PREȘEDINTELE RUGĂCIUNILOR NOASTRE – Apel către Bisericile din Țară și Diaspora…

Klaus Iohannis Samy Tutac

PREȘEDINTELE RUGĂCIUNILOR NOASTRE
Apel către Bisericile din Țară și Diaspora…
Duminica la ora 12.00 în majoritatea Bisericilor din România se încheie slujba de dimineață.

e9e40-10687241_538582686279140_2241293280078935408_oAm putea face împreună ceva ce nu am mai făcut niciodată înainte. Chiar dacă am obișnuit să ne rugăm pentru conducătorii noștri, în 21 Decembrie putem face ceva mai mult pentru România.

Urmând învățătura Sfântului Apostol Pavel: Vă îndemn dar, înainte de toate, să faceti rugăciuni, cereri, mijlociri, mulțumiri pentru toți oamenii, pentru împărați și pentru toți cei ce sunt înălțati în dregătorii, ca să putem duce astfel o viață pașnică și liniștită, cu toată evlavia și cu toată cinstea, facem apel la toate Bisericile din România ca la ora 12.00 să înălțăm împreună o rugăciune de binecuvântare pentru națiunea noastră și să-I cerem împreună lui Dumnezeu să se îndure de țara noastră și să-l binecuvânteze și să-l ocrotească pe Președintele Klaus Iohannis.

Chemăm, de asemenea Bisericile românești din Diaspora, oriunde s-ar afla, să se alăture acestui demers, cerând împreună cu noi ca Dumnezeu să binecuvânteze România și pe Președintele nostru! Ar fi extraordinar să-l numim pe domnul Klaus Iohannis, Președintele rugăciunilor noastre.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Pastor Samy Tuțac,

Biserica Baptistă Betel Timișoara

Mai mult pe www.baptist-tm.ro

Articole asemanatoare –

 

5 comentarii (+add yours?)

 1. fundatiadebinefacereiozsef
  dec. 16, 2014 @ 10:59:11

  Sa facem o rugaciune pentru un presedinte care il vrea Domnul caci EL pune la carma si El da jos…..nu PE CINE AM VREA NOI…..(in poza) ….asa ma rog sa ne de Domnul o masina la Fundatie si pun si o poza de Q7…..nu dau like ca e poza…

  • rodi
   dec. 16, 2014 @ 11:18:20

   si totusi Dumnezeu este cel care ingaduie conducatorii nostri sa ne carmuiasca – vezi Daniel 20-21 20 Daniel a luat cuvântul şi a zis: „Binecuvântat să fie Numele lui Dumnezeu, din veşnicie în veşnicie! A Lui este înţelepciunea şi puterea.
   21 El schimbă vremurile şi împrejurările; El răstoarnă şi pune pe împăraţi; El dă înţelepciune înţelepţilor şi pricepere, celor pricepuţi!

   si de ce sa nu ne bucuram ca acest presedinte crede in Adevaratul Dumnezeu si se roaga si citeste Biblia. Am fi nerecnoscatori lui Dumnezeu sa nu-i multumim pentru asta, cand multi lideri sunt atei, sau musulmani si isi conduc tara ca atare.

   Ma rog ca Dumnezeu sa va raspunda rugaciunii voastre si sa va trimita in cale un binefacator.

 2. Trackback: Klaus Iohannis: Urare de Craciun | agnus dei - english + romanian blog
 3. Petru Ion
  iul. 12, 2015 @ 12:47:38

  Tot în cartea Daniel scrie si de cei tineri care nu s-au supus poruncii împăratului de a se închina altui Dumnezeu, cu riscurile de rigoare.
  Daca domnul Johannis va aproba legea libertatii casatoriilor mixte, punand poporul de fapt sa se inchine idolului placerilor, personal declar de pe acum că nu voi face acest lucru.
  Este trist ca desi legea data de SUA in acest sens, are o oarecare vechime, domnia sa nu si-a exprimat încă opinia in public.
  Si mai grav este ca desi este intrebat pe faceboock de acest lucru, nu da nici un raspuns.

  La fel este si in privinta tacerii cu privire la construirea celei mai mari moschei musulmane in Bucuresti. Dl Basescu a luat pozitie, dar dl Johannis pană în prezent tace. Aceasta tacere e f .dunioasa.

  De cine trebuie sa ascultam de DUMNEZEU sau de oameni?
  Bublia ne spune clar ca DUMNEZEU are prioritate.
  Se contrazice BIBLIA? NICIDECUM !
  Noi crestinii ne rugam pentru carmuitori ca si ei sa se pocaiasca cu adevarat, si nu sa faca doar politica religiei.

 4. Trackback: ÎN TIMP CE NOI DORMEAM… si alte EDITORIALE de Samy Tuțac | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: