Florin Ianovici: Invitatie la Sala Palatul Copiilor, BUCURESTI, Duminica 21 decembrie ora 18:00

Florin Ianovici: Invitatie la Sala Palatului BUCURESTI, Duminica 21 decembrie ora 18:00
Invitație
Fundația Viață și Lumină împreună cu Marian Mocanu vă invită să sărbătorim miracolul vieții la concertul creștin cu scop caritabil care va avea loc duminică, 21 decembrie, de la orele 18.00 la Palatul Copiilor.
Printre invitați se numără: Costel Busuioc, Vasile Oprea, Isaura și Zaharia, Călinuț, un cor special de viori, Tony Berbece, Alex Tașcu, Miriam Popescu și corul de copii de la Viață și Lumină.
Deseori am auzit din partea celor celor orfani întrebarea: ,, de ce m-am născut?” Poate fi viața un miracol chiar atunci când părinții te lasă la ușa orfelinatului? Haideți să răspundem împreună la această întrebare privind spre nașterea Mântuitorului Isus Hristos.
Intrarea este liberă!

Photo credit Florin Ianovici Facebook

 

6 comentarii (+add yours?)

 1. Marius Silvesan
  dec. 21, 2014 @ 04:32:39

  Evenimentul are loc la Palatul Copiilor și nu la Sala Palatului. De asemenea, evenimentul va transmis live pe pagina prodocens.ro.

  • rodi
   dec. 21, 2014 @ 16:41:12

   Va multumesc pentru sesizare, tot weekendul am postat de pe drum, pe unde am gasit acces la internet si doar acum am ajuns sa va vad comentariu, ca sa pot corecta greseala.
   De asemenea, multumesc MULT pentru linkul de la Prodocens Media.
   Multe binecuvantari si Sarbatori Fericite! Domnul sa va dea multa izbanda in tot ce faceti in anul nou care vine!
   Cu mult respect si apreciere
   Rodica

 2. maria
  dec. 21, 2014 @ 11:25:57

  Pace,sora Rodi, vă rog să distribuiţi,dacă se poate ,programul de DUMINICĂ DIMINEAŢĂ,21 decembrie, de la BISERICA BETANIA ARAD, pregătit de POLIŢIŞTII CREŞTINI DIN ROMÂNIA. Multe binecuvântări şi mulţumiri pentru tot ce ne prezentaţi!

  • rodi
   dec. 21, 2014 @ 16:53:12

   Draga Maria, iti multumesc din inima pentru semnalarea acestui video. O sa-l postez Luni. Domnul sa te binecuvanteze si cand mai sunt programe speciale la Biserica Betania sau chiar la alte biserici cunoscute dvs., va rog, anuntati-ma, si daca voi gasi video de la acel eveniment, il voi posta cu toata bucuria!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: