David Wilkerson – O BUCURIE ÎNFLĂCĂRATĂ ȘI NESPUS DE MARE!

O BUCURIE ÎNFLĂCĂRATĂ ȘI NESPUS DE MARE!

„Mi-ai făcut cunoscut căile vieţii şi Mă vei umple de bucurie cu starea Ta de faţă” (Fapte 2:28).

Te-ai întrebat vreodată cum era Isus în fiecare zi — inima Lui, atitudinea Lui? Era El zdrobit de toate poverile pe care le purta? Plângea El? A existat cumva vreo greutate semnificativă în prezența Sa?

Într-adevăr, El a plâns și a purtat poveri grele. În Ghețimani, transpirația I s-a transformat în picături de sânge și alteori a oftat și a suspinat când a văzut necredința oamenilor. Însă Cuvântul lui Dumnezeu spune clar că Hristos a fost plină de bucurie și de veselie.

„Căci David zice despre El: „Eu aveam totdeauna pe Domnul înaintea mea, pentru că El este la dreapta mea, ca să nu mă clatin. De aceea, mi se bucură inima şi mi se înveseleşte limba; chiar şi trupul mi se va odihni în nădejde” (Fapte 2:25-26). Adresându-se Consiliului evreilor, apostolul Petru a citat o profeție din Psalmul 16. Aceasta era o viziune a lui Hristos, Care avea o inimă veselă, o limbă care rostea cuvinte pline de bucurie și o înfățișare plină de voioșie datorită prezenței Tatălui Său.

Noi trebuie să ne bucurăm, să fim plini de veselie din aceleași motive pentru care și Isus era vesel. Primul motiv al bucuriei Sale a fost faptul că El știa că este imposibil ca moartea să aibă vreo putere asupra Sa. Și acest lucru este valabil și în cazul nostru! Cunoașterea acestui adevăr distruge doctrina falsă cum că Isus a fost dat în mâinile diavolului și a trebuit să lupte de unul singur ca să scape din iad. Isus știa de pe pământ că moartea nu putea să-L țină — la fel știm și noi!

Al doilea motiv al bucuriei: Domnul este la dreapta noastră în toate necazurile noastre. Ne putem odihni într-o așteptare plină de speranță știind că El este alături de noi în orice moment.

Al treilea motiv: „Nu-mi vei lăsa sufletul în Locuinţa morţilor” (v.27). Vom reveni la o nouă viață într-un nou trup, într-o lume nouă. Și, în sfârșit, chiar prezența Sa ne inundă cu bucurie!

Cum să nu strigăm de bucurie și să nu fim veseli când am fost eliberați de iad, când ni s-a promis viața veșnică și ni s-a dat asigurarea că în toate necazurile din viața de pe acest pământ prezența Lui ne însoțește?

David Wilkerson

Sursa Titel Maghiar

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: