Nicolae Geanta – lansare de carte „Repere ale învățământului de petrol din Câmpina. 1904-2014” la Aniversarea Colegiului “Constantin Istrati”

Nicolae Geanta profesor la Colegiul “Constantin Istrati”

Nicolae Geanta Photo – http://presaph.ro/

Vineri, 5 decembrie, fostul Liceu de Petrol, actualmente Colegiul Naţional “C-tin Istrati”, a îmbrăcat straie de sărbătoare. Profesorii de geografie de pe Valea Prahovei, împreună cu inspectorul acestora – prof. Ion Maxim, foști profesori ai liceului, reprezentanţi ai administrației locale sau prieteni ai petroliștilor, s-au reunit în amfiteatrul colegiului pentru a celebra al 110-lea an de învățământ profesional de petrol din Câmpina și totodată din țara noastră.

Evenimentul a debutat la ora 10.00 cu o alocuțiune a directorului școlii – prof. Ion Necula și a continuat cu o oră deschisă a prof. dr. Nicolae Geantă, unul din amfitrionii evenimentului.

De la ora 11.00, Nicolae Geantă, împreună cu profesorii Gheorghe Stanciu și Ion Necula, a lansat o nouă carte despre învățământul profesional de petrol: „Repere ale învățământului de petrol din Câmpina. 1904-2014” (un volum de 132 pagini, cu trei părți: Impactul industriei petroliere în structurarea urbană a municipiului Câmpina, Evoluția învățământului profesional de petrol din Câmpina, Performanțe ale învățământului de petrol). „Este o carte pe care am scris-o în 5 nopți”- a declarat Nicolae Geantă, „dar meritul cel mai mare îl are domnul director Necula. Dânsul a migălit cel mai mult, a alergat la tipografie…”.

Citeste mai mult aici –  http://ziaruloglinda.blogspot.com

Blogul lui Nicolae Geanta – http://nicolaegeanta.blogspot.com

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: