Scrisoarea pastorului Saeed Abedini de la închisoarea din Iran

Saeed Abedini, un om al lui Dumnezeu, care straluceste, chiar daca e dupa gratii… sa nu uitam sa-l purtam in rugaciune pe Saeed, sotia si cei 2 copii!

Beni Drădici

„Aceste zile sunt foarte friguroase. Mica fereastră a celulei mele are geamul spart şi din această cauză aproape că nu pot dormi din cauza frigului. Tratamentul pe care îl primesc din partea colegilor de închisoare este de asemenea rece, uneori chiar ostil ….”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sărbătorile sunt prilejuri de multă bucurie, dar şi de tristeţe şi durere pentru acei care nu pot să fie împreună cu cei dragi. Acesta este cazul lui Saeed Abedini, pastorul americano-iranian, deţinut în Iran, care va petrece cel de-al treilea Crăciun după gratii.

Din situaţia lui atât de dificilă, a trimis o scrisoare în care povesteşte cum înfruntă aceste momente de durere şi îşi reafirmă credinţa lui în Isus şi convingerea de a da totul pentru Evanghelie.

Abedini a fost întemniţat şi condamnat la opt ani de închisoare, din care a efectuat deja doi ani. Cu toate eforturile diplomatice în vederea eliberării lui, Iran îşi menţine decizia…

Vezi articolul original 745 de cuvinte mai mult

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: