Lidia Oprean despre plecarea lui Becky la Domnul

Vreau sa-i multumesc din inima fratelui Abel, care a impartasit aceasta conversatie pretioasa cu mine. Domnul sa o mangaie pe sora Lidia si inima ei de mama si sa-i rasplateasca sacrificiul care l-a facut atatia ani la rand. Ea este un exemplu deosebit pentru noi, femeile si in special mamele, si multumim Domnului pentru sora Lidia si pentru familia ei. Dumnezeu sa-i binecuvanteze!

Cu presedintele George W. Bush Photo credit lcostea.wordpress.com

Abel Clopotel: Azi am vorbit cu Lidia Oprean vreo 50 de minute si m-a impresionat. Au fost 50 de minute pline de speranta de la o mama indurerata.

In prima noapte cand statea cu Becky in spital L-a vazut pe Domnul Isus cum s-a ridicat de pe tronul Sau ca s-o primeasca pe Becky.

Mi-a spus ca acum il iubeste pe Isus de trilioane de ori mai mult pentru ca i-a ascultat rugaciunea pe care i-a facut-o in urma cu 15 ani, atunci cand doctorii i-a spus ca Becky este in pericol sa moara sufocata.

Ea s-a rugat si i-a cerut ca, daca trebuie sa plece ACASA, atunci sa fie in somn, fara sa aiba dureri, si asa a fost.

Ne-a mai cerut sa ne rugam ca serviciu funebru sa fie un eveniment evanghelistic. Suntem alaturi de aceasta familie care mai are multe de daruit lumii, chiar daca Becky s-a mutat intr-un loc mult, mult mai bun.

Citeste / VEZI si

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: