Sefora Geantă – Lecții învățate de la 2014

Una din binecuvantarile lui Dumnezeu primite in 2014 a fost ca sa-l  ‘descoperim’ pe fratele Nicolae Geanta. Cei mai multi dintre cititorii bogului nostru asteptam cu nerabdare sa citim editorialele scrise de Nicolae Geanta. Iata ca Dumnezeu a inzestrat si pe Sefora, fiica  fratelui Geanta cu o intelepciune profunda si ne bucuram ca urmeaza pasii tatalui ei si scrie editoriale pe blogul care ii apartine – http://seforaseah.blogspot.ro/. Indemnati copiii vostri sa citeasca articolele lui Sefora. Mai jos, cel mai recent articol scris de Sefora Geanta:

Lecții învățate de la 2014

Un frate spunea că din momentul în care ne naștem, viața începe să ne ia anii înapoi. Noi nu înaintăm în viață, ci returnăm zilele care ne-au fost hărăzite. E și ăsta un mod de a spune că îmbătrânim…

Ce pot să spun despre 2014?!

Pentru mine a fost un an al extremelor. A fost cel mai fericit an din viața mea, și totodată cel mai trist. Am râs mai mult ca niciodată, dar și lacrimile vărsate au bătut recordul. Mi-am făcut numărul maxim de prieteni, dar i-am și pierdut pe cei mai mulți dintre ei (Încă un motiv să cred că prietenii de pe rețelele de socializare sunt doar companie de vreme bună. Când vine încercarea dispar ca apa înghițită de gâtlejul însetat al unui deșert fierbinte).

14 concluzii la care am ajuns la sfârșitul anului 2014:

1) Viața este ca o nuntă dintre o fată săracă și un mire bogat, iar moartea este momentul în care tânăra își schimbă domiciliul, se mută la soțul ei. Uneori nimerește într-un loc mai bun, alteori nu.
[……]
7) Uneori alergăm după comori inexistente. Le-au găsit alții și le-au dezgropat cu mult înaintea noastră.
[……]
13) Este mult mai ușor pentru un bărbat să facă mușchi decât pentru o femeie să slăbească. Deoarece e mult mai ușor să faci ceva decât să te abții să nu faci ceva.

Citeste mai mult aici – http://seforaseah.blogspot.ro/2014/12/lectii-invatate-de-la-2014.html

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: