Florin Ianovici – Metafora unei dimineți

Photo Cuvantul Adevarului Florin Ianovici

Photo Cuvantul Adevarului Florin Ianovici

Am privit zorii cum se înfiripă așteptând să se trezească lumina sufletelor născute de Iubire. Niciodată nu va fi suficientă lumina soarelui de va lipsi strălucirea credinței. Lumina soarelui vrea să salute mereu lumina Soarelui cuibărită în sufletele torță.

Am privit ziua cum se așterne senină și am văzut lacrima vărsată la Cruce de Fiul în rugăciunea iertării. Nu ar mai fi venit ziua de azi fără lacrimile Fiului adus ca jertfă. S-ar fi închis istoria lumii în Locuința morților și am fi cutreierat prin viață neștiind că am murit.

Am ascultat freamătul vieții care se înfiripă într-o nouă zi și am auzit strigătele Fiului care au rupt tăcerea ce se așternuse între creație și Creeator. Ce groasă e perdeaua neascultarii…!

Mi-am ascultat bătăile inimii și am auzit ciocanul care lovea piroanele ce țintuiau pe Fiul. Cu prima lovitură de ciocan s-a trezit și inima mea, cu primul șuierat de bici a început să bată inima mea. O păcălise păcatul și o făcuse piatră. Dar răsunetul palmelor și pumnilor ce loveau pe Fiul au trezit-o…!

Privesc lumină albă și curată care scaldă fereastra îmbrăcată în cleștarul iernii și văd sângele Fiului care preschimbă cârmâzul și purpura păcatului în albul zăpezii. Ce caldă e lumina iertării…!

De pe paginile Scripturii Sfinte, din inima ce bate, din lumina revărsată în zori, din ritmul vieții ce pulsează, din toate se ridică o șoaptă din ce în ce mai puternică: Isaia 43:4 „…. ai preţ în ochii Mei, …. eşti preţuit şi te iubesc…’’

Cum aș putea să întorc spatele unei asemenea iubiri?

Ce e NOU la PAGINA Florin Ianovici

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: