Becky Oprean a plecat la Domnul

Articole Becky Oprean-

 

Becky si tatal ei, Mircea Oprean, cu Presedintele George W. Bush

Iata un suflet curajos care a facut o mare diferenta in viata, in ciuda circumstantelor si a suferintelor trupesti! Citeste mai mult despre Becky la

NewsNet Crestin, anuntul si 3 videos cu Becky –

 1. Becky Oprean a plecat la Domnul – http://newsnetcrestin.blogspot.ro
 2. Video Becky – Psalmul 139 – http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2015/01/becky-oprean-psalmul-139.html
 3. Video Becky’s Mission Trip 2013 – http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2015/01/beckys-hope-mission.html

si aici, 2 articole ale  Pastorului Daniel Branzei despre Becky:

 1. http://barzilaiendan.com
 2. Becky, așa cum am cunoscut-o noi

Aceasta este fundatia familiei Oprean, recomandata de Joni Eareckson Tada, Becky’s Hope Ministries –

http://www.beckyshope.org

Dumnezeu sa mangaie familia indoliata.

14 comentarii (+add yours?)

 1. luciandobre68
  ian. 03, 2015 @ 14:57:42

  Ferice de cei cu inima curata caci ei vor vedea Imparatia lui Dumneze. Becky a avut sansa de a vizita si Sacramento impreuna cu parintii ei. Acum ea se bucura in prezenta Duhului Sfant care a fost mereu sursa existentei sale. Mangaierile Duhului Sfant vor continua sa crească peste părinții lui Rebeca. Ceea ce a lasat in urma ei este o temelie puternică in răspândirea Cuvântului lui Dumnezeu printre persoanele cu dizabilitati locomotorii si mai mult familiilor acestora care se confrunta cu diverse circumstanțe neasteptate. Mesajele ei au fost de un real folos multor familii încercate aflate intr-un moment de cumpana prin aparitia unui membru in familie cu probleme de sanatate.
  Gandul meu se îndreaptă catre Domnul Ostirilor sa consoleze asa cum stie El mai bine, sa aduca mângâieri prin Duhul Sfant parintilor Rebecai si intregii familii Oprean prin plecarea Acasă a acestui suflet pretios. La Revedere Becky ne vom vedea Dincolo , in Tara Limanurilor Bune unde insusi Domnul Isus va sterge orice lacrimă din ochii noștri. Pina atunci ne rămâne : Credinta , Nadejdea si Dragostea dupa o relatie strânsă in Duhul Sfânt cu Cel care a spus ” Eu sunt Calea, Adevarul si Viața”.
  Multumesc Rodica pentru efortul depus in păstrarea Blogului la curent cu evenimente din mapamondul crestin.

  • rodi
   ian. 03, 2015 @ 19:51:48

   Lucian,
   multumesc pentru comentariul tau elocvent. Dumnezeu ne invata multe prin persoane ca si Becky si Dumnezeu sa ne ajute sa luam aminte la acesti sfinti incercati care si-au dus greul pana la capat cu mare cinste si care stiu ca vor avea o mare rasplata din partea lui Dumnezeu. God bless you !

 2. luciandobre68
  ian. 03, 2015 @ 15:21:59

  Am avut sansa sa o vedem pe Becky Oprean si aici in Sacramento. A fost o piatra de hotar pentru multe suflete. Prin ceea ce a facut ajutata de părinții ei Domnul Isus s-a proslăvit in multe inimi.
  Fundatia care ramine in urma lui Becky continua sa ofere ajutor logistic sau spiritual multor familii care se confrunta cu reale situatii dramatice in ceea ce priveste existenta vre-unui membru de familie cu dizabilitati locomotorii.
  Ferice de ea caci in scurta viata trăită aici a reflectat chipyl Blând al Mantuitorului, Ferice de ea caci si-a sfarsit alergarea vrednica de o Cunună ce nu se vestejeste. Ma rog Domnului sa mângâie intreaga familie Oprean si sa salveze încă suflete pentru Mântuire. Duhul Sfant sa fie balsam de mângâiere pentru rudele ramase im viața si prin Cuvântul Rostit in Lumina Evangheliei sa fie rascumparate din pacat suflete pentru Imparatia Cerului care va sa vina.
  Draga Rodica multumesc din nou pentru ceea ce faci aci si fie Noul An de Indurare 2015 un An Binecuvantat pentru toti cei dragi ai tăi.

  • rodi
   ian. 03, 2015 @ 20:22:14

   Lucian, si noi va dorim la fel, un an plin de indurare, de apropiere de Domnul si sa fie unul roditor. Multumim pentru toate incurajarile tale, sunt pretioase! God bless you!

 3. Abel Clopotel
  ian. 03, 2015 @ 16:55:01

  A fost un copil minunat, cu un ras molipsitor care te facea sa uiti conditia in care era. Mircea si Lidia sunt niste printi extraordinari care si-au pus viata in slujba lui Dumnezeu, a fiicei lor Becky, si a altor parinti cu probleme asemenatoare. Dumnezeu sa-i binecuvanteze si sa-i ajute ca impreuna cu fiul lor Mihai sa treaca cu bine peste aceasta incercare. Au nevoie de rugaciunile noastre acum!

  • rodi
   ian. 03, 2015 @ 20:34:04

   Am inteles ca sora Lidia a vrut sa fie misionara cand era fata tanara si iata ca, prin Becky, Dumnezeu i-a dat oportunitatea sa misioneze in multe locuri si sa fie un exemplu demn de urmat. Dumnezeu sa-i mangaie si sa le umple inima cu pace si sa le umple golul acestei fete extraordinare care acum este libera si nu mai are nevoie de ajutor, ca e la Domnul! Multumim pentru cuvintele dvs.

 4. Ioan Burca
  ian. 03, 2015 @ 17:29:35

  Ea a scapat de suferinta pentru totdeauna. Mangaierea DOMNULUI pentru cei apropiati si pentru cei ajutati de DUMNEZEU prin ea si familia ei cu organizatia! DOMNUL sa le rasplateasca si sa continue sa-i foloseasca pe cei ramasi la ajutorarea celor care au nevoie!

 5. Trackback: Becky Oprean – Moartea unei eroine. Minunata poveste de viaţă a româncei care l-a impresionat pe preşedintele Americii, din scaunul cu rotile | agnus dei - english + romanian blog
 6. Trackback: Priveghi si Inmormantare Rebecca Oprean September 30, 1987 – January 2, 2015 | agnus dei - english + romanian blog
 7. Trackback: Priveghi si Inmormantare – In Memoriam – Rebecca Oprean September 30, 1987 – January 2, 2015 | agnus dei - english + romanian blog
 8. Trackback: Scumpa este inaintea Domnului moartea copiilor Sai | agnus dei - english + romanian blog
 9. Trackback: Lidia Oprean despre plecarea lui Becky la Domnul | agnus dei - english + romanian blog
 10. Trackback: Urmareste LIVE / In Direct: Becky Oprean Celebrarea Vietii – Duminica 11 January 6 pm LIVESTREAM Sunday Becky Oprean – Celebration of Life | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: