Samy Tuțac – Dumnezeu este suveran peste 2015

Oamenii se împart în două: unii care pretind că sunt nesiguri de Dumnezeu, dar siguri de ei și alții care sunt nesiguri de ei înșiși, dar siguri de Dumnezeu.

Dumnezeu este suveran,2015,Samy Tutac

Sursa Samy Tuțac

VIAȚA DIN PERSPECTIVA ETERNITĂȚII…

Putem trăi viața din perspectiva eternitații sau o putem trăi fără această perspectivă.

În cartea Eclesiastul, Solomon ajunge la concluzia că, fără Dumnezeu, viața este lipsită de sens.

De aceea suntem avertizați să nu ne lăsăm prinși în proiecte, care oricât de bune și lăudabile ar fi, ne îndepărtează de Dumnezeu.

Dacă nu îl avem pe Dumnezeu, nimic din lumea aceasta nu va avea semnificație sau valoare de durată.

Dar dacă-L avem pe Dumnezeu, chiar dacă suntem săraci, bolnavi, neglijați sau batjocoriți în această lume, avem tot ceea ce contează cu adevărat.

Putem avea oricât și orice, dar fără Dumnezeu nu va fi decât nonsens, inutilitate și dezamăgire. Putem avea atât cât Dumnezeu consideră că trebuie să avem, dar împreună cu El vom găsi adevărata satisfacție a sufletului nostru.

VIAȚA E PREA SCURTĂ CA SĂ…

[…] Viața ne asaltează cu un număr infinit de lucruri pe care ne-ar plăcea să le facem sau despre care unii spun că ar trebui să le facem.

Dar noi suntem finiți și avem la dispoziție doar un număr de ani, așa că mai devreme sau mai târziu vom constata nu doar că:”viața este prea scurtă ca să…”, ci pur și simplu că:”viața este prea scurtă.”

O putem trăi cu folos numai când Dumnezeu ne oferă cheia pentru a descoperi sensul existenței noastre. Iar sensul și scopul vieții îl putem găsi doar cunoscându-L pe El ca Tatăl nostru.

Fă-ți timp să vorbești cu TATA doar puțin înainte ca 2014 sa fie istorie…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: