. Iar, apoi, iti vine sa iei acest mic copilas si sa-l strangi in brate! La trei anisori, sa faci ce a facut Ioel… cred ca Dumnezeu i-a dat puterea si vointa sa faca ce a facut, ca fapta lui sa ne vorbeasca noua la fiecare…. Dumnezeu sa-l ocroteasca pe Ioel si sa-i dea o mare rasplata pentru dragostea lui dovedita in acest  incident socant!
000000

Traducere Blogul Agnus Dei – Sursa stirii si a fotografiei – The Voice of the Martyrs – USA

Micutul copilas de trei anisori, Ioel, era pe drum spre casa lui de la Scoala Duminicala cand teroristii islamici i-au rupt Biblia sa pentru copii din mana si au aruncat-o intr-un teanc de foc. Ioel a fugit atunci imediat dupa Biblie si a incercat sa o scoata afara din foc cu un bat. Cand unul din insurgenti l-a vazut, a impins capul baietelului in foc si la tinut acolo cu cizma de pe picior. ,,Ma infidel incapatanat” – a suierat omul acela printre dinti.

Crestinii din intreaga lume sunt confruntati cu maltratari, sunt hartuiti si atacati violent din cauza credintei lor in Dumnezeu. Sa ne rugam lui Dumnezeu pentru ca El sa dea biruinta alesilor Lui prin aceste grele incercari.

3 comentarii (+add yours?)

 1. Iosif. Aslam
  dec. 17, 2014 @ 10:10:24

  Ne mai putem gandi la altceva?
  Noi…nu rezistam la o vorba,la o mica intepatura,la mica incercare.
  Noi…oamenii mari.
  Doar cu pretentii…
  Cred ca in dreptul unora trebuie pus un mare semn de intrebare.

  • rodi
   dec. 17, 2014 @ 10:14:50

   Frate Iosif,
   aceste marturii extraordinare, in care vedem mana lui Dumnezeu intarind acesti credinciosi vulnerabili si umili, ne condamna pe multi – si, exact asa cum spuneti dvs,. ne pune pe unii sub semnul intrebarii.
   Domnul sa aiba mila si sa ne trezeasca, ca traim cam in nepasare multi, in timp ce biserica prigonita si persecutata deja traieste Necazul cel Mare, iar noi nu suntem departe de persecutiile care au venit asupra lor…si nu stiu cum o sa facem fata

 2. Trackback: o privire in trecut…. 2014 | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: