Ray Comfort – „10 semne din Scriptura care arata clar ca lumea este aproape de sfarsit”.

Omenirea isi traieste ultimele zile….

Intr-un nou efort de a promova Biblia si adevarul ei de netagaduit, evanghelistul Ray Comfort a produs un film documentar care doreste sa sublinieze „10 semne din Scriptura care arata clar ca lumea este aproape de sfarsit”.

Documentarul care dureaza o jumatate de ora a luat nastere dupa ce evanghelistul a observat ca recenta ecranizare a regizorului Darren Aronofsky, filmul de lung metraj „Noe” a fost listat pe Internet Movie Database la categoria „Fantezie”!

„Vreau ca oamenii sa stie ca Biblia nu este fictiune, este o carte de mare incredere, este Cuvantul lui Dumnezeu si arata implinirea tuturor profetiilor cu o precizie uimitoare. Nimeni nu vunoaste viitorul, decat Dumnezeu. Dumnezeu cunoaste inceputul si sfarsitul lumii noastre.”

Comfort a spus ca documentarul sau va arata telespectatorilor si oamenilor in general ca Biblia „nu este o carte de mituri” si ca exista dovezi clare despre un potop la nivel mondial asa cum este descris in povestea biblica a lui Noe, relateaza The Blaze.

Documentarul „Noe si zilele din urma” stabileste 10 semne clare care, potrivit lui Comfort, arata ca omenirea se indreapta spre „sfarsitul veacului” si cea de-a doua venire a lui Isus Hristos, asa cum indica profetiile din Biblie.

Citeste mai mult: http://afirmativ.com/2014/03/12/biblia-nu-este-fantezie-omenirea-isi-traieste-zilele-din-urma-afirma-un-cunoscut-evanghelist-video/#ixzz3O720jVdx

Noah Movie HD Official Full Version

Noah Movie HD: Noah—And the Last Days
Connect: http://www.NoahTheMovie.com
Facebook: http://www.Facebook.com/OfficialRayCo…

VIDEO by Living Waters / The Way of the Master

4 comentarii (+add yours?)

 1. Traian
  ian. 09, 2015 @ 02:15:09

  Documentarul acesta realizat de evanghelistul Ray Comfort e foarte fain , e super tare , prezinta REALITATEA !!!

  • rodi
   ian. 09, 2015 @ 06:37:20

   Ce e mai fain e ca sta de vorba cu tineri, la care poate nimeni nu s-ar duce sa Il vesteasca pe Hristos vreodata. In felul asta planteaza samanta Evangheliei,

   • Traian
    ian. 09, 2015 @ 14:17:36

    Exact ! E interesanta in acest sens reactia de final al multora dintre tinerii intervievati .

    TRAGIC e ca multi din tinerii aceia afirma in final sincer ca ei sunt crestini , nascuti din nou ( deci evanghelici ) , ca merg la biserica . Totusi evanghelistul Ray Comfort le demonstreaza biblic ca intre ei si alti tineri necrestini nu este nici o deosebire in ceea ce traiesc . Cu alte cuvinte „crestinismul” lor e egal cu 0 .

    Problema e ce fel de invatatura au primit ei in bisericile lor , ce predici au ascultat ei acolo de a trebuit Ray Comfort sa-i ia de la 0 ?!?

    Din pacate apostazia religioasa (lepadarea de crestinismul biblic ) fara precedent in istoria crestinismului este semnul ce ne arata ca traim vremurile din urma .
    Numeroase metastaze spirituale s-au format in trupul vizibil al bisericii crestine (biserica oficiala , nu biserica reala-mireasa lui Cristos) . Avem miscarea autointitulata Biserica Emergenta cu „noua ei spiritualitate” pro-mistcism oriental si romano-catolic ce a penetrat practic toate denominatiunile evanghelice , avem apoi ereziile provenite din New Age , dar camuflate in jargon crestin denumite : „evanghelia prosperitatii” , „noi suntem mici dumnezei” si „puterea cuvantului rostit ” , etc. care au adus un dezastru spiritual in miscarea penticostal-carismatica . Mai apoi avem megareteaua de marketing si psihologie „crestina” denumita Biserica Condusa de Scop ( Purpose Driven Church ) patronata de papa ecumenic al evanghelicilor RICK WARREN (Conventia Baptista de Sud- SUA) . Dar sa nu uitam si de importanta megaretea a „Bisericilor Sensibile cu Cautatorii” adica „Seeker-Sensitive Church” a lui Bill Hybels care au redus vestirea evangheliei la predici gen sedinta la psiholog si biserica intr-o sala de spectacol . Si lista poate continua…
    Ce au mai important aceste metastaze spirituale in comun , in general , printre multe lucruri comune , CHIAR DACA NU NEAPARAT VIZIBIL INTOTDEAUNA IN PRIM PLAN ??? Raspunsul este : un scop si o afinitate comuna pentru ECUMENISM , dar ECUMENISM RADICAL (unirea treptata a tuturor religiilor) !

    Ne avertizeaza oare Biblia despre asa ceva ???

 2. Dorian C
  ian. 10, 2015 @ 14:20:13

  Reblogged this on Christ4roNews.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: