Un Pastor in Georgia, Eric Walsh, concediat pentru continutul predicilor rostite in timpul liber

Statul Georgia l-a concediat pe funcționarul Sănătății Publice, dr. Eric Walsh, pentru că cineva a auzit predicile rostite de el în timpul liber.

Photo credit advindicate.com

În luna mai statul Georgia l-a concediat pe funcționarul Sănătății Publice, dr. Eric Walsh, la scurt timp după ce l-a angajat, pentru că cineva a auzit predicile rostite de el în timpul liber.

Photo credit absolute-news.com

”Subiecte cum ar fi creația, puritatea sexuală, subiecte ce țin de doctrină”, a afirmat Eric Walsh.
Un număr de articole realizate de activiști pentru drepturile homosexualilor legate de afirmațiile făcute de Walsh în 2006 cu privire la păcatul sexual din Sodom și Gomora…

Funcționarii statului Georgia au cerut copiile predicilor lui Walsh.

”Le-a trimis copii ale predicilor, aceștia le-au citit și în următoarea zi l-au concediat”, spunea Jeremy Dys.

Walsh spunea că nici acum nu-i vine să creadă:
”Într-un fel a spulberat ideea că în Statele Unite poți să fii pastor laic, să predici în weekend, deoarece acest lucru ar putea fi folosit împotriva ta când vrei să obții o slujbă sau când ți se oferă o slujbă.”

Uneori, lupta poate dura ani, cum e cazul Centrului American pentru Lege și Justiție care a început 2007. ”Un profesor de la Universitatea UNC Wilmington a luptat până anul acesta pentru că i-a fost refuzată promovarea. A devenit creștin. A început ca ateu și profesor liberal. A devenit creștin în perioada anilor ca profesor la facultate și i-a fost refuzată promovarea. În cele din urmă a câștigat procesul”, spunea Jordan Sekulow.

CITESTE si –

 

 

6 comentarii (+add yours?)

 1. Dorian C
  ian. 09, 2015 @ 10:58:51

  Reblogged this on Christ4roNews.

 2. Traian
  ian. 10, 2015 @ 05:48:16

  Latul asa zisei „democratii” americane se strange tot mai mult pe grumazul crestinilor biblici , intr-o tara aparent „crestina” !!!

  ATENTIE , dar nu si pe grumazul „crestinilor” liberali care incep sa reprezinte un bloc din ce in ce mai masiv si foarte virulent ( ca majoritatii politicii americane ) imporiva crestinilor biblici . Crestinii liberali sunt insa militanti pro-gay , pro-evolutionism darwinian chiar , dar mai ales pro-Ecumenism radical (unirea religiilor ) , nu recunosc autoritatea si infailibilitatea BIBLIEI decat la nivel declarativ uneori cand vor sa infiltreze mediile conservatoare , etc.

  CRESTINII LIBERALI / NEO-LIBERALI / EMERGENTI NU AU SI NU VOR AVEA NICI O PROBLEMA CU PERSECUTIA RELIGIOASA , EI SE MULEAZA PERFECT PE CERINTELE SOCIETATII AMERICANE CONTEMPORANE , CARE E ANTI-BIBLICA , POST-CRESTINA , NEO-PAGANA (New Age ) .

  Crestinii biblici incep sa fie catologati din ce in ce mai mult ca fundamentalisti religiosi , homofobi ( frica / condamnare fata de homosexualitate ) , intoleranti ( datorita faptului caci condamna pacatele pe care Biblia le condamna ) , lipsiti de „DRAGOSTE” , stapaniti de „FRICA” . Crestinii biblici nu numai ca sunt blamati , sunt concediati si isi pierd locul de munca , dar incep sa fie apoi si acuzati penal si tarati in tribunale pentru ca nu vor sa-si plece genunchii in fata lui Baal .

  Oare cat timp va trece pana ce sistemul juridic american va „produce’ un caz de la care sa stabileasca precedentul judiciar in care eticheta de FUNDAMENTALIST RELIGIOS cu potential de PERICOL PUBLIC PENTRU SIGURANTA SOCIETATII ( care le este azi atribuita pe buna dreptate jihadistilor islamici ) sa fie pusa juridic si politic crestinilor biblici ( conservatori ) ??!?!?

  Deja mega-lideri evanghelici americani care desi se prezinta a fi „conservatori” , doar ca sa aiba acces cu propaganda lor neo-liberala – „Condusa de Scop” – in bisericile crestine autentice , ii numesc pe crestinii biblici : legalisti , bigoti cu mintea ingusta , FUNDAMENTALISTI religiosi la fel de periculosi ca si ORICE forma de fundamentalism religios ( incluzand aici indirect si pe , sau mai ales , pe jihadistii islamici )

  EXEMPLU :

  Rick Warren Predicts Christian Fundamentalism To Be Enemy of 21st Century !
  http://www.lighthousetrailsresearch.com/rwfundamentalism.htm

 3. Traian
  ian. 10, 2015 @ 06:03:39

  Un profesor american este concediat de scoala publica ( de stat ) unde lucra , in SUA , pentru grava greseala , de NEIERTAT , ca A DAT O BIBLIE unuia din elevii sai !!!

  Asta se intampla in AMERICA , in SUA , care e o tara aparent majoritar „crestina” , cu o adevarata „democratie” … cica :

  Government Rules School District Violated Law in Firing Teacher Who Gave Student Bible – See more at:
  http://christiannews.net/2015/01/07/government-rules-school-district-violated-law-in-firing-teacher-who-gave-student-bible/#sthash.xmNOCc08.dpuf

  Cand am fost in vizita , in SUA in 2006 si 2007 , am stat de vorba cu mai multi politisti americani ( crestini autentici ) care mi-au spus ca libertatea pe care o avem eu si colegii mei in Romania sa dam biblii oamenilor cu care intram in contact sa le impartasim Vestea Buna (Evanghelia) , FARA A AVEA NICI O PROBLEMA JURIDICA in acest sens , ei NU O MAI AU IN SUA . Pentru ca nu eram documentat in acel timp am crezut ca probabil exagereaza putin … Dar cu timpul , intrigat fiind de directia evident gresita in care merge neo-evanghelismul contemporan , punandu-ma sa studiez apologetica evanghelica contemporana din SUA , a trebuit sa le dau dreptate … DIN PLIN !!!

  • rodi
   ian. 10, 2015 @ 06:43:41

   si crestinii nu prea zic nimic… cand se vor trezi, va fi prea tarziu. Totusi, sunt cateva organizatii care lupta pentru multe din aceste cazuri, cum e org. lui Jay Sekulow, dar, cand dai peste un judecator care nu respecta legile, nu mai ai ce sa faci…

 4. Traian
  ian. 10, 2015 @ 08:43:20

  Da , crestinii au dreptul si chiar datoria ca folosind parghiile legale care inca mai exista in SUA sa se apere si sa ia atitudine impotriva persecutiei religioase pe care SUA incepe sa o contureze tot mai vizibil . Dar asta nu va rezolva problema , eventual pe ici pe colo o va incetini . Solutia reala nu este insa abordarea politica si juridica a problemei . Solutia ar fi abordarea cauzei spirituale a problemei din perspectiva biblica .

  America , si nu numai , este de mult in declin spiritual ! Apostazia morala si doctrinara din SUA a ajuns sa arate lumii care are nevoie de Evanghelie o biserica vizibila care incepe sa semene din ce in ce mai mult cu prostituata Babilon ( Apoc. 13 ) si nu cu sfintenia si puritatea de mireasa a Lui Cristos .

  Traim vremuri profetice , Vremurile din Urma .Persecutia crestinilor va veni , caci e profetita , la fel si Marea Lepadare de Credinta – Apostazia ( 2Tes.2 ) . America crestina are nevoie de persecutie SA SE TREZEASCA DIN ADORMIREA FATALA SI DIN NEO-EVANGHELISMUL CONTEMPORAN care are in mesajul lui mai mult misticism si mai multa psihologie si marketing in jargon crestin decat are Adevar biblic care poate duce la POCAINTA si ELIBERARE DIN PACAT prin credinta autentica in jertfa Mantuitorului .

  America crestina , si in special Occidentul crestin , DAR NU NUMAI , si NOI TOTI avem nevoie sa ne trezim si sa revenim la invatatura sanatosa a Scripturii care duce la credinta reala in jertfa Mantuitorului ISUS CRISTOS , la nastere din nou reala , la pocainta biblica care este legata automat de parere de rau si abondonarea pacatului , la sfintenie , la o viata crestina de revarsare si plinatate a puterii si calauzirii Duhului Sfant .

 5. Trackback: Din Presa Internationala | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: