Când miresele predică… Nicolae.Geantă

Nicolae Geanta cu clasa din 2013. Photo credit Nicolae Geanta

Adela are 17 ani. Azi dimineață, la ora 8, am găsit-o pe holul școlii. A alergat cât a putut de repede și mi-a sărit în brate. „M-am predat” a strigat puștoaica făcând curioși poate 10 perechi de ochi! „M-am predat dom’ diriginte, l-am primit pe Isus”.

„Cum ai reusit?”, am întrebat-o curios nu pentru mine cât, pentru asistenții la mărturie. „Păi am fost la o nuntă, mireasa a mărturisit despre viața ei și a încheiat așa <>.

Atunci am ieșit plângând în față și i-am predat viața lui Hristos. Am zis <

S-a desprins din îmbrățișare și a fugit spre clasă strigând: „Dumnezeu să vă binecuvânteze dirigu’!”. Eu am plecat spre altă sală cu lacrimi în ochi. E prima dată în ultimii 15 ani când încep școala și cineva îmi strigă la prima oră: „Dumnezeu să te binecuvânteze!”

M-am bucurat enorm pentru decizia fetei de a-L urma pe Domnul Hristos. Dar și pentru predica mireseii. Pastorilor, ce-ar fi să mai lăsați și miresele să țină speach-uri la nunță?

Sursa – http://nicolaegeanta.blogspot.ro/2015/01/cand-miresele-predica.html
Citeste-l pe Nicolae Geanta aici – http://nicolaegeanta.blogspot.ro/

6 comentarii (+add yours?)

 1. andreea4jesus
  ian. 06, 2015 @ 02:17:49

  Superb! Extraordinar! Slava Domnului ca exista si astfel de mirese care isi fac timp sa-L marturiseasca pe Domnul chiar la nunta lor. Observ cu tristete ca in ultimul timp, nuntile noastre au devenit niste spectacole, in care mirii sunt centrul, in loc sa fie Domnul Isus. Domnul sa faca o trezire!

 2. canceok
  ian. 06, 2015 @ 08:03:12

  nu e adevarat ca doar mirele e in centrul atentiei …De exemplu la noi la biserica dupa slujba se da cuvantul mirelui si apoi socrilor sa spuna cate ceva …insa inainte se dadea cuv si miresei insa aceasta nu spunea nimic altceva decat „sunt de acord cu sotul meu” ..cine e vinovat daca miresele sunt emotive si n-au tupeu sa spuna si ele 2 cuv ..??

  • rodi
   ian. 06, 2015 @ 08:28:26

   cred ca citesti printre randuri… Fratele Nicolae Geanta pune intrebarea pastorilor, intrebandu-i, ca ce ar fi, sa lase ca miresele sa faca marturii, daca vor si daca s-ar zidi biserica prin acele marturii? Nu cere o regula pentru absolut fiecare nunta, ca nu toate miresele sau nu toti mirii au ceva de spus, dar, acolo unde exista o marturie, de ce sa nu fie invitata mireasa sa o faca, bineinteles, daca ea e de acord?

 3. Trackback: Spitale sau garduri? Nicolae.Geantă | agnus dei - english + romanian blog
 4. Trackback: Sapatamana Casatoriei 2015 – Nicolae Geantă – Familia Campioană | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Săptămâna Căsătoriei 7 – 14 Februarie 2015 | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: