Apel la rugaciune pentru Pastorul Lazar Gog

Lazar Gog 24 dec 2014

Pastorul Lazar Gog 2014

UPDATE : 2 februarie 2015

Pace si binecuvantari. Va multumesc in numele Domnului Isus Hristos si al meu personal si al familiei pentru rugaciunile dvs. si pentru rabdarea care o aveti cu mine si cu casa mea. As vrea sa va spun doua, trei lucruri,  despre starea in care m-am aflat si in care inca sunt partial. CITESTE in intregime aici – Update de la Pastorul Lazar Gog – 2 Februarie 2015

Am asteptat cu nerabdare sa ascultam „Perspectiva Profetica 2015”, asa cum Pastorul Lazar Gog obisnuieste sa o pregateasca si sa o prezinte la inceput de fiecare an. Am aflat insa cu mahnire ca fratele Lazar Gog este bolnav si nu a putut sa fie prezent la biserica pentru prezentarea acestei predici. Nu stim starea in care dansul se afla, dar stim ca Biserica Emanuel din Anaheim (unde serveste ca Pastor), s-a rugat pentru el ca Domnul sa-l insanatoseasca.

Dorim ca sa ne alaturam si noi cu totii si sa ne rugam Domnului pentru el, asa cum si el s-a rugat pentru multi din noi atunci cand am avut si noi nevoie de rugaciune, ca Domnul Isus sa lucreze. Va rugam asadar pe toti cei care cititi aceste randuri sa-l aduceti in rugaciune pe Pastorul Lazar Gog, ca Domnul sa-i dea izbavirea.  Vom reveni cu amanunte atunci cand le vom obtine. God Bless You!

Avram

Update, Ianuarie 2015, 11:15 PM. CT

Am aflat din surse de incredere ca fratele Lazar Gog a suferit miercuri, un mini stroke(accident vascular), si este sub ingrijire medicala la un spital din Anaheim. Doctorii nu recomanda vizitatii, dar acum in aceste momente este mare nevoie de rugaciunile sfintilor, ca Domnul Isus sa se atinga de el si sa-l vindece. Rugati-va pentru fratele nostru Pastorul Lazar Gog…

Update, Ianuarie 3-2015, 7:21 PM. CT

Avem vesti bune despre fratele Lazar Gog din mai multe surse. Dansul se simte tot mai bine. Iata ce ne transmite un frate Pastor: ,,Fratele Lazar a avut un mini stroke. Nu a fost in pericol, dar l-au internat pentru analize. Este bine. Am vorbit ieri cu el.”

Va rugam sa va rugati in continuare pentru dansul. Rugaciunea sfintilor are o mare trecere inaintea Domnului. God bless you all!

Update, Ianuarie 8-2015, 9.47 PM. CT

Fratele Lazar Gog a fost externat din spital astazi. Sa continuam sa ne rugam Domnului pentru dansul pentru insanatosirea sa completa.

Pana Domnul il va insanatosi pe fratele Gog, avem predica dansului din 24 decembrie 2014, aici –

Update, Ianuarie 11-2015, 12:45

Un update de la Pastorul Dorin Druhora, Biserica Emanuel Anaheim:

Vineri, [cand] l-am vizitat pe Pastorul Lazar Gog, am luat masa impreuna si ne-am rugat impreuna. Starea sa merge din ce in ce mai bine. Continuam si ne rugam mai departe si speram sa-l avem in  mijlocul nostru cat de curand.

Vezi mai sus, am adaugat linkul catre cel mai recent update, din 2 Februarie 2015

VIDEO by Emanuel Church Anaheim

Citeste si – Lazar Gog – Cum a lucrat Dumnezeu in 2010, după criza în care mi-am pierdut cunoştinţa şi am fost în altă lume, timp de 5 zile

59 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Apel la rugaciune pentru Pastorul Lazar Gog | Neclintit.com
 2. Florin Ianovici
  ian. 02, 2015 @ 04:28:09

  Predica așteptată se numește ,,perspectivă profetică” și nu ,,profeția profetică” (nu are sens). Altmineri Dumnezeu să vă însoțească în noul an și ne rugăm pentru fratele nostru Lazăr.

  • rodi
   ian. 02, 2015 @ 06:36:07

   frate Florin, multumim pentru corectare. A fost emotionant pentru noi aseara cand am aflat vestea aceasta si am fost tulburati de ea. Dumnezeu sa lucreze si sa-i dea vindecare fratelui Gog si pe dvs. sa va binecuvanteze si sa va insoteasca in lucrare mai departe.

  • cris usa
   ian. 02, 2015 @ 12:08:17

   {…}

 3. Demeter Vasile
  ian. 02, 2015 @ 07:26:43

  sa puna el tata degetul pe rana amin

  • rodi
   ian. 02, 2015 @ 07:30:45

   amin!

  • elisa
   ian. 02, 2015 @ 13:08:31

   Frate Demeter,
   poate dvstra sunteti pt copii dvstra tata,
   dar TATAL Domnului nostru Isus, nu a fost numit la modul acesta in toata Scriptura
   nici de Fiul Sau, care era Dumnezeu;
   EL este Tatal ceresc , nu tata Vasile sau Gheorghe, asa cum mai auzim cateodata, e drept ca f rar , cred ca minimalizam orice de dragul de a arata cat suntem noi de apropiati de Dumnezeu.
   Sa I cereti iertare Domnului , respectul care I se cuvine este necesar cand vorbim de CEL care este Tatal tuturor celor ce se intorec la EL.

   • Stefan Traian
    ian. 02, 2015 @ 14:49:58

    Sora elisa, te gàsesc ( un pic ) severà ! si tu si eu stim cà din inima lui vine aceastà frazà ! ea este, de fapt, aceea care si-a permis – in spontaneitatea ei – sà redea amàraciunea evidentà a sufletului din cauza bolii fratelui Lazàr…

    • elisa
     ian. 03, 2015 @ 02:15:56

     In primul rand sunt f severa cu mine.
     Da, ass spune si Cuvantul ca din inima ies gandurile,
     mai ales cand ele vin dintr o inima indurereata,
     atunci strigam catre UN DUMNEZEU Atotputenic si maret,
     nu catre un tata pamantesc, catre un DOMN.
     Cred ca trebuie sa avem mare mare grija cum vorbim,
     cu atat mai mult cat ne aud si altii, mai ales DOMNUL vietii noastre.

     • Stefan Traian
      ian. 03, 2015 @ 10:24:25

      ai scris ieri : ” Am trecut prin multe probleme grele, chiar un accident vascular…” dacà Domnul ar fi fost asa de sever cu tine … poate niciunul n-am fi avut plàcerea de-a-ti ràspunde si a…modera propos-urile tale ! uite si in Iov ce am gàsit, in cap 39 versetele 16 si 17, à propos de asprime / severitate !!
      apoi EL este TATA si tàticul nostru ! fiica mea cea mai micà îmi ( mai ) spune si ticul, cateodatà !!! pt aceea ea ràmane fiica mea.
      ……………………
      altfel, cineva a pregàtit o surprizà pt tine, pt a fi mai putin „severà cu tine insuti ” : https://www.youtube.com/watch?v=T-qgT5OlOoY c
      ràmâi in binecuvantarea LUI !
      Cu pace,
      ST

   • Biserica Harul Lehliu Gară
    ian. 31, 2015 @ 15:02:35

    Biblia spune că noi suntem copiii Domnului. Cum îl numesc copiii pe cel ai cărui urmași sunt dacă nu tată? E drept, însă, că „Tata” trebuia scris cu majusculă.

 4. Stefan Traian
  ian. 02, 2015 @ 07:26:48

  Tatà, te rog atinge-Te de Fratele pastor Lazàr ! TU stii cà familia lui si noi de asemenea avem nevoie de el !
  spune doar un cuvânt in dreptul lui, te rog, Jehova Rapha, în numele Domnului Isus îti multumesc

 5. Valentin
  ian. 02, 2015 @ 07:44:17

  Bunul Dumnezeu sa se atinga de fratele Lazar si sa-i aduca izbavirea.

 6. Viorel Gherasim
  ian. 02, 2015 @ 10:05:17

  God bbless you cu multa sanatate va dorim fr Gog Lazar ! Chiar daca au trecut ani multi nu putem uita hrana buna ce ti lasato si la Ploiesti !

 7. SamsoN
  ian. 02, 2015 @ 10:29:25

  Sa ne rugam fraților pentru Fr. Pastor Lazar GOG ca Domnul Isus sal vindece. Amin

 8. Nicolae Mut
  ian. 02, 2015 @ 11:11:08

  Pai sa ne rugam sa se faca voia Domnului care l-a inbolnavit sau voia noastra sa se insanatoseasca?

  • rodi
   ian. 02, 2015 @ 11:13:16

   sa ne rugam cum ne-am ruga pentru noi insine!
   Dvs. cum v-ati ruga daca ati fi bolnav?

  • rodi
   ian. 02, 2015 @ 11:21:00

   Domnului Isus i-a fost mila de bolnavi-
   Matei 14:14 – Când a ieşit din corabie, Isus a văzut o gloată mare, I s-a făcut milă de ea, şi a vindecat pe cei bolnavi.
   Si Cuvantul Sau ne invata sa ne rugam cu credinta pentru cel bolnav, ca Domnul il va insanatosi.
   Iacov 5:15-16
   15 Rugăciunea făcută cu credinţă va mântui pe cel bolnav, şi Domnul îl va însănătoşi; …
   16 Mărturisiţi-vă unii altora păcatele şi rugaţi-vă unii pentru alţii, ca să fiţi vindecaţi.
   Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit.
   God bless you! Ajutati-ne cu rugaciune, va rugam!

  • Stefan Traian
   ian. 02, 2015 @ 11:55:10

   spune Cuvântul Domnului ( în Luca 13 – un exemplu prim-venit ) cà acea femeie era bolnavà de 18 ani ! era un duh de boalà de fapt si Isus a vindecato. Reiese CLAR cà nu era voia Domnului sà fie bolnavà !
   „…Dar femeia aceasta, care este o fiică a lui Avraam şi pe care Satana o ţinea legată de optsprezece ani, nu trebuia oare să fie dezlegată de legătura aceasta….”

   • rodi
    ian. 02, 2015 @ 12:05:45

    frate Stefan, si ce are exemplul acela unic de a face cu situatia de fata? Cand dvs. va imbolnaaviti, primul lucru care il faceti este sa va ganditi la femeia aceea si sa ziceti ca e clar ca e voia Domnului ca sa fiti bolnav? Nu are nici un sens. Noi nu suntem Domnul Isus sau Dumnezeu sa cunoastem de ce e ingaduita o boala asupra oricui, de aceea apelam la mila lui si cerem vindecare, in special dupa cum ne-a invatat cu un verset mai sus de cele ce v-am citat in comentariul anterior – Iacov 5:14 – 14 Este vreunul printre voi bolnav? Să cheme pe prezbiterii bisericii; şi să se roage pentru el, după ce-l vor unge cu untdelemn în Numele Domnului. care urmeaza cu afirmatia din vers. 16 – ca ‘Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit.’ Sa ne iubim aproapele si sa ne rugam pentru el ca si cum ne-am ruga pentru noi insine si sa o facem cu credinta. E simplu. Iar noi, vom accepta via Domnului, dar ne vom face mai intai datoria de frati in credinta de a ne iubi si a ne ruga unii pentru altii.

  • letbehindtheworld
   ian. 03, 2015 @ 16:48:08

   Frate Mut, Hai sa ne rugam pentru fratele Lazar pentru ca inainte de toate, asta este voia Domnului, sa ne rugam. El oricum va face voia Sa, dar datoria noastra este sa ne rugam.

 9. Stefan Traian
  ian. 02, 2015 @ 12:51:34

  Sora Rodi, cred cà m-ai inteles gresit…. eu am ràspuns aici (fratelui ?) Nicolae Mut ! departe de mine de-a intra in ( vreo ) discutie inutilà in aceste momente !
  Comentariul dânsului fàcea referintà la faptul cà Domnul l-a „inbolnavit” pe Fratele Gog…. ori nefiind de acord am ràspuns dând un exemplu biblic !
  atât si stop.
  stiu ce vorbesc, ce scriu si vin aici pe blog DOAR pt a aduce aportul meu, de sustinere, in situatia actualà a fratelui Gog. Nu trebuie sà ( încerci ) sà-mi dai replica pt cà nu-si are nici rost si nici sens ! STIU cà nu Domnul l-a îmbolnavit, ok ?
  In biserica noastrà DEJA au fost luate màsuri si înstiintati fratii pàstori, comitet, frati enoriasi etc. înca din aceastà dupà amiazà ( aici este de fapt ora 19.30, seara – îti dau ora ca sà nu mai faci ( o ) eventualà confuzie !!! )
  ràmâin in binecuvântarea LUI !

  • rodi
   ian. 02, 2015 @ 12:59:30

   fr. Traian, iertati-ma, v-am confundat si probabil v-am si intristat; raspunsul/argumentul trebuia sa mearga la Nicolae Mut, nu la dumneata. Domnul sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca pentru rugaciunile voastre. Va apreciem.

 10. elisa
  ian. 02, 2015 @ 13:19:55

  Este foarte delicat sa cunoastem Voia Domnului;
  insa cred ca rugandu ne -Doamne fa voia Ta, nu gresim niciodata;
  de fapt si Mantuitorul a spus:
  Tata, ia de la Mine paharul acesta…totusi ..faca se voia Ta.
  Am trecut prin multe probleme grele, chiar un accident vascular..
  un traumatism produs de o masina, mana rupta, toate in ultimul an si ceva,
  dar am zis numai Voia Ta Doamne sa se faca;
  nu stiam ce altceva sa spun……..nu intelegeam care e Voia Sa,
  de ce mi se intampla atatea la varsta pe acre o am . 🙂
  „s a intamplat” ca Voia Sa sa fie sa mai raman printre pamanteni,
  desi SUS cu Domnul e o incantare , nu prea vrem sa plecam la EL,
  oare de ce? . 🙂

  • rodi
   ian. 02, 2015 @ 14:31:28

   sora elisa, nadejdea noastra vine de la Dumnezeu si promisiunile Lui. (Ieremia 29:11) Cat timp un bolnav este in viata, noi avem datoria sa ne rugam pentru el/ea, ca Dumnezeu sa-i dea putere si biruinta prin incercare. Si in Iacov 5, Biblia ne invata sa ne rugam cu credinta pentru bolnav SPRE VINDECARE – si nu pune conditii:
   16 Mărturisiţi-vă unii altora păcatele şi rugaţi-vă unii pentru alţii, ca să fiţi vindecaţi. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit.

   Pana si Domnul Isus, mai intai s-a rugat ca Tatal sa indeparteze paharul, mai intai: „„Tată, dacă este cu putinţă, depărtează de la Mine paharul acesta! Totuşi nu cum voiesc Eu, ci cum voieşti Tu.” – Matei 26:39”

   La fel cerem si noi ca Dumnezeu sa vindece, iar apoi cerem ca in toate sa se faca voia Tatalui nostru din ceruri, desi asta se subintelege pentru ca stim ca in suveranitatea Sa, Dumnezeu va face ceea ce are in planul Sau.

   Aveti dreptate ca majoritatea vrem sa „ramanem pamanteni” cat mai mult timp, dar de cele mai multe ori (la crestinii sinceri) este din dragostea pentru familie, stiind cat de greu va fi pentru cei ramasi in urma. Am fost in preajma catorva persoane inainte de-a pleca la Domnul si cea mai mare ingrijorare a lor a fost pentru copiii si sotul/sotia care urma sa ramana fara acea persoana. Trecerea din viata e o despartire dureroasa si numai Dumnezeu poate sa ajute si sa intareasca un bolnav in acel moment.

   • elisa
    ian. 03, 2015 @ 02:58:12

    Desigur asa e,
    dar eu vad poate altfel datorita varstei . 🙂
    cred ca noi trebuie sa implinim suferintele Domnului,
    cred ca EL ingaduie bolile mai ales pt indreptare,
    pt ca nu am ajuns inca (de mine vorbesc, nu stiu altii cum sunt…))
    ca Iov……
    Cred ca suferintele de acum fata de slava viitoare sunt nimic.
    Da, cred si in ungerea cu ulei si marturisirea totodata a pacatelor.
    Fiecare dupa incredintarea pe care o are.
    Pentru mine, cred ca Domnul a vrut sa ma invete rabdarea si sa
    ma gandesc mai serios ca pana atunci,ca trebuie sa ma pregatesc sa ma intalnesc cu EL.
    „A mai scapat” unul la Domnul trebuie sa fie o mare bucurie,
    noi multumim ca Domnul ne a mai lasat pe pamant inca o zi,
    cand ACOLO sa fii e o adevarata Minune, cu Mantuitorul, cu apostolul Pavel..sau cu Avraam. :)).
    Cei care au „vazut” cum este avand o moarte clinica, spun ca nu au mai vrut sa vina inapoi, desi un frate tanar avea 3 sau 4 copii….nimic nu se compara cu Slava cereasca.
    Asta este, suntem slabi, tot mai slabi, traind pe un pamant „urat” unde parca abia mai vezi cat de minunat e ACOLO SUS>

 11. Stefan Traian
  ian. 02, 2015 @ 13:31:11

  Sora Rodi, nu sunt supàrat si nici întristat ! urmàresc de mult ( si de departe ) si cu mult interes munca ta si uite, îti spun aici, cu aceastà ocazie, cà apreciez râvna si solicitudinea aratatà pentru Domnul , si vreau sà-ti transmit .” Căci Dumnezeu nu este nedrept ca să uite osteneala voastră şi dragostea pe care aţi arătat-o pentru Numele Lui… ” Evrei 6 ”
  Fii binecuvântatà în EL, ISUS !
  ……………………………………
  ( si ca sà nu ràmanem tristi – ci vioi si cu un pic de zâmbet pe buze – sà-l „corectàm” si noi pe Fratele Ianovici rugandul de-a nu ezita sà adauge un ” t ” ! „altminteri ” nu ar fi corect 😉

  • rodi
   ian. 02, 2015 @ 13:53:28

   Frate Stefan, va apreciem atitudinea si va multumim pentru ca ne urmariti postarile si mai ales ca m-ati iertat ca v-am confundat chiar asa de rau. Fac greseli de multe ori pentru ca transcriu zeci de mii de cuvinte zilnic pentru postari si de cate ori gresesc imi aduc aminte ca creierul mai are si el nevoie de pauza, dar cand pornesc la o transcriere nu prea stiu sa ma opresc sa iau pauza. 🙂 De aceea apreciez cand sunt corectata si am apreciat faptul ca fr. Ianovici ne-a corectat si am avut oportunitatea sa rectificam greseala cat de repede, altfel ar fi creat un pic de confuzie. Domnul sa-l binecuvanteze pe fr. Ianovici, caci stiti, ca aici la noi pe blog, ne zideste mult prin predicile sale.

   Va multumesc inca odata pentru dragostea dvs.dovedita in acest raspuns si Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa comentati pe aici oricand doriti.

 12. tim
  ian. 02, 2015 @ 13:33:26

  Nu este un frate (sau soră) cu darul de vindecare, sau de exorcizare? E nevoie de consecvență între ce predicați și ce practicați!

 13. crina
  ian. 03, 2015 @ 08:04:58

  Ne vom ruga pt el. Sper sa ajunga sa prezinte aceasta perspectiva profetiva ca e foarte interesant ceea ce zice (bine pt cei cu mai mult de doi neuroni, care nu incep imediat sa ironizeze si sa se ultragieze imediat ce aud cuvinte ca „extraterestrii” s.a.) Nu ca vreau sa jignesc pe cineva, dar daca stam si analizam la rece, cam asta e adevarul. E bine sa incercam sa intelegem biblic si logic niste adevaruri inainte sa le respingem sau sa le catalogam drept „basme”…asta ca nu cumva atunci cand „basmele” vor deveni realitate sa ne intrebam mirati „ce e asta?!” sau „oare chiar exista Dumnezeu” in loc sa anticipam si sa recunoastem inselatoria -exact ceea ce se vrea. Peace 🙂

  • rodi
   ian. 03, 2015 @ 10:03:53

   crina, great comment! sunt mai multi care lovesc decat cei care zidesc. De ex, anul trecut, multi au comentat fara sa asculte perspectiva profetica si chiar dupa ce au ascultat-o, au facut afirmatii eronate.

   Motivul principal pentru care noi transcriem perspectivele profetice (pe langa majoritatea predicilor pe care le postam, dupa cum ne permite timpul) este ca sa dezbatem afirmatiile facute in contextul lor. Niciodata nu trebuie sa ne luam dupa opiniile altora pana nu verificam si noi mai intai. In al doilea rand, nu stiu de ce se supara asa de mult altii daca se discuta evenimentele vremurilor noastre in contextul profetic al Bibliei si asta odata pe an. Am putea respectuos sa dezbatem unele afirmatii si sa ne invatam unii pe altii, sustinandu-ne afirmatiile proprii tot cu texte biblice si unde sunt diferente, iarasi, sa ne respectam si sa ne aducem aminte ca suntem frati si avem aceeasi tinta. God bless you! Si sa ne rugam mai departe pentru fratele Gog, ca Domnul sa-l treaca biruitor prin aceasta incercare si sa-l insanatoseze!

 14. Stefan Traian
  ian. 03, 2015 @ 10:36:29

  Pace Sora Rodi,
  ai ceva vesti ( bune ) sau nu incà ?
  este ora 10 la voi ?

  • rodi
   ian. 03, 2015 @ 11:36:20

   inca nu, desi din cate am inteles fratele Gog nu este in pericol, noi nu suntem medici, dar probabil se fac toate testurile pentru a asigura ca fratele Gog a iesit din orice pericol. Domnul sa lucreze si sa-l vedem inapoi in biserica!

   cat despre ora, cand ati scris dvs. comentariu, era 10:36 la noi.

   • Stefan Traian
    ian. 05, 2015 @ 06:09:57

    rodi, Domnul sà te binecuvinteze si sàti dea nu numai intelepciune dar si maturitate spiritualà ! Ai nevoie, crede-mà !

   • Stefan Traian
    ian. 05, 2015 @ 06:11:27

    rodi, Domnul sà te binecuvinteze si sà-ti dea nu numai intelepciune dar si maturitate spiritualà ! Ai nevoie, crede-mà !

    • rodi
     ian. 05, 2015 @ 11:10:25

     Frate Stefan, incerc sa aprob comentarii cat de repede pot, dar cand plec de acasa sau sunt ocupata cu altceva, nu intotdeauna pot sa aprob comentariile imediat. Va multumesc pentru inteleger. Domnul sa va binecuvanteze si multumesc pentru urarea pentru intelepciune si maturitate, caci ma rog zilnic pentru asta, ca sa pot sa fiu o marturie vie si pe placul Domnului in tot ceea ce fac. God bless you! 🙂

  • luciandobre68
   ian. 03, 2015 @ 16:13:50

   Vestea Buna este ca inca mai e Har si nu a fost luat de la „Neamuri”. Mantuitorul Domnul Isus Hristos isi viziteaza „Porumbita ascunsa printre stânci” si o cerceteaza prin Gratia Sa.
   Fr. Lazar se simte mai bine.

 15. luciandobre68
  ian. 03, 2015 @ 16:04:24

  Fie ca Bunul Dumnezeu sa reverse peste fr Lazar Gog o ungere Divina si sa fie manifestata Pacea Duhului Sfant peste dinsul in momente ca acestea cind are nevoie mai mult ca orice de sustinerea credinciosilor prin puterea rugaciunilor. Iar cititorilor Blogului Agnus Dei le doresc la fel Pacea care vine prin Lumina Cuvantului Evangheliei sa va fi fost impartita la citirea acestor rinduri. A gresi e omeneste, mai ales cind sub efectul scurgerii timpului, influentelor vestilor despre conditia de sanatate a fr Lazar, cineva se grabeste in a asterne cuvinte de mângâiere. Ca si creștini am fost chemati la indrumare prin Lumina Scripturilor, nu cred ca e nevoie de un spirit critic in ceea ce priveste greselile gramaticale ale unor cititori. Doar nu suntem pe un Forum de Discutii purtate pe vre-o publicatie on-line din Bucuresti sau oricare alt oras in care au ajuns vorbitorii de limba romana.
  Fie ca Duhul Sfânt sa fie peste fr Lazar Gog si sa il întărească in deplina cunoastere a Voii Domnului Isus. Aceleasi cuvinte sunt valabile si pentru mine personal si pentru tine cititorule grabit in lumea asta trecatoare. Conjugarea substantivului „suflet” la modul neutru face diferenta in cunoasterea Balsamului Ceresc ce se va fi revarsat peste toti acei care au scrise numele in Cartea Vietii Mielului. Daca citind aceste rinduri te tulbura ceva, inca mai ai Har cit se zice astazi sa ingenunchezi si sa ceri Iertare si Ungere Divina. Vei privi cu alti ochi dupa ce te vei fi ridicat de pe genunchi orice comentariu fie aci fie pe orice alt Blog Crestin actual. Maranatha !

  • Stefan Traian
   ian. 03, 2015 @ 21:55:19

   as vrea sa te contactez printr-un mail. se poate ?

   • luciandobre68
    ian. 05, 2015 @ 00:44:52

    Nu, nu sunt de acord sa fiu contactat de dvs . Dacă aveți ceva important de spus faceti-o aici pe Forumul de discutii.

    • Stefan Traian
     ian. 05, 2015 @ 03:31:05

     lucian, ti-am cerut mail-ul pt a mà adresa tie in mod confidential, dar pt ca ai refuzat îti scriu aici ca urmare a comentariilor tale asa cum mi-ai cerut , cu toate cà ai scris ai scris mai sus : „…. Doar nu suntem pe un Forum de Discutii purtate pe vre-o publicatie on-line …” ori aici TOCMAI ai scris ” Dacă aveți ceva important de spus faceti-o aici pe Forumul de discutii …”
     ………….
     suntem aici pt biletul sau ticketul : ” apel la rugaciune pentru pastorul Gog ” ! SI SA NE TINEM LA ACEST INDEMN ! nu la altceva !
     nici sà ne vedem unii mai destepti ca altii, nici mai alesi in lungimea si consistenta, asa-zis spiritualà, a mesajelor postate care n-au nici o legaturà cu subiectul chemarii lansate…
     spui despre „har si vestea bunà si despre Domnul care cerceteazà porumbita ” ” ascunsà printre stanci ” …multumim pt ca ne inveti si ne destàinui aceste lucruri – care STIM ca sunt inafara contextului ! – si inca aici unde ” nu este un forum de discutii ” ! Ca apoi sa ne spui cà fratele Gog se simte mai bine !! apoi sa continui cu o epistolà unde nu spui decat….ce ? : „Fie ca Bunul Dumnezeu sa reverse peste fr Lazar Gog o ungere Divina si sa fie manifestata Pacea Duhului Sfant peste dinsul in momente ca acestea ” te anunt aici ca Domnul a fàcuto deja de vreo, cat sà zic, 3-40 de ani ? cam asa !

     ” Iar cititorilor Blogului Agnus Dei le doresc la fel Pacea care vine prin Lumina Cuvantului Evangheliei sa va fi fost impartita la citirea acestor rinduri.” cum adicà ? cand TU scrii aceste randuri ” Pacea ” este aceeasi cand citesti în Cuvânt ? iar dacà TU nu le-ai fi scris cei care citesc, totusi aici, nu pot sà o primeascà …. sau le este îndeajuns aceastà pace a ta ? impartità in plus ? deci nu in totalitate ?…

     ” A gresi e omeneste, mai ales cind sub efectul scurgerii timpului, influentelor vestilor despre conditia de sanatate a fr Lazar, cineva se grabeste in a asterne cuvinte de mângâiere.”…. cine a gresit ? si ce ” efect” / scurgere de timp vorbesti ? esti ( din nou ) inafara subiectului ! „cuvinte de mangaiere” se adreseazà LUI sau FAMILIEI dânsului …. AICI SE FAC RUGACIUNI ! ASA ESTE INDEMNUL !

     „Fie ca Duhul Sfânt sa fie peste fr Lazar Gog si sa il întărească in deplina cunoastere a Voii Domnului Isus.” Te informez cà Duhul Sfant ESTE DEJA peste fratele Gog si Voia Domnului o cunoste pe deplin : a fost chiar insarcinat sà o facà cunoscut unora ca mine sau ca tine si ” sunt valabile si pentru mine personal si pentru tine cititorule grabit in lumea asta trecatoare ” – à propos de unde stii ca este vreunul ” gràbit ” ?

     ” Conjugarea substantivului “suflet” la modul neutru face diferenta in cunoasterea Balsamului Ceresc ce se va fi revarsat peste toti acei care au scrise numele in Cartea Vietii Mielului ” – FARA CUVINTE ! Dacà tu intelegi ceva …

     „Daca citind aceste rinduri te tulbura ceva, inca mai ai Har cit se zice astazi sa ingenunchezi si sa ceri Iertare si Ungere Divina ” NUMAI dacà te ” tulburà ceva ” mai ai har ? … te gandesti totusi cà s-ar putea deci ( si ) sà fie cineva tulburat de randurile tale , adicà sà fii o piatrà de poticnire prin comentariile tale insipide si inodore ca si cand …ce dealtfel ? Apoi ca un mare senior ( ne ) dai si solutia !
     …………………..
     Pentru aceia ca tine care se cred ceva ( invatàtori ) sau cineva ” spiritual ” vorbind mult si nimic de fapt , Domnul Isus a avut acuzatii grave privitor la viata, tràirea si apropierea de Dumnezeu ! din cuvintele si comentariile lor !

     si toate sau majoritatea blogurilor crestine sunt impanzite de vorbitori ca tine care sub aceastà pseudo-cunoastere, împaciuitor de „inteligentà”, ascund de fapt o mandrie ( abia ) stàpânità de asa-zisa lor superioritate spiritualà !

     Domnul Isus sa aibà milà de tine ! cerceteazà te, cercetazà Cuvântul Domnului si cere intelepciune in gândire si apoi si in scriere, si apoi revino ! dar nu oricum !
     Fii binecuvântat !

    • Stefan Traian
     ian. 05, 2015 @ 06:06:56

     sa stii ca ti-am ràspuns aici, insà rodi nu a làsat mesajul meu sa-ti parvinà, ceea ce anticipasem de fapt !
     continui sà cred cà Dumnezeu poate sà se atingà si de tine !

 16. letbehindtheworld
  ian. 03, 2015 @ 17:28:17

  Reblogged this on Parousia.

 17. Trackback: Lazar Gog – Cum a lucrat Dumnezeu in 2010, după criza în care mi-am pierdut cunoştinţa şi am fost în altă lume, timp de 5 zile | agnus dei - english + romanian blog
 18. Gabi
  ian. 05, 2015 @ 14:43:44

  Pace ! Tin foarte mult la fratele Lazar Gog, il ascult mereu cu interes si ma bucur tare mult ca isi revine ! Slava Domnului ca este bine ! Dragii mei frati, am observat ca au aparut discutii contradictorii aici si, cu dragoste, va spun ca nu este bine. Desigur ca fiecare poate sa isi spuna punctul de vedere cum considera, insa vad ca apar tensiuni….. Cred ca ar trebui sa urmarim pacea si sa’i multumim Domnului ca face minuni in fiecare zi ! Subiectul era „Apel la rugaciune pentru Pastorul Lazar Gog”, nu dezbateri pe teme teologice sau altceva. Sper ca nu am suparat pe nimeni ca am intervenit. Sora Rodi, multumim pt vesti ! Domnul sa va binecuvateze pe toti ! Cu drag, Gabi.

  • rodi
   ian. 05, 2015 @ 14:57:42

   frate Gabi,
   multumim pentru indemnul tau bun si pentru rugaciunile facute pentru fratele Gog. God bless you!

   • luciandobre
    ian. 06, 2015 @ 00:04:13

    Pace Gabi, da suntem recunoscători Domnului Isus caci ascultă inca rugaciunile credincioșilor.

 19. Penticostali
  ian. 06, 2015 @ 00:17:26

  Foarte interesant ce se scrie aici….

  Yaakov 5:14-16

  Are there any cholim sick ones among you? Let the choleh sick person summon for Bikkur Cholim Visiting the Sick the Ziknei HaKehillah Elders of the Congregation and let them daven tefillos over him, having applied the shemen mishchah anointing oil, b’Shem Adoneinu. ;
  And the tefillah of emunah will deliver the choleh sick person, and Hashem will raise him up. And if he may have been committing peysha’im, he will be given selicha forgiveness.
  Therefore, make vidduy confession of sin to one another, and daven tefillos on behalf of one another, so that you may have refuah sheleimah complete healing. The tefillah of a tzaddik is powerful and effective.
  Cine pricepe poate sa inteleaga la ce se refera Iacov in cap 5:14-16

 20. Trackback: Azi ne rugăm pentru Lazăr Gog « tineridelanganoi
 21. Trackback: Update – Pastorul Lazar Gog | agnus dei - english + romanian blog
 22. Gabi
  ian. 12, 2015 @ 15:16:16

  Pace ! Multumim pt vesti ! Slava Domnului ! De abia astept sa’l ascult din nou pe fratele Lazar Gog !!! O saptamana binecuvantata ii doresc si va doresc tuturor !

 23. crina
  ian. 27, 2015 @ 09:56:05

  Deci merge spre bine. Ma bucur mult. Si…cand ati vorbit, l-ai intrebat daca mai are de gand sa prezinte perspectiva profetica 2015 sau asta nu a venit in discutie? Inteleg ca sanatatea e pe primul loc acum. God bless

  • rodi
   ian. 27, 2015 @ 10:14:49

   Cu ajutorul Domnului, fratele Gog se simte tot mai bine si ne asteptam ca in Februarie sa revina cu Perspectiva Profetica. Vom anunta si vom da link catre programul acela cand va fi confirmat.

 24. Trackback: Agnus Dei: UPDATE despre fratele Lazar Gog 2 Februarie 2015 | agnus dei - english + romanian blog
 25. Trackback: ~~~~~~~~~~ Lazar Gog ~~~~~~~~~~ ~~PERSPECTIVA PROFETICA 2014 ~~ Plus, Perspectiva Profetica pentru 2013 —– Ghicitoarea lui Samson —– | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: